С праздником Победы!!!

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва - чи нам рівнятися на захисника Сталінграду? Він справді сидів у окопах і він дійсно пройшов всю війну. Так шо
Але тут справа в іншому

Цитата:полная ерунда, опыт первой мировой войны показал, что второй фронт для Германии это гарантированный проигрыш войны, а гитлер не был таким идиотом каким его выставляют сейчас. Ваши выводы основаны на мизерном количестве фактов причем истолкованных в извращенной форме. Слабо и неинтересно.


Оце незрозуміло - хіба війни на два фронти не було ? Та ні - була. Частину своїх військ німці тримали в Європі. То виходить тоді що про розумові здібності Гітлера ? А виходить, що він з самого початку був дурним.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Бывшему товарищу Астафьеву его братья по оружию уже сказали,что он из себя представляет.
К тому же Астафьев 24 года рождения и попал на фронт уже весной 43.
Это кто-то его путает с Некрасовым.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
АД - точно. Дякую
Горожане
+ 30
Почетный
гражданин

писатель писал:Оце незрозуміло - хіба війни на два фронти не було ? Та ні - була.


вот и сопаставте эти факты. По всей видимости существовали какие-то другие причины возникновения второго фронта, а не безглуздiсть гитлера.
...все что нам нужно для счастья - быть увлеченным чем-либо
Горожане
-2
Залетный

Цитата:Но когда вы собираетесь вываливать дерьмо своей души на кого-то,кто погиб на той войне (в частности мой дед),не забудьте ,что лучший способ предотвратить мировые войны


Цього "дерьма" я набрався від свого ще живого батька, який пройшов всю війну офіцером, від загиблих трьох дядьків та маси спившихся дінатуратом (продавався на базарі коло старого "Більшовика") фронтовиків з вул. Цюрупи 20. Покійний сержант Ільчук знав цю війну як полковий розвідник і до кінця своїх днів кляв цих імперських Жукових за їх зневажання людського життя. Так що не святкуйте по кремлівській вказівці, а поминайте зі сльозами невинних загиблих, бажано дінатуратом.
І ви мені не суддя в цьому, бо навіть не знаєте: що таке знайдена на Зеленому острові граната і спроба її розібрати в школі; жити в холоді та голоді після війни, коли Кремль всі ресурси кидав на атомні імперські амбіції; різницю між поминками та святкуванням.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
роман степанович,
Ви б, краще, заглянули до теми "Дискриминация русского языка".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель писал:Іва - чи нам рівнятися на захисника Сталінграду?


Я здесь причём?
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Роман степанович
На своих родных ,живых или мертвых, можете гадить,сколько вам заблагорассудится .Возможно,они это заслужили.не научив вас чему-то.Возможно,нет ,ибо фиг вас знает,когда у вас что где сдвинулось.
Покойный разведчик имеет какое-то право на критику.По крайней мере,он что -то сделал для страны ,а не вонял.как вы. Хотя видел ли он вообще Жукова в войну больше нескольких секунд и мог ли что-то сказать правильно-бог весть.
А вы право кого-то критиковать на той войне не заслужили.
Поэтому хлебайте денатурат сами.
Может,он заглушит вонь вашей гниющей заживо души.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
Блиц-мать
[quote=роман степанович]Так що не святкуйте по кремлівській вказівці, а поминайте зі сльозами невинних загиблих, бажано дінатуратом[/quote]
Та ні, це вже ви поминайте дінатуратом. І бажано не за моїх рідних.
Горожане
-2
Залетный
Ну не хочеться "імперцям" розставатися з останнім "пабєдним редутом", бо за душею більше нічого позитивного немає.
НІ, обманюю. В Москві вигадали ще свято як вони від поляків відбивалися десь в ХVII столітті.
Бідний Кременчук. Зовсім втратив своє лице. Яких тільки імперських пам'ятників не переніс. А ось засновнику Боплану так і не удосужився пам'ятку якусь створити. Москва видно вказівку не давала.
А свята забитий слов'янин підхвачує на ходу не обмірковуючи. І "Тат'янін день", і Трійцю впереміжку з Зеленою неділею, і іудейське 8 березня з часів Вавілону, і придумане Троцьким міфічне 23 лютого, і кельтського гарбуза зі свічкою як папуаси вже носять. Бо ці свята від "святих" типу А. Нєвського, який навчався "православія" по ханських наметах і воював з іншими християнами.
Дійсно цю культуру "умом не понять".
З наступного року, якщо буду живий, буду святкувати "день побудови спасительної від постійних повеней для Кременчука дамби". І без дінатурату.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте