Зі Святом Купали! На Івана на Купала Веселіше в світі стало! Сонце, яскравіше розгорявся, Всіх теплом зігріти старайся! Нехай вам цей день несе Вражень хоровод! Нехай купальська вода Дасть здоров'я на роки! А вогонь забирає всі негаразди.
Купалу можна відмічати і по старому і по новому стилю. Різнотрав'я зібране у цей період дійсно має цілющу силу. Це наш слов"янський день закоханих.
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
dan-violeta (24.06.2016, 11:01) писал:На Івана на Купала Веселіше в світі стало!
Вообще-то ночь на Ивана Купалы отмечается с 6 на 7 июля по новому стилю. Иван Купала (Иванов день, Купальская ночь) — народный праздник восточных славян, посвящённый летнему солнцестоянию и наивысшему расцвету природы и отмечаемый 24 июня (7 июля.. По времени проведения совпадает с христианским праздником Рождества Иоанна Предтечи, приходящимся в Православных церквях на 24 июня (7 июля). Еще 13 дней подождать надо.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса, тому я вже в понеділок нахороводилась Бо як взагалі то 21 червня сонцестояння було Купалу відзначають хто як хто Або на сонцестояння, або 24, та й по різному і до 7 Липня.
Якщо сьогодні ви встигли поділитися зі своїми близькими ніжністю, любов'ю, турботою, то, значить, ви зробили найважливіші справи у відпущений відрізок часу. І значить, що сьогодні - ви успішна людина.
Дорогая amicus mihi Plato sed magis! От всей души поздравляю с Днем рождения! Желаю Вам и Вашим родным крепкого здоровья, мира и благополучия.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
(А.С. Пушкин)
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
пенсионер
Артур Шопенгауэр
пенсионер
Артур Шопенгауэр