Розбудова української національної держави

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (06.05.2012, 22:07) писал:а я цитату для вас:

Для нас, це для кого? Чи Ви, принципово не вживаєте великої літери? Інакше я не розумію, кого виховивували колонізатори?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (07.05.2012, 21:38) писал:Я принципово не вживаю великої літери в слові "ви", тому що слово "Бог" пишу з великої літери.

Так пишіть тоді за усіма канонами "Б-г"

адвокат Ульянов (07.05.2012, 21:38) писал:Для вас особисто, тому що у мене склалось враження, що ви дуже ностальгуєте за старими часами, коли Україна була частиної імперії та поступово у ній розчинялась.

Я вже писав вам: вичавлюйте із себе совкову сутність: Україна не була частиною імперії - вона була сама імперією і це ніяк не можуть второпати недолугі націоналісти, свідомість яких застигла на рівні хуторянства та провінціалізму. Українець міг робити собі кар'єру як у Києві або Полтаві, так і в Петербурзі або Москві. Ми багатьо знаємо про підкорювачів Дикого Заходу, а мало знаємо про наших колонізаторів Аляски, Сибіру або Далекого Сходу. А про маньчжурську діаспору, про "український Харбін" Ви чули? Таких "соціальних лифтів" які може дати імперія (та ж сама армія, наука, індустрія) ніколи не дасть держава, яка живе за принципом: моя хата з краю.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (07.05.2012, 23:44) писал:А зараз може кар'єру і в Празі, Лондоні, Нью- Йорку тощо. Відчуваєте різницю?

Посудомийками, нянями та повіями?

адвокат Ульянов (07.05.2012, 23:44) писал:І нащо нам, українцям, той Сибір та Далекий Схід?

Це і є політичне хуторянством... З таким успіхом не було б ні Сполучених Штатів, ні Британської імперії, ні виідкриття Колумбом Америки.

адвокат Ульянов (07.05.2012, 23:44) писал:Нам ще роботи і роботи на цій землі

А чого ж наші люди їдуть до Італії, Греції, Іспанії? Я спілкуюся зі студентами: переважна більшість не бачить себе в Україні.
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

адвокат Ульянов (09.05.2012, 23:17) писал:Можу їм тільки поспівчувати: люде без коренів та принципів

- Обрубили в 1991 году!
Теперь "и маємо те що маємо"!
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Я дивлюся на той антидержавний шабаш, який влаштували так завні "опозиційні сили" і стає бридко, я розумію, за кого я точно не буду голосувати під час парламентських виборів. Такого плазування перед Європою, втрати власної гідності і ненависті до власної держави важко було уявити. А влада тримає удар - це буде щеплення від євроромантизму. Ми можемо спостерігати, як поступово змінюється обличчя Європи: старіюча фрау Меркель без підтримки намагається відволікти увагу від внутрішніх проблем українськими, Саркозі вже вчорашній президент, Росія на порозі певних заворушень... Наші політичні пігмеї хочуть зробити восени новий шабаш...
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (12.05.2012, 22:51) писал:Старший сержант запаса, що це за шаманське камлання? Це ви до чого написали?

До зради національних інтересів нашою псевдоелітою
Артур Шопенгауэр
Забаненные
+ 2
Гастарбайтер
Посмотрел я только что на эту гОппозицию... да... те же рожи, те же ситуации... сбились в кучу как пауки в банке. Представляю как будут деребанить между собой какие-то 10-15 процентов голосов от свидомых граждан после выборов. Вот посмеемся
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
00:26, 13.05.2012

бодя (12.05.2012, 22:57) писал:Посмотрел я только что на эту гОппозицию... да... те же рожи, те же ситуации... сбились в кучу как пауки в банке. Представляю как будут деребанить между собой какие-то 10-15 процентов голосов от свидомых граждан после выборов. Вот посмеемся

Так-жалюгідне видовище. Більше за інших мене розчарував Яценюк: я не думав, що він стане "ручкатися" з бандою Турчинова-Кожемякіна. Кличко хитріше - офіційно не приєднується, але "прелєстниє письма" їм надсилає: спаскудить, здається мені, політика і нашу гордість-чемпіона.
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (12.05.2012, 23:56) писал:цікава думка

Знайшли нове сміттєзвалище?

адвокат Ульянов, краще б про "Літературний пароплав"написали б.
Артур Шопенгауэр
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
адвокат Ульянов,
"Взял в проводники ворону, первая остановка - на мусорной куче!"(с)

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация