Депутатська трагедія №12

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
13:02, 05.01.2013
Депутатська трагедія №12

Незабаром всі ми - мешканці міста Кременчук будемо спостерігати справжній депутатсько-кандидатський трилер. З жертвами, перемогами, підкупом всього, що ворушиться й дихає, сотниками і десятниками, які від імені опозиції розноситимуть гроші по квартирам та іншими гарними речами.
У Кременчуці від сьогодні починаються нові депутатські змагання. Наші партії боряться за вільне місце депутата міської ради. Ще два місяці тому депутатом по цьому округу був пан Шаповалов. А на останніх виборах до ВР його активно підтримувала кременчуцька об"єднана опозиція. Тепер колишній гордеп від опозиції (БЮТ і Фронт Змін) є вже нардепом від позиції (ПР). Але округ №12 й мешканці будинків на вул. Московській, Павлова, Чкалова... нині чекають на появу нового депутата,
Вже відомо, що на цю посаду головним претендентом є спільний представник міських організацій ПР та БЮТ Кременчука, він же один з 4-х довірених осіб міського голови Олега Бабаєва, його підлеглий і керівник шкірно-лимарного комбінату Сергій Вовк. Цей чоловік вже був у міській раді минулого скликання депутатом від партії Регіонів, а нині настав час бути йому гордепом від дружньої до ПР фракції БЮТ в міській раді.
Ця обставина і буде головною. Відповідно, першою з боротьби, вже вийшла міська організація партії "Удар". Другою оголосила про капітуляцію міська організація партії "Свобода". З цього приводу вчора хлопці-"націоналісти" навіть провели внутрішні дебати на своїх зборах. Але перемогла точка зору, що міська "Свобода" підтримає представника об"єднаної опозиційно-провладної більшості в міській раді, яка є креатурою мера нашого міста. (Справжня причина капітуляції - мерія розподіляє тендери на проведення будівельних робіт і у випадку різких рухів керівники міської "Свободи" більше ніколи б не побачили будівельних підрядів за бюджетні кошти.- авт. У газеті на наступний номер поясню, чому так вважаю.)
У свою чергу до справи взялися комуністи, але ці товариші висунули свого кандидата, прізвище якого мало кому що говорить.
Інший, хто буде здобувати перемогу на цих перегонах - представник партії "Зелених", яка не входить у нинішню провладну коаліцію (ПР-БЮТ) в міській раді й колишній керівник окружної виборчої комісії Олександр Крижанівський - колишній правоохоронець.
Втім, це ще не повний перелік прізвищ, які мають з"явитися у виборчому списку.
Щодо самого голосування , то воно відбудеться на 4-х виборчих дільницях 3 -го лютого
Горожане
0
Проездом
Мельник от кого выдвигаться будет?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Який Мельник ?

Якщо мова про керівника "Візиту" , то він не буде висуватися взагалі. Для чого це йому ? От думаю все ще - може самому піти ? У мене є що сказати нашим депутатам міськради і не лише їм. Але думаю
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

писатель (05.01.2013, 10:23) писал:Щодо самого голосування , то воно відбудеться на 4-х виборчих дільницях 3 -го лютого


ой, и горе теперь будет нашему микрорайону.
писатель, а у Вас есть весь список предентенты на роль шута в главной козырной колоде?
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
12:18, 06.01.2013
Шут у вас буде один, його вже найняли і наскільки я розумію - вже йому і заплатили. Найняли раніше з огляду на можливий розвиток подій. Трагедії у вас не буде точно - звідки вона візьметься? Хіба ціни на проїзд в тролейбусі підвищать за два місяці, але це не пов"язано з виборами у вашому мікрорайоні.
Решта все буде без змін - хіба поставлять лавочки і роздадуть пенсіонерам по 100 гривень. Спочатку хотів написати по 200 грн, але враховуючи, що гроші у нас крадуть, думаю що мабуть таки менше чим по 100 гривень роздаватимуть.

Але скажу , що буде в підсумку. На вулиці Павлова №8 та Червона Гірка №37, у дворі - там чотирі багатоповерхівки, стоїть спортивний майданчик. Наполовину він пофарбований - наполовину ні.
Його почали фарбувати перед минулими виборами до міської ради - три роки тому. Але потім, коли вибори пройшли , а тоді виграв вибори до міської ради у цьому районі пан Шаповалов, то все так і залишилося. Половину огорожі пофарбовано, половину - ні. От саме це і буде далі. Начебто щось робили й начебто нічого не робили.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
м-да, война идет не на шутку....
Вовк - по виду мужчина приличный, но в его глазах нет "искорки" я помогу людям. В его глазах лишь бы попасть в городскую раду.
Евгений Соловьев, ох же... Как он мне напоминает нашего Шаповалова. Только если тот был предпринимателем и не мелким, и хоть какай то запас личных средств был и мог выделить на помощь, то у этого нет. Может кто его продвигает, то есть... Что то мне подсказывает, что пешка Шаповаловская. Те же мотивы!
Остальные пока в засаде сидят.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Kanarsky
12:35, 21.01.2013

Far (21.01.2013, 09:19) писал:но в его глазах нет "искорки" я помогу людям


В чьих глазах Вы её - "искорку помощи", видели ранее?

Far (21.01.2013, 09:19) писал:по виду мужчина приличный


Как Вы оцениваете? Попадаются неприличные "по виду"?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
12:33, 21.01.2013
Ага - мені теж принесли листівку від УНА-УНСО. Хлопчина цей конешно молодець - колись, так років три тому, по моєму посвідченню пішов він у перукарню - каже я такий і такий. Грошей в мене немає, але є документ. Назвався моїм прізвищем. Потім мені телефонують і кажуть - у вас совість є, гроші де? Ми вам зачіску робили. Тю думаю, дивно. Потім з"ясував, хто у нас жартівник.
Принесли ще нам газету від Вовка, але це така опозиція, що краще помовчимо

Цитата:Як стати депутатом міської ради



Зроби собі партію та йди за мандатом.

Міська виборча комісія оприлюднила остаточний список кандидатів у депутати міської ради по виборчому округу №12. Головний його висновок , звісно, окрім переліку прізвищ – немає нічого простішого у житті, ніж стати кандидатом у депутати міської ради. От тільки для такого потрібно мати свою політичну партію, представник якої й поставить необхідну печатку на папері. А з печаткою його власник одразу стає публічною людиною з усіма подальшими наслідками.
Отже за одне місце депутата у Кременчуцькій міській раді, де найулюбленіше зайняття – розподіл земельних ділянок, за даними міськвиборчкому у нас боротимуться одразу чотирнадцять кандидатів.
Наймолодшому з них Олександру Труханову лише 21 рік і він відстоюватиме інтереси маловідомої у Кременчуці партії з назвою «Справедливість». Що це за «справедливість» – мало хто знає, але на те й вік кандидата, аби розбирався у своєму виборі. До того ж, представник кременчуцької «Справедливості» не дуже багатий, бо за рік задекларував власні доходи лише у 5225 гривень. Втім, у хлопця ще є працюючі в родині, тож він може дозволити собі здійснити хоча б один похід у міську владу.
Однак відомо, що не один Олександр зі справедливості, м»яко кажучи не дуже багатий.
В цій кампанії певно опиниться й представник партії «Союз лівих сил» - кременчужанин Євген Воробйов. Про цього чоловіка майже нічого не відомо, окрім його доходів. У власну декларацію річних прибутків цей 27-річний кандидат у депутати міської ради записав лише 255 гривень.
Чи є у нинішньому переліку кандидатів представники дивних партій? На це питання сьогодні можна відповісти схвально – зокрема, ще один кременчужанин й теж Євген Соловйов представляє у нашому місті меритократичну партію України.
Шукаючи відповідь на це запитання в Інтернеті вдалося з»ясувати, що ця партія «…спрямована проти несправедливого розподілу політичних і соціальних цінностей. А найважливіша теза прихильників цієї моделі цивільно-політичного товариства складається в тому, що на вершині державної організації повинні знаходитися самі розумні й найбільш ділові люди - еліта, відібрана за принципом спроможностей до керування, фахових навичок і кваліфікації.
Тобто мова в цьому випадку про нову кременчуцьку еліту у якій – міській організації меритократичної партії нараховується лише шість осіб. До речі з іншими партіями ситуація у Кременчуці не краща, а всі учасники передвиборчих змагань висунуті кандидатами в депутатами на засіданні конференцій своїх партійних осередків.
Так чисельність невідомої нікому партійної організації партії «Нова сила», яка висунула свого кандидата –студента, у нашому місті складає аж десять осіб, а членів КПУ у нашому місті лише 271. Ще гірші справи у того ж опозиційного фронту змін, представників якого в Кременчуці нараховується лише 49 осіб, а в місцевому осередку партії «Собор», яка висуває кандидатом в депутати сина заступника начальника міського управління внутрішніх справ – за списками лише 164 чоловіки.
На останок – знову про гроші, але тепер про найбільш багатих кандидатів до міської ради по цьому округу №12.
Як не дивно серед таких нині є представник комуністичної партії України, товариш Георгій Сліпченко, заробітна плата якого за минулий рік – лише 45,5 тисяч гривень. Але у цього чоловіка в декларації про прибутки внески до статутних фондів – це ще півмільйона гривень.
А от представник «опозиції» Сергій Вовк на фоні свого суперника-комуніста виглядає не дуже. За минулий рік цей чоловік який є директором ТОВ «Кременчуцький шкір завод» отримав лише 2746 гривень. Як він пережив складний минулий рік важко сказати, але скільки в такому випадку отримують підлеглі цього директора, сказати ще важче.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

писатель (21.01.2013, 10:32) писал:А от представник «опозиції» Сергій Вовк на фоні свого суперника-комуніста виглядає не дуже. За минулий рік цей чоловік який є директором ТОВ «Кременчуцький шкір завод» отримав лише 2746 гривень. Як він пережив складний минулий рік важко сказати, але скільки в такому випадку отримують підлеглі цього директора, сказати ще важче.


прихильники С.Вовка дуже вірять у його перемогу! Навіть чути не хочуть о том, що він може й не пройти. "Він же товарищ Бабаєва!" Впевнено твердять вони.
як на мене, то дуже негативно відіб'ється вихід Вовка в міську раду.
Зате, як смішно один перед іншим прагне виглядати краще.
Один, владнує свята для діточок, інший (нібито) ставить лавки і спилює "погані" дерева, а так само робить ямковий ремонт доріг біля під'їздів. Але, дуже красиво було написано в "програмі плюс" про цей "ямковий ремонт"...
А найстрашніше, які гроші вкладаються в передвиборну гонку. Адже, можна за ці гроші купити новий апарат в ту ж лікарню або поліклініку.
У мене тут немає інших коментарів!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Far
12:21, 04.02.2013

Цитата:Директор «Кожзавода» Сергей Вовк избран депутатом Кременчугского горсовета


или все куплено или...
Блин, многие то знакомые не голосовали за Вовка...
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация