Что такое «не везет» и как с этим бороться?

0
Горожане
+ 4
Местный
Причина цієї теми є 2 прикладу з життя.
В Кременчуці, як Ви знаєте, працює "Відкрите радіо", і щоранку в будні дні нас бадьорять Маліновська та Ларін, і серед "ключиків" бадьорого настрою є розіграші квиточків в кінотеатр. Так от - 2 яскриавих приклада. які мені підпортили настрій:
1 - "Ранкові куплети" - для тих хто не знає - потрібно вгадати останній рядок з куплету пісні, яка проігрується. В той ранок співала Євгенія Власова з піснею "Шоу-тайм". Пісня відверто мені не знайома, тому після проіграшу основної частини я навіть не уявляв які можуть бути варіанти. І ось сказали перший варіант.... нє, не він...., другий варіант..... наче по созвучності схоже, натиснув цифру 2 в СМС, третій варіант.... а може третій правильний?.. чи другий?.. скоріш за все другий, ДА, другий!.... блін, довго я соплі жував, вже мабуть відправили правильну відповідь... не буду грать! І ось приходить час оголошення переможців. Як виявилось всі відправили цифру 3, і НІХТО не відіслав двійку...
2 - программа - цитата класика- "Женщины мечтают о счастье, а мужчины об...." і відразу в думках .... "про автомобіль" (так як сам з ним повязаний)... слово здорове, можу не встигнуть написать, краще просто "авто"...., чи не автомобіль?... скоріш за все автомобіль.... нє, не буду відправлять. В результаті ніхто не відповів правильно, а правильна відповідь "автомобіль".
От чо так?
Горожане
0
Аксакал
Yara
18:46, 04.11.2011
makey_s, в Вашем случае "как бороться" - это перестать по утрам маяться фигней и вестись на идиотские разводы...
"Если кто-то вас не переваривает, значит не сумел сожрать". :)
Горожане
+ 28
Почетный
гражданин

Yara (04.11.2011, 16:46) писал:в Вашем случае "как бороться" - это перестать по утрам маяться фигней и вестись на идиотские разводы...



Горожане
Блиц-мать

makey_s (04.11.2011, 16:37) писал:От чо так?


Умные медицинские статьи в инете читаете, а на такую ерунду ведётесь... Вы хоть не звоните на ТВ в попытке ответа на "угадай слово"?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте