Wiki-модуль для схем маршрутів

0
Забаненные
+ 21
Местный
Чи не здається вам, що було б дуже непогано прикрутити до сайту вікі-модуль в якому бажаючі могли б розміщувати схеми маршрутів міських та приміських автобусів (маршруток). Інколи уявляння не маєш як доїхати у якийсь віддалений район, а так буде номер маршрутки, графік руху, власне, сам маршрут , ба, навіть можна прокладати маршрути на яндекс-мапах та робити скріншоти.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

Карліто (14.11.2011, 20:41) писал:Wiki-модуль


Просветите меня, что такое wiki-модуль?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Забаненные
+ 21
Местный
Карліто
00:40, 15.11.2011
Ну це я просто так назвав. Можливо є інша офіційна назва.

Цитата:Вікі — це веб-сайт (або інша гіпертекстова збірка документів), що дозволяє користувачам змінювати самостійно вміст сторінок через браузер, використовуючи спрощену і зручнішу, порівняно з HTML, вікі-розмітку тексту.


Ось приклад, помічав на технічних сайтах загалом, та сайтах присвячених Лінуксу зокрема.
Здається такі модулі є для Joomla та Drupal.
Горожане
+ 43
Местный
Сегодня такое прикручивал - MoinMoin называлось. Только там ни карты, ни схем для "схеми маршрутів міських та приміських автобусів (маршруток)"... А без карты наглядности будет йок. SQL запрос писать к Вике - как лучше добраться из А в Б?

Зы. Навскидку от Гугля - мне понравилось spb.rusavtobus.ru
Кашу в голове лапшой на уши не испортишь
У.Черчиль: "Меня часто спрашивают: за что мы сражаемся? Вот перестанем сражаться, тогда и узнаете"
Забаненные
+ 21
Местный

Partizan (14.11.2011, 23:03) писал:Сегодня такое прикручивал - MoinMoin называлось. Только там ни карты, ни схем для "схеми маршрутів міських та приміських автобусів (маршруток)"... А без карты наглядности будет йок. SQL запрос писать к Вике - как лучше добраться из А в Б?


Вікі лише для зручності, щоб користувачі могли самі наповнювати. Щодо маршрутів - можна або будувати його засобами яндексу, або робити скріншот та вже в графічному редакторі нанести лінію проїзду. В принципі можна це і в рамках окремої гілки форуму організувати, але у вікі було б зручніше.
Невже такого нікому не треба?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте