Сегодня лицезрела толпы на почте. Люди, вот вам ссылка на официальный сайт. Все работает. Заявку подаете без всяких очередей и почтовых затрат. Знающие бухгалтера так уже сделали )
Anusik, Аня, это касается тех, кто имеет электронную подпись и ключи..Всем остальным- путь на поднятие финансового положения Укрпочты! А вообще мне кажется, что создали целое Управление дармоедов, работа которых в конечном итоге сведется к сворачиванию деятельности при удачном сборе бабла, как это было с введением гербовых марок...Чего защищали, от кого? Но такие штрафы даже через суды никто не станет платить, юо немаэ таких грошей у народа....Есть вилы и лопаты.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Верховна Рада ухвалила закон, який спрощує ведення бізнесу та скасовує печатки. За відповідне рішення у вівторок, 15 квітня, проголосувало 244 депутати. Законом скасовується сплата реєстраційного збору, а також встановлюється механізм реєстрації юросіб та фізичних осіб-підприємців шляхом подання електронних документів без обов'язкового використання електронного цифрового підпису, передає Українська правда. Крім того, законом скасовується обов'язковість виготовлення та використання печатки. У пояснювальній записці цей крок пояснюється тим, що обладнання для виготовлення печаток уже не є ексклюзивним і її легко підробити. "При цьому відмова від передачі печатки новому керівництву підприємства позбавляє його можливості управляти суб'єктом господарювання, а попереднє керівництво (яке володіє печаткою) продовжує контролювати бізнес", - йдеться у поясненні. Також скасовується реєстраційний збір за проведення державної реєстрації юридичної особи та ФОП. http://tsn.ua/
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Far (15.04.2014, 12:54) писал:При цьому відмова від передачі печатки новому керівництву підприємства позбавляє його можливості управляти суб'єктом господарювання, а попереднє керівництво (яке володіє печаткою) продовжує контролювати бізнес
Закон-бимба, рейдеры аплодируют стоя Спростылы, так спростылы.
Far (15.04.2014, 12:54) писал:Також скасовується реєстраційний збір за проведення державної реєстрації юридичної особи та ФОП
Это ж какая экономия для начинающих предпринимателей - 35 грн.
Что приняли? Для чего? Кому это надо? Кому выгодно?
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.