[NEWS] В Кременчуге напишут письма в защиту Pussy Riot

0
Забаненные
+ 27
Местный
combat
01:49, 09.12.2012

писатель (08.12.2012, 22:49) писал:Якби їм виписали штраф - ніхто б і слова не сказав. Але їм виписали в"язницю. Тому і листи на їх захист. Тому і заклики до прощення як традиції християнської , не православної на жаль, та заклики до любові до ближнього.


Я правильно понял? Несколько чекнутых девочек, в чужой стране нарушили закон и к ним применили наказание, которое некоторые считают неадекватным, но все в рамках закона.
Причем здесь наша страна? У нас таких случаев море...причем как жестких наказаний, так и мягких к разным мажорам...и никто не кричит на всех углах сколько дали или недодали убийцам или взяточникам..
Откройте глаза, перестаньте быть марионетками в решении гнилых политических вопросов.
Забаненные
-3
Почетный
гражданин

Tatyana-Borodin (08.12.2012, 00:09) писал:20:51, Пятница, 7 декабря 2012
В Кременчуге напишут письма в защиту Pussy Riot



увы ... падение образования и рожение поколения пива и чипсов делает свое дело ...

соседу нас...ли под дверью , ну а вы предлагаете зажищать того кто это наложил ...

как говорится зовите и аукнется
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
urikrem
15:09, 09.12.2012

fordmax (09.12.2012, 09:10) писал:предлагаете зажищать того кто это наложил ..


Простой частник может предлагать сколько угодно - у каждого свои тараканы в голове.
Хуже, если это предлагает главред сми. Ну да это тоже частное дело его и хозяина.
Но вот когда это мероприятие организуют напару с исполкомовским отделом образования и семьи - это уже клиника. Дальше осталось только в их защиту городским учителям в нашем музее повторить подвиг хулиганок в зоомузее.
Мож и кто из сми поучаствует? Это будет очень мудро.

ОФФ(Если кто может и знает куда, перенесите, пжалста, в профильную тему. Спаксибо.):

писатель (08.12.2012, 22:49) писал:Бо в християнстві головними справді є інші речі. А у вашому православии


Вот теперь мне понятно, почему в пакете известного кабельного оператора есть CNL, но нет канала Союз.
Спасибо, что расставили точки над "і"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:38, 09.12.2012
Боже ж ти мій. Про прості істини говоримо , а не про складні речі для розуміння нашого.
Та не про сусідів, які під дверями щось кладуть. Цікаво - де таке є. Але про це кажемо.
Ось головна молитва є - "Отче наш" назва ій. І наступне при цьому говоримо - "прости нам гріхи наші, як ми прощаємо ворогам нашим". А в церквах наших ми чуємо - прости Господи гріхи наші вільні та невільні...
То чому ми відмовляємо дівчатам цим у прощенні. Хіба нам простять гріхи наші, якщо ми самі з такими жорсткими серцями по життю цьому йдемо ?
Справа ця з дівчатами - чи хто знає з нас - кого так випробовують? Можливо їх, але можливо і нас теж. Шляхи Господа нікому з нас не збагнути, не ділиться він з нами і право це його.
А наше ж право вдуматися у слова молитви, яку кожен у важкі для себе часи згадує - "прости нас, як ми прощаємо...". Але хіба ми прощаємо ? Ні, бо ми хочемо крові та помсти. Для чого це нам? Аби сказати дитині своїй - так не роби, бо бачиш що буде. А не простіше згадати слова молитви та розповісти?
urikrem - мені жаль, що слова цієї молитви ви, мабуть, забули. Чесно - жаль, бо християнське прощення головним є в цій справі. А ми навіть цього дівчат тих нерозумних позбавляємо. Негарно це.

Цитата:Хуже, если это предлагает главред сми. Ну да это тоже частное дело его и хозяина.


Вже казав про що з мене власник газети питає. Про що пишемо - самі вирішуємо. От про мораль та прощення і пишемо в цій справі теж

Цитата:Но вот когда это мероприятие организуют напару с исполкомовским отделом образования и семьи - это уже клиника.


Клініка - це коли ми забуваємо про все. Забуваємо про мораль, про прощення, і про те, що відповідність покарання має відповідати скоєному. От тоді і починається справжня клініка.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
16:43, 09.12.2012

писатель (09.12.2012, 14:32) писал:Боже ж ти мій. Про прості істини говоримо , а не про складні речі для розуміння нашого.


писатель (09.12.2012, 14:37) писал:Забуваємо про мораль, про прощення, і про те, що відповідність покарання має відповідати скоєному.


Далек от всего этого, единственный вопрос, который интересует - писатель, а они покаялись, письки эти, ну шоб прощать? На судебном заседании признали вину, осознали, обещали не повторять такого в будущем? Или они продолжают утверждать, что это нормально?
Я-бы например освободил под обещание повторить такое-же в мечети где-нибудь в Иране, ну на крайний случай в Ватикане. А потом бы слушал извечное "понять и простить"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:46, 09.12.2012
Не написано в молитві - прости нас у випадку якщо вороги наші покаялися. Написано "прости нас, як ми прощаємо ворогів наших". А про те - покаялися ці дівчата - знаєте не написано цього у Біблії. Не написано - бо не в них тут справа , а в нас. Головне, не те як вони себе ведуть, а як ми поступаємо. А ми ж всі прощення просимо в молитвах до Бога , а самі прощати не хочемо і не можемо. То яка тут в цьому випадку розмова ?
Що не так я сказав ? І що невірно з викладеного? Все вірно - християнство попереду в цій справі має йти, а все інше позаду.

Цитата:Причем здесь наша страна? У нас таких случаев море...причем как жестких наказаний, так и мягких к разным мажорам...и никто не кричит на всех углах сколько дали или недодали убийцам или взяточникам..


Якби ми всі перші не кричали - то звідки ви combat про них взагалі б знали. Кричимо і сильно

Цитата:urikrem


Я готовий поставити вашу точку в газету - немає тут питань. нам це потрібно теж. Якщо звісно у вас є таке бажання. Але мені необхідне обгрунтування - чому ми повинні позбавляти цих дівчат права на прощення? І чому управління сім"ї та молоді не може підтримати в цій справі Амністі Інтернешнл? Все одно мають бути різні точки зору на цю справу. Читачі традиційно самі вирішують хто в цій справі правий, а хто помиляється.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
19:28, 09.12.2012

писатель (09.12.2012, 15:23) писал:Все одно мають бути різні точки зору на цю справу.


писатель, Вот здесь довольно внятно написано, почему письки сидят, а финский профессор Тейваниен нет.

Цитата:Итак, что мы видим в сухом остатке. Если бы пуськи вели себя как финский профессор, то есть:
Уведомили полицию.
Устроили свои пляски не в храме, а вне его территории, пусть даже рядом с ним.
Не упоминали в своем словесном поносе религиозные символы и религиозных деятелей.
Тогда им, также как теперь финскому профессору, ничего не было БЫ. Потому что такие перфомансы они уже устраивали. Потому что такие перфомансы много раз устраивали у нас другие. И ничего…
А вот обратное – про Финляндию, я не скажу. Дело в том, что дураков примерять на себя милосердие финского УК – т.е. полностью повторять пуськино кощунство, скотство и хулиганство на финской почве - НЕТ. Сидеть там никому из защитников пусек не хочется.
А нашим дурам, видно, НУ ОЧЕНЬ ХОТЕЛОСЬ. А когда нельзя, но кому-то очень-очень хочется, то – пожалуйста. Из чистого человеколюбия.

Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та мене якось до того фінського професора і не дуже. Але все я тут сказав - далі нехай кожен собі сам думає. Одне лише знаю, що про справам їхнім і нашим буде все їм та нам. А так кожен сам обирає - прощати, стріляти... Тема вибору велика - все залежить від людини та її поглядів на життя.
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
urikrem
19:52, 09.12.2012

писатель (09.12.2012, 15:23) писал: І чому управління освіти, сім"ї та молоді не може підтримати в цій справі Амністі Інтернешнл?


Кто-нибудь ещё не понимает, почему для управлению образования, по делам семьи - собирать подписи в защиту тех великовозрастных девиц от законного наказания - позорно и несовместимо с пребыванием в этой должности?


Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та чесно - ютуб погано працює і байдуже мені той музей.

Їх в тюрму посадили ?

І при чому тут музей до церкви ? Дивно це все. Я б не рівняв одне з одним

То при чому тут музей до церкви ? В музеї теж християнство проповідують чи як ? Нічого не можу зрозуміти - роз"ясніть будь ласка
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте