Чемпионат Украины по футболу

0
Горожане
+ 39
Заслуженный
пенсионер
...хай живе вільна Україна і пощезне такий хфутбол....
...Сегодня с нами ты не пьешь, а завтра Родине изменишь...!!!
Горожане
-2
Гастарбайтер

КАЙ писал:...хай живе вільна Україна і пощезне такий хфутбол....


Чому ж пощезне? В нас футбол не гірший, ніж в сусідів, тільки тренер-патріот потрібен.
Горожане
+ 43
Почетный
гражданин

jenyok писал:Одне я знаю точно: Артему Кравцю і Роману Зозулі амінь.


Зачем Вы так? О живых людях так нельзя.
Но, Кравцу действительно придется больше времени проводить на скамейке с приходом Шевы. Зозуля и раньше вроде не так часто выходил. Может я была не внимательна?

nacionale писал:І якщо чесно, то зв'язка Мілевський - Шевченко через місяць буде діяти боздоганно


А что связка Милевский-Шевченко появилась только с переходом Андрея в Динамо? Что же эта связка в сборной ничего не демонстрирует "бездоганного". В сборной они в свяке уже далеко не один месяц и даже год?
Горожане
0
Командировочный
Valentine , давайте не будемо порівнювати футбол збірних і клубних футбол. Як то кажуть в Одесі: "Это 2 большие разницы!"
Є виконавець - він же футболіст, є керівник - він же тренер. Якщо тренер каже виконавцю - іди на лівий фланг захисту, а футболіст завжи грав на позиції правого півзахисника (це я для прикладу), то він як маятник дуже часто не може перезстроюватися клуб-збірна, збірна-клуб. Це дуже важко. Якщо Ви кажете про збірну за часів Блохіна, то це інша розмова. Якщо за часів Михайличенка, то це просто ганебна гра. І до речі, для цього є інша тема форуму.
При Газзаєві Мілевский капітан! І йому 24 роки лишень....І якщо ви дивитесь футбол: чи то Динамо, чи то збірну, то ви точно знаєте, що це абсолютно різні команди, різні стилі, різні тренери, різна мотивація, і різні гроші (чого гріха таїти) :wink
Наприклад, у Газзаєва, да і у Сьоміна Мандзюк ніколи не виступав за Динамо, а ось у Михайличенко він впевненно грає в основі збірної...Парадоксально, але факт......
От вам і зв'язка "1 гравець-2 гравець" при різних тренерах і настановках на гру виглядає по-іншому. Футбол як шахмати...Справа тонка.

Добавлено спустя 2 минуты 7 секунд:

Скільки Шева і Міля грали за збірну разом у два нападника????? Порахуйте! Адже один грає із середини поля, інший на вістрі. А в кожній грі позиції можуть змінюватись, і це вже провина тренера!
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

Valentine писал:Зачем Вы так? О живых людях так нельзя.


Но мы же говорим о футболистах, а не "живых людях" :) Когда я говорил, что Селезнев деревянный, я имел в виду вовсе не материал, из которого состоит его организм.


Valentine писал:Но, Кравцу действительно придется больше времени проводить на скамейке с приходом Шевы. Зозуля и раньше вроде не так часто выходил. Может я была не внимательна?


Больше времени? Да он последние полгода, после того как восстановился, вообще ее не покидает. Зозуля не выходил, да. Но с уходом Бангуры у звезды Динамо-2 появился шанс. Появился и улетел, помахав на прощание ручкой. Подозреваю, что в какой форме Шева не находился бы, в Динамо он будет играть все-равно. Это в Милане или Челси его могли посадить на банку не смотря на былые заслуги, а тут... "Он же памятник, кто ж его посадит" (С)


Добавлено спустя 6 минут 42 секунды:

nacionale писал:При Газзаєві Мілевский капітан! І йому 24 роки лишень....


24 роки за футбольними мірками - це далеко не "лишень". Вам нагадати в скільки років Торес став капітаном Атлетико? А Кранчар? Дуже багато прикладів. Звичайно, якщо порівнювати з "невтомним" Олегом Лужним та його капітанством - це лишень :)
В 24 роки вже явно видно - футболіст відбувся чи ні. Це, можна сказати пік кар’єри. До речі, де Міля був років зо три тому? По кабакам з Алієвим скакав? Шева, до речі, в 19 вже був основним форвардом в Динамо, а в 23 став кращим бомбардиров Ліги чемпіонів і її півфіналістом. І його тоді, до речі, ніхто юним не вважав.


Добавлено спустя 3 минуты 4 секунды:

nacionale писал:Наприклад, у Газзаєва, да і у Сьоміна Мандзюк ніколи не виступав за Динамо, а ось у Михайличенко він впевненно грає в основі збірної...Парадоксально, але факт......


Не бачу нічого парадоксального. От якби в Динамо захист був український, тоді да. А так, на позицію Мандзюка, можливо, й немає кращої альтернативи.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
В этой теме, я предлагаю и про наш "Кремень" писать: вторая лига - это тоже чемпионат Украины. Первое поражение на выезде за 7 туров, 3-е место в таблице, завтра (пардон, уже сегодня) матч дома. Что же ждёт кременчугский футбол? Неужели мы всегда будем фарм-клубом "Ворсклы" и вторая (максимум первая) лига - это наш предел?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер
О Кремне вообще ничего не знаю. Но подозреваю, что их максимум - это первая лига. Чтобы достичь хороших результатов и выйти хотя бы в вышку - необходимо серьезно (хотя бы по украинским меркам) укреплять состав, а это делаться не будет. Здесь ставка только на своих.
Горожане
0
Командировочный
В "Кремінь" потрібно вливати кошти.....Піарити, так би мовити... Без цього зараз нікуди....
Люди просто не ходять на футбол. Скажіть відверто, ви кожен домашній матч Кремня відвідуєте? Ось вам і відповідь...Звичайно, якщо ніхто не ходить, то чи є сенс за щось боротись? А колись Кремінь грав у вищій лізі....(здається, не помиляюсь)


Добавлено спустя 10 минут 44 секунды:

Ну...як для Мілевського, то капітанська пов'язка для нього дуже важлива! Зараз багато хто відмічає, що він подорослішав, виріс, як футболіст. Дійсно, веде команду і робить великий об'єм роботи, працює на партнерів! Подивимось, правда, сьогодні матч з Металістом і буде видно............

Про кабаки Мілі й Алієва - факт! У команді не було дисципліни! Ви б теж тягались би, якби у вас були слава і гроші! Добре, що прийшов Сьомін и сказав: "Хлопці, або граєте, або йдете геть!" І дуже добре, що вони вибрали футбол, дійсно талановиті...Жаль, що не українці....Хоча вони так хотіли грати в Динамо, що навіть змінили громадянство і виступають за націоналку.....
Мені іноді здається, що ні Алієв, ні Мілевський навіть не прагнуть до Європи....

Про Мандзюка скажу так: невже з усіх українців, що мають ігрову практику, Мандзюк, що немає її, найкращий????? Може, тренер підсліпкуватий?????
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:В "Кремінь" потрібно вливати кошти.....Піарити, так би мовити... Без цього зараз нікуди....


І до якого місця потім цей піар прикладати, щоб команда краще грала?


Добавлено спустя 6 минут 26 секунд:

nacionale писал:Люди просто не ходять на футбол. Скажіть відверто, ви кожен домашній матч Кремня відвідуєте? Ось вам і відповідь...Звичайно, якщо ніхто не ходить, то чи є сенс за щось боротись? А колись Кремінь грав у вищій лізі....(здається, не помиляюсь)


Не помиляєтесь, грав. Навіть в півфіналі кубку України грали, а при Яремченко п’яте місце в чемпіонаті займали.

А на матчі ніхто не ходить, бо там нема на що дивитись. Ніяким чином не хочу образити футболістів, але потрібно дивитись правді у вічі. У нас і в вищій лізі дивитись немалу кількість матчів неможливо.

nacionale писал:Ну...як для Мілевського, то капітанська пов'язка для нього дуже важлива! Зараз багато хто відмічає, що він подорослішав, виріс, як футболіст. Дійсно, веде команду і робить великий об'єм роботи, працює на партнерів! Подивимось, правда, сьогодні матч з Металістом і буде видно............


Ну так ніхто цього й не спростовував.


nacionale писал:Про кабаки Мілі й Алієва - факт! У команді не було дисципліни! Ви б теж тягались би, якби у вас були слава і гроші!


Не потрібно міряти всих однією міркою. Говоріть про себе. Я лишень можу привести один приклад: Мессі і Алієв в юнацькому віці вважались мало не найобдарованішими футболістами світу. Ліонель продовжив працювати на тренуваннях, а Алієв прадювати в інших місцях. Хочете сказати, що Мессі в Барселоні менше платили? :) Хто зараз де ви знаєте.

Добавлено спустя 2 минуты 6 секунд:

nacionale писал:Мені іноді здається, що ні Алієв, ні Мілевський навіть не прагнуть до Європи....





Добавлено спустя 56 секунд:

nacionale писал:Про Мандзюка скажу так: невже з усіх українців, що мають ігрову практику, Мандзюк, що немає її, найкращий????? Може, тренер підсліпкуватий?????


А кого б ви поставили на його місце? На місце Мандзюка.
Горожане
0
Командировочный
Кошти треба вливати не тільки в рекламу, а й в організацію процесу: бази, одяг, тренування, тренер, гравці....а потім і пропіарити добресенько....
Іноді й Шахта грає ніяк, але ж все одно ходять і будут ходити....!!!!

Цитата:Хто зараз де ви знаєте.


Там, де хто хоче!

Цитата:А кого б ви поставили на його місце? На місце Мандзюка.


Да кого завгодно!!!!!!!!!!
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте