Руслан Анатольевич, поздравляю с Днём рождения! Здоровья, успехов и побед на всех фронтах!
День народження – це ваше свято! Вам роботи гарної бажаю, Щоб ви жили весело, багато, Від душі сьогодні вас вітаю! Щоб кохання вас не залишало, Я бажаю гарного життя, Щоб пригод вам не було замало, Все пішло погане, як сміття!
Шановний адвокат Ульянов ! Від щирого сердця вітаю Вас з Днем Народження! Нехай завжди в Вашому житті збуваються ваші мрії , кохана буде поруч , діти будуть давати тільки наснаги та позитивних емоцій, а в Ваша робота приносить лише задоволення і жодної програної справи в майбутньому. Нехай дороги стеляться крилато, І будуть чисті, рівні як струна. Нехай добро не оминає хату, Як не минає світ весна.
Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються немов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Найщиріші вітання і побажання! Шанованому адвокату Ульянову (в простонародді АУ, ) сьогодні знову 25!!! Вітаємо. Бажаю подальших успіхів на професійному шляху, який ви обрали. Та потужнього проміню діареї ворогам України і всім причетним до покращення! (це вітання до Дня Незалежності)
Внимание(!) сообщение заговорено. Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Поздравляю учителей, преподавателей, студентов, учеников, родителей первоклашек, родителей выпускников и всех-всех, кто имеет хоть какое-то отношение к 1 Сентября с Днем Знаний и началом нового учебного года! Вперед - к знаниям, как говорится! И помним, что ученье - свет, а неученье - тьма:-))
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
На выходных могу не успеть добраться до компьютера. Поэтому заранее.
С наступающим, нефтепереработчики. Пусть в ваших трубах, резервуарах, установках всегда что-то будет, а насосы всегда будут что-то перегонять. Удачи и здоровья вам и вашим семьям.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
старейшина
Артур Шопенгауэр
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
старейшина