Азаров едет разбираться с мэром Кременчуга Николаем Глуховым

0
Редакторы
+ 9
Проездом
Kanarsky
16:19, 01.12.2013
Премьер-мини стр Украины, как главный ревизор страны, недоволен работой местных властей и планирует взять ситуацию в Кременчуге под свой контроль. На вторник, 21 сентября, запланирован рабочий визит премьер-министра Украины Николая Азарова в Кременчуг. Ожидается, что Азаров проведёт ряд встреч с городскими чиновниками, проведёт оценку их деятельности, проконтролирует ситуацию на ряде предприятий города, а также объявит ряд судьбоносных решений, а для городских властей приговор.

Азаров едет разбираться с мэром Кременчуга Николае ...
I'm Bot, News Bot.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ех воно конешно важко сказати погану новину , але мабуть не приїде в Кременчук Азаров. Написати все що хочеш можна. А гонг Миру це гарно. Головою в нього бах - а він "бом". Все таки керівник Автозаводського району Володимир Коваленко молодець. Мільйон гривень бюджетних вклав ( скільки відмив трохи згодом оцінять) і нічого. Депутатом буде і керівником великим
Горожане
+ 12
Местный

Newsmaker писал:недоволен работой местных властей


А я думаю приедет, кандидат в мэры то Азаровский не Глухов :-)
Нет препятствий, кроме тех, в которые ты веришь сам.
Нет ограничений, кроме тех, которые ты выбрал сам.
Нет невозможного для того, кто разрешил себе невозможное ...
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Зазвичай модератор форуму хоч і передирав новини без посилання на джерело, але обирав з них найбільш якісні.
Але як влучно написала в останньому номері Політичного Телеграфа" Лара Артеменко, "Виборы начались. Канализацию прорвало"



Прикладом того, як склепана чергова порція "За Кременчуг" точніше "За каналізацію!", може слугувати матеріал, надрукований в останньому "Віснику" щодо рейтингів кандидатів.

Провідні соціологи України ніколи не чули про «SocioMediaGroup»


***Чи не є оприлюднення рейтингів двох кандидатів у мери прихованою маніпулятивною технологією – намагався з’ясувати «ВК».
У найавторитетніших українських соціологів ми поцікавилися репутацією компанії «SocioMediaGroup», з посиланням на яку днями в інтернеті з’явилася інформація про нібито проведене опитування виборців Кременчука.
***

«Фургон з оркестром» жартома соціологи називають одну з найбільш поширених маніпулятивних технологій, які використовуються для того, щоб нав’язати людям певного кандидата через оприлюднення рейтингів, узятих зі «стелі». Мовляв, за таким фургоном люди ідуть охоче.
Використовується проста людська звичка: не заглиблюючись у щось досконало, ми іноді довіряємо іншим. І схильні чинити так, як чинить більшість. Вчасно підкинута ідея, що один із кандидатів є лідером, поступово зароджує в свідомості рядового виборця думку, що саме за цього кандидата й треба голосувати. «За кого люди – за того й я».
Для боротьби з цією маніпулятивною технологією в закон про вибори навіть включать заборону за певний час оприлюднювати результати будь-яких соціологічних досліджень.
А газети, які поважають своїх читачів, перш ніж оприлюднити рейтинги кандидатів, завжди ретельно перевіряють репутацію соціологічної компанії – и це дійсно соціологи, а чи фірми-одноденки, які створюються виборчими штабами кандидатів саме для того, аби «убити» репутацію когось із політичних опонентів чи навпаки «підмалювати» потрібного.

Днями в Інтернеті з’явилось повідомлення про те, що у вересні проводилося соціологічне дослідження в трьох регіонах України, аби «заміняти» рівень довіри електорату до потенційних кандидатів у мери. Серед трьох українських міст фігурував і Кременчук.

Цитуємо повідомлення мовою оригіналу, яке стосується Кременчука:
«Эксперты социологической компании SocioMediaGroup отмечают различные тенденции поддержки представителей Партии регионов избирателями в разных регионах Украины.
Об этом на пресс-конференции в пресс-центре «Українських Новин» сообщил директор компании Владислав Мельдман.
SocioMediaGroup с 9 по 12 сентября провела социологическое исследование в 3 населенных пунктах – в Кременчуге (Полтавская область), поселке городского типа Коцюбинское (Киевская область) и Славянске (Донецкой области) - для изучения электоральных предпочтений их жителей.
В исследовании констатируется падение рейтингов действующего председателя Кременчугской городской государственной администрации, члена ПР Николая Глухова с 25% до 23,5%.
При этом возможного претендента в мэры Кременчуга Олега Бабаева поддерживают 29,5% избирателей.
Мельдман, комментируя результат исследования, отметил, что такой итог является ожидаемым, так как, по данным опроса, большинство жителей Кременчуга считают, что городские власти не способны в комплексе решать важнейшие проблемы города...»
Далі йдеться про інші міста.
«ВК» звернув увагу на кілька речей, які нас здивували: 1) уже короткий час проведення опитування (3 дні);
2) в повідомлення нічого не сказано, скільки людей опитано і якою може бути похибка.
3) «ВК» вперше чув про соціологічну компанія «SocioMediaGroup».

На жаль, в Інтернеті не вдалося знайти інформації, яка б свідчила про інші дослідження, які проводила соціологічна компанія «SocioMediaGroup». Чи скажімо про те, наскільки солідною є репутація цієї компанії.
Тоді ми вирішили зв’язатися з провідними українськими соціологами. Може, вони щось знають про репутацію колег.


Ірина Бекешкіна: «Не знаю такого соціолога»


Ірина Бекешкіна, науковий керівник Фонду «Демократичні ініціативи», старший науковий співробітник Інституту соціології НАН України:
– SocioMediaGroup? Ніколи про таку групу не чула. Тому нічого не можу сказати про її репутацію. І соціолога такого Мельдмана на всеукраїнському рівні не знаю. Може, на місцевому рівні працюють якісь соціологи?

Євген Копатько: «Дані нашого опитування зовсім не співпадають із цими»

Євген Копатько, керівник соціологічної компанії «Research & Branding Group»:
– Я ніколи не чув такої соціологічної компанії на всеукраїнському рівні. Важливо знати, скільки респондентів було опитано. Бо в Кременчуці проводили власне дослідження в середині серпня. На той час результати були зовсім інші. На жаль, назвати вам цифри я не можу. Скажу лиш, що оцінка Бабаєва кременчужанами була досить пристойна. Його в місті знають непогано. Але на час нашого опитування рейтинг нинішнього мера Глухова був вищим за рейтинг Бабаєва. За місяць, звісно, ситуація могла змінитися. Але не думаю, що настільки різко. Бо цифри нашого заміру інші.
У серпні діяльність мера Глухова позитивно оцінювали 33% опитаних кременчужан. Це не електоральний рейтинг, а оцінка діяльності.

КМіС: «А це опитування не під вибори?»

Тетяна Пясковська, Київський міжнародний інститут соціології (КМіС):
– Про «SocioMediaGroup» ніколи не чула. А це політичні замірювання? Не знаю, може, це щось новеньке під вибори?

Соціологічна асоціація України: «Соцопитування за три дні? Це досить складно»
Ольга Орлова, заступник керівника Соціологічної асоціації України сказала, що не пам’ятаэ такоъ компанії серед членів асоціації. І засумнівалась, що за 3 дні можна в такому великому місті як Кременчук провести серйозне соцопитування. Мінімум місяць знадобиться, каже О.Орлова.


Добавлено спустя 1 минуту:

Матеріал надрукований в газеті "Вісник Кременчука" №37 від 16 вересня 2010 року
Автор Юлія Билина
Горожане
+ 12
Местный
Юлія Билина,
Да рано еще проводить соц опросы, кроме того, недавно получил бесплатную газетку на углу Пролетарской (нет ни тиража ни типографии), в ней описано какой Бабаев мАладЭц а Глухов кАзел, думаю многие читали, я Вам скажу, толи еще будет...
ИМХО: Только выбирать не православного в мэры как то не по христиански.
Нет препятствий, кроме тех, в которые ты веришь сам.
Нет ограничений, кроме тех, которые ты выбрал сам.
Нет невозможного для того, кто разрешил себе невозможное ...
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Merlin

Цитата:Да рано еще проводить соц опросы, кроме того, недавно получил бесплатную газетку на углу Пролетарской (нет ни тиража ни типографии), в ней описано какой Бабаев мАладЭц а Глухов кАзел, думаю многие читали, я Вам скажу, толи еще будет...



Я саме цей бойовий листок і мала на увазі. Тошно. Я абсолютно не проти того, щоб кандидати одне одного критикували. І мер - не священна корова. І врешті-решт будь-яка влада має відчувати, що вона - не така вже й ідеальна. Щоб не розслаблялась Але ж те, що випускають - просто помиї.
В цьому немає ніякого конструктиву.
Не знаю, на кого воно розраховано. Невже людей за бидло мають? Розраховують, що "піпел схаває"? Я завжди дивувалась цій позиції.
Мене особисто ображає те, що все це оформлене під справжню газету. Абсолютно дискредитує професію журналіста.
І поки-що я не бачу виходу з ситуації. Бо в нинішній час почни розмову про те, що треба якось на законодавчому рівні закріпити ці речі - щоб газетами називались дійсно газети, а не ця чорна порнуха - так нинішня ж ПР швидко цим скористається, щоб розправитися з неугодними журналістами.

Але й спостерігати за тим, як топчуть твою професію - гидко.


Цитата: ИМХО: Только выбирать не православного в мэры как то не по христиански.



Я Вас благаю: ну до чого тут християнство?
До речі, сам Бабаєв вважає себе людиною православною. В усякому разі, не мусульманином точно.
пам'ятаю, ще здається в 2006 році якось брала у нього інтерв'ю перед 19 січня, так він розповідав, як і сам купається на Йордан у Дніпрі, і усіх співробітників заганяє
Мене ще тоді така його ревність щодо дотримання традиції строєм неприємно вразила. Але він, здається, так і не зрозумів нічого.

До речі, останнім часом модно стало серед багатої тусовки їзити, скажімо, в Лубенский монастир. Там є готель для тих, хто хоче залишитись на кілька днів. Навіщо ж воно їм потрібно, напевне.
Горожане
+ 12
Местный
[quote=Юлія Билина]Не знаю, на кого воно розраховано. Невже людей за бидло мають? Розраховують, що "піпел схаває"? Я завжди дивувалась цій позиції.[/quote]
Ви знаєте, тут я з Вами згоден абсолютно, сьгодні мені на моєпитання спробували пояснити що таке МЕР, коли ми дійшли до слів "і його виборці диктують волю..." людина яка мені спробувала це пояснювати запнулася, а потім сказала "але нажаль, у нас все навпаки" і замовкла, Дійсно ТОШНО!
[quote=Юлія Билина]Я Вас благаю: ну до чого тут християнство?[/quote]
А це дуже важливо, може кому й ні, для мене це одне з перших приорітетних місць, я не знаю як хто там купався і хто куди кого заганяв, я не був коли його хрестили, кажу, як баба Настя, шо почув.
Ну а те що співробітники його це вівці, так це я знаю з перших вуст, і відношення до них адекватне з його боку. Не сприйміть це як якийсь антипіар, кажу що знаю по перше від робітників, а по друге від мого товариша який пропрацював на його підприємстві доситьдовгий час в апараті управління.
Але зараз не про Майдановича розмова, зараз цікаво, якщо пан Азаров приїде, кого він поставить по праву руку від себе, а кого кізяками поливати буде, я, звичайно, здогадуюсь, нажаль нема тоталізатора, тут я б зіграв :-)
Нет препятствий, кроме тех, в которые ты веришь сам.
Нет ограничений, кроме тех, которые ты выбрал сам.
Нет невозможного для того, кто разрешил себе невозможное ...
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
На неделе видел репортах из Киева.Там кого-то из тамошних тружеников власти спрашивали, зачем они прикрыли райрады. Он отвечал, что там много бюрократов, работы же мало, поэтому имеет смысл поэкономить народные деньги.
Ему задали вопрос, а вот ниже по течению Днепра есть Кременчуг, где никто их не прикрыл.
А он отвечает, что потому не прикрыл, что в Кременчуге СНЕГ ВОВРЕМЯ УБИРАЮТ, КОММУНАЛЬНОЕ ХОЗЯЙСТВО РАЗВИВАЕТСЯ, ТУДА ДЕНЬГИ ВКЛАДЫВАЮТСЯ и пр. Потому и рады живы.
За что тогда Глухова гонять, коли у нас всеобщая благодать и лучше ,чем в Киеве ?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 12
Местный

AD писал:За что тогда Глухова гонять, коли у нас всеобщая благодать и лучше ,чем в Киеве ?


Я плякаль
Нет препятствий, кроме тех, в которые ты веришь сам.
Нет ограничений, кроме тех, которые ты выбрал сам.
Нет невозможного для того, кто разрешил себе невозможное ...
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Цитата:Але зараз не про Майдановича розмова, зараз цікаво, якщо пан Азаров приїде, кого він поставить по праву руку від себе, а кого кізяками поливати буде, я, звичайно, здогадуюсь, нажаль нема тоталізатора, тут я б зіграв :-)



І на що б Ви поставили?

Добавлено спустя 5 минут 44 секунды:

AD Ой, те, що робилось у Києві в останні роки - це просто жах! Я пам'ятаю, які у нас замети були на вулицях.
Але, здається, у лютому на пару днів довелось заїхати до подруги на Русанівку - думала додому жива не повернусь. Хоча до зупинки автобусної треба було дійти метрів 200. Таке враження, що там взагалі ніхто з початку зими тротуар не чистив...
Стільки було народу в травмах, жах! Я знала колись зовсім інший Київ. На жаль, його не повернеш. Не знаю, чи вдасться там щось Попову зробити. Думаю, і Азаров, і Тимошенко, і всі, кому доводиться там жити - однакової думки були про Льону-космоса.
А тепер найцікавіше: саме ті люди, які колись зробили з Льоні мера - зараз ліплять рейтинг Бабаєву.
Це не жарт. Ті самі піарники.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация