Заправка картриджів струйних принтерів

0
Горожане
+ 4
Местный
Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання.
Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510
Горожане
0
Проездом
Лучше всего заправлять чернилами INCTEC. Они более качественные и естественно более дорогие.
Горожане
+ 112
Заслуженный
пенсионер

makey_s (22.09.2011, 15:19) писал:Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання.
Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510


Лучше СНПЧ поставить и забыть ....
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
где на Авроре заправить картридж для принтера?
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 237
Великий Гуру
Есть проверенный заправщик.
Он правда не на Авроре, но по всему городу мотается.
Попробуйте созвониться. Может и подскочет.
+380965225533
Юра.
Скажете, что я посоветовал

P.S. Никакой выгоды не имею, и не рекламирую. Просто проверенный человек.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
Горожане
+ 4
Местный
))))Я і забув шо робив цю тему на форумі))))
На чорний картридж пігмент закінчились чорнила. Зайшов в один з магазинів мем. Вічно живим, кажу продавцеві - дай шо саме краще підходить картриджу для заправки, а продавець - осб оце нормальне, універсальне, на всі принтери (саме це в мене і викликало підозру, так як в WWM-ма майже на кожну модель принтера своя марка чорнила), 60 грн за 100 мл. Купив. В інтернеті пошустрив, пишуть бажано промити картридж після зміни чорнила, навіть з пигмента на пигмент. Залив в картридж суміш для промивання, прогнав цю суміш, і залив щойно придбане чорнило. І тут почалось - то полоси з"явились, то почав протікати, а якшо ставиш на швидкий друк, то здається шо каретка рухається з більшою швидкістю, ні чорнило встигає вилітати з сопла... Шо я йому тільки не робив шоб довести до ума.... все без толку. В результаті прийшлось розбирати повнісю картридж, витягувати з нього войлок, відмачувати друк. головку в підігрітій суміші для промивання пигмента і клеїти. Рішив більш не експериментувати і придбав WWM-омвське чорнило, залив.... нажаль засохлі дюзи відновити не вдалось, але ті що залишились качали чорнило як нові.
Кольоровий картридж я відпочатку почав заправляти WWM-ом - досі проблем немає
Нещодавно поставив СНПЧ від донора Епсона 270, правда, все ж прийшлось купляти новий чорний картридж.
Ось така історія
Горожане
Гражданин

makey_s (22.09.2011, 14:19) писал:Придбав МФУшку Кенон 280 і відразу почав рити інформацію яким чорнилом заправляти пустий картридж. Погуглив - нічого путьового не найшов, тому і вирішив винести це питання на обговорювання.
Доречі мова йшла про пігментний картридж ПЖ-510


МФУ эти хлам одноразовый... Качество струйников в них хуже даже, чем в обычном струйном принтере. Глюки, проблемы с драйверами и т.д. Про особенности заправки и замены чернил писали выше.
ИМХО, струйники для дома вообще не подходят. Если вы печатаете для себя и не очень часто - лазерник лучший выбор.
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

Retro (08.01.2013, 16:39) писал:Если вы печатаете для себя и не очень часто - лазерник лучший выбор.


Ну да? А фото?
All we need is love(c)
Горожане
Гражданин

ViewPoint (08.01.2013, 18:22) писал:
Ну да? А фото?


Фото это совсем другое. Если печатаете каждый месяц хотя бы десяток фотографий - тогда да, нужен хороший струйник. Повторюсь, хороший, а не УГ МФУ за 800грн...
Большинство моих знакомых, которые покупали струйники для печати фото, наигрались за первые пару месяцев. У кого картридж засох, кто вообще продал. Лично я вообще печатал фото года три назад, и то в Фуджистиле.

С нынешними интернетами,планшетами,вайфаями и т.д. фото в бумажном виде отмирает. Моя соседка( около 60 лет) фотографии через одноклассников.ру кидает, месяц назад электронной почтой научил ее пользоватся. Так что теперь она не конверты с фотографиями шлет, а по инету все отправляет родственникам в Россию.
Горожане
+ 4
Местный
Retro, чим може бути якість гірше, якщо Кенон МФУ і струйний принтер використовує той же самий картридж? А у знакомих Ваших руки не ровні, так як при використовуванні пару місяців струйника не може засохнуть картридж на ровному місці. Ймовірно його розковиряли для заправки, а отвір заклеять забули
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте