Розбудова української національної держави

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Дурня якась - чи хто казав - на якій мові говорити? Хоч на китайській та суахілі, аби хто зрозумів. Не хочуть, то їх проблеми. Мало яка може причина, через яку не хочуть. Ніхто ж не вимагає. Якийсь ідіотизм.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

писатель (11.12.2012, 22:45) писал:Дурня якась - чи хто казав - на якій мові говорити? Хоч на китайській та суахілі, аби хто зрозумів. Не хочуть, то їх проблеми. Мало яка може причина, через яку не хочуть. Ніхто ж не вимагає. Якийсь ідіотизм.

Вы притворяетесь идиотом? Если бы людям НЕ МЕШАЛИ смотреть фильмы и телевизор, слушать радио и много чего ещё на русском языке соседней темы про дискриминацию бы не было. Потому как в отличии от китайского и суахили НА РУССКОЯЗЫЧНУЮ ПРОДУКЦИЮ ЕСТЬ СПРОС КОТОРЫЙ НЕ УДОВЛЕТВОРЯЕТСЯ ИЗ-ЗА ЗАКОНОДАТЕЛЬНЫХ ОГРАНИЧЕНИЙ.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Які ограничения - конкретно. Чого зря патякать. Вам відключив хто телевізор чи комп відібрав ?

Друже - не будемо сходити з розуму. Це непотрібно
Горожане
+ 298
Великий Гуру

писатель (11.12.2012, 23:00) писал:Які ограничения - конкретно. Чого зря патякать. Вам відключив хто телевізор чи комп відібрав ?

Друже - не будемо сходити з розуму. Це непотрібно


Повторяю в сто-пятьсотый раз:
1) запрет на прокат русскоязычных переводов фильмов в кинотеатрах;
2) квотирование русскоязычной продукции на телеканалах и радио.

Так что отключать телевизор не надо - я сам его смотреть не буду. Приходится все смотреть в интернете - его пока ещё не квотируют.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Яке квотирование - вам що хтось серіал "Ефросиния" перевів на український ? Глупа суперечка - напишіть з цього приводу листа в мерію. Нехай дають вам відповідь шо вони там квотируют і где. Напишіть листа в уряд - нехай теж відповідають
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
11:23, 12.12.2012

писатель (11.12.2012, 23:36) писал:Яке квотирование - вам що хтось серіал "Ефросиния" перевів на український ? Глупа суперечка - напишіть з цього приводу листа в мерію. Нехай дають вам відповідь шо вони там квотируют і где. Напишіть листа в уряд - нехай теж відповідають


О спасибо. Узнал что Партия Регионов Законом "Про засади державної мовної політики" от 6 ноября 2012 года ОТМЕНИЛИ КВОТЫ НА ЯЗЫК В ЭФИРЕ ТЕЛЕВИДЕНИЯ.

А введены квоты были согласно п.4 ст.10 Закона Украины от 12.01.2006 г. "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення""
оригинал

4. Для загальнонаціонального мовлення частка ефірного часу,
коли мовлення ведеться українською мовою, має становити не менше
75 відсотків загального обсягу добового мовлення.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
14:59, 20.12.2012
Не, я конечно понимаю, что сегодня все "борцы" белые и пушистые. А как насчет Внутрішній терор в УПА та підпіллі Організації українських националістів в 19441950-х рр.
И эти люди уроды герои? Они еще про репрессии что-то вякают?
Пусть сначала построят себе что-нибудь в границах дистрикта, русины хреновы
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
адвокат Ульянов, в процессе. По прочтению отпишусь обязательно. Времени вообще нет, завтра конец света, а у меня работ неперепитыхделанных
Горожане
+ 180
Великий Гуру
адвокат Ульянов, для загального розвитку. Як із галичан видушували "русофільський" дух

Цитата:Талергоф, (4 вересня 1914 — 10 травня 1917 рр.) — концентраційний табір, один з перших у Європі у XX столітті, закладений австро-угорською владою 4 вересня 1914 р. на початку Першої світової війни в піщаній долині біля підніжжя Альп в районі м. Граца (Штирія).
Сюди були депортовані жителі Австро-Угорської імперії, переважно русини, які були жителями Галичини та Буковини і симпатизували Росії.
Перша партія галичан та буковинців-«русофилів» депортована у Талергоф солдатами Грацького полку 4 вересня 1914 року.
Повішені в'язні табору. Зліва направо: Роман Березовський, Лев Кобилянський, Пантелеймон Жабяк
До зими 1915 р. в Талергофі не було бараків, люди лежали на землі без даху над головою у дощ і морози. На початку війни з Росією військова влада Австро-Угорщини під враженням невдач на фронті і в атмосфері воєнного психозу і терору (десятки українців повішено), інтернувала до табору жителів Галичини та Буковини. До арештів спричинилася адміністративна влада, що в Галичині була майже повністю в руках поляків, на Буковині — румунів, які використали нагоду для ослаблення українського руху. Тому в Талергофі, крім осіб москвофільської орієнтації, потрапило чимало національно свідомих українців.
У офіційному рапорті Шлеера від 9 листопада 1914 року повідомлялося, що у Талергофі в той час знаходилось близько 5700 русофілів, з них близько 1,915 чоловік були лемки із 151 селищ на Лемківщині.
У листопаді 1916 — 2 717 (у тому ч. 85 % українців; 76 % селян, 7 % греко-католицьких священників); від 1914 до 1916 зареєстровано 14 000 в'язнів. Суворий режим, сваволя адміністрації, голод і нестерпні санітарні умови (епідемія плямистого тифу) спричинили велику смертність серед в'язнів (зареєстровано 1 767 смертей; насправді їх було більше; лише між 17 січня і 31 березня 1915 померло 524 особи). Табір був закритий 10 травня 1917 р. під тиском світової громадськості після смерті Франца Йосифа останнім австро-угорським імператором Карлом І.

"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (20.12.2012, 19:18) писал:Старший сержант запаса, ви займаєтесь аморальною справою - намагаєтесь відмивати тих, хто по вуха заляпаний чужою кровю і пропонуєте не звертати на це уваги, тому що он у сусідів руки в крові аж по самі долоні...

Я пропоную розширити Ваш кругозір, у Вас дуже вузьке й стереотипне мислення щодо всесвітньої історії та історії України зокрема. Ви використовуєте історичні факти лише тоді, коли вони підтверджують Ваші переконання та відкидаєте, коли вони йдуть у розріз з Вашою концепцією. Це-типова адвокатська "штучка".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация