Матч \"В гостях у сказки\"

0
Горожане
+ 7
Почетный
гражданин
Полигоновцам:
Сегодня, с 20:00 в “Мадагаскаре” буду диски раздавать. То, что наснимал Николай на матче.
"нельзя попустительствовать беспорядку ради того, чтобы избежать войны, ибо войны не избежать, а преимущество в войне утратишь"
Горожане
0
Аксакал
СМС были бы информативнее.
У меня сейчас днем на и-нет времени нет вообще...

Кстати, я написал свои впечатления о матче на форуме УО МКПС

Только сегодня удалось немного разобраться с делами и появилось время поделиться своими впечатлениями по прошедшему...

В очередной раз Клуб "Лекс" показал всем нам как надо делать матчи.
Начиная от уровня упражнений и красоты декараций до деления на команды и печати скор-шитов... Нюансы и тонкости организации еще можно долго перечислять - лица, причасные к проведению других турниров думаю со мной согласятся...

В общем - берем пример и крепко задумываемся чем еще можно будет поразить стрелков...

Кстати, радует подготовленность этих самых стрелков.
Это касается и оружия, и экипировки, и формы. Вы заметили как мы выросли? Уже не нужны "прокатные" очки, уже есть устоявшиеся составы команд, есть даже их цветовая дифференциация...

Не надо пол часа надрываться в поиске "неуловимых" заклейщиков.

Есть разнообразные мишени, есть яркие декорации, есть укрытия и препятствия, есть стульчики для судьи, запас мишеней, степлеров и прочего... Связь по рации, координация движения групп стрелков на ноутбуке...

Вездесущий Стрельцов с дрелью вместо пистолета.
Неустающий Толик, наконец-то отвязавшийся от компьютера.
Витя Шальнев, привязавшийся к нему.
Руководящий Збарик...

Ой, да много всех было... долго можно перечислять приятные встречи этого воскресенья.

В общем, матч однозначно удался.

Спасибо всем вам за это...

И отдельное огромное спасибо моим соклубникам.
Не подвели!
"Если кто-то вас не переваривает, значит не сумел сожрать". :)
Горожане
+ 1
Старожил
Запевняти, що казки подобаються всім, не варто – це справді так. У цьому переконалися кременчуцькі стрільці СК «Полігон», прибувши в неділю, 10 червня, до Києва на змагання зі стрільби з пістолета, які інтригували назвою: «В гостях у казки».
Збиралися на стрільбищі «Снайпер», що у с.Капітанівка. Мальовничий куточок та ще й казка!
А казку для стрільців Міжнародної Конфедерації Практичної Стрільби (МКПС) писав київський СК «ЛЕКС».
Усі вправи, які запропонував організатор змагань, прикрашалися чи ускладнювалися декораціями, де зображувалися або казкові герої, або казкова галявина. Назви вправ говорили самі за себе: «Дрімучий ліс», «Змій Горинич». «Полювання на Колобка», «Ванька-Встанька» тощо. Своєю казковістю вони навіть трохи релаксували учасників змагань. Проте легкими, незважаючи на назви, їх класифікувати ніяк не можна. Умовно стрільці поділили вправи на короткі та довгі. При цьому, ознайомлюючись із вправами, розуміли: кожна має свою приховану складність. В одному випадку слід було запам’ятати приховані цілі, в іншому – тримати однією рукою мотузку. Або, біжучи лісовою стежинкою, влучати цілі з положення навколішки.
Більшість учасників відзначали вправу «Дрімучий ліс», бо там таки «блукали» деякі стрільці, забувши влучити одну чи дві цілі, за що отримували процедурний штраф.
Та кожна вправа захоплювала по-своєму. Комусь сподобалося стріляти, сидячи в гойдалці, а комусь - воювати із Змієм Гориничем. Не можна було не посміхнутися на вправі «Двое из ларца». А вже про хатинку на курячих ніжках скільки говорили!
Всі вправи примушували думати, напружувати пам’ять.
І хоча зазвичай змагання передбачають жорстоку боротьбу за час і бали, а також хвилювання: хто ж стане переможцем. Цього разу стрільці отримували невимовне задоволення від процесу. Від того, що вони просто беруть участь у змаганнях.
Стрільців цього разу зареєструвалося втричі більше, ніж на попередніх змаганнях. Близько 100 учасників приїхали з різних міст України «У гості до казки».
І організатор змагань, СК «Лекс», виправдав їхні очікування. Ніхто не пожалкував про те, на що витратив вихідний день! Пожалкували ті, хто не завітав у «Гості до казки».
Щодо переможців, то їх, звичайно, таки судді визнали. Перше місце у командному заліку посіла команда "Автоген-Гюрза" (м.Київ), друге - харківська "ХАДО-2", трете - "Проф-1" (м.Київ), кременчуцький стрілецький клуб «Полігон» на дев’ятому, тоді як у змаганнях брало участь 19 команд.
В індивідуального заліку на першому місці - непереможний Андрій Вольський (м. Київ), на другому - Вадим Плюхін (м. м.Київ), на третьому - Євген Березний (м. м.Київ).
Щодо кременчужан, то Артем Савельєв – на 27-ому, Євген Шишмаков – на 41-ому, Дмитро Мантуров – на 44-ому.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте