Нове житло

0
Горожане
+ 4
Местный
Зараз не багато, але все ж таки будуються нові будинки в Кременчуці. В кого є інформація то прохання написати що входе в комплектацію нової квартири, а саме: лічильники, опалення, двері, вікна, електро і каналізація і тд. і тп. Дякую
Горожане
+ 266
Великий Гуру
Везде по разному, но в Кременчуге это в основном: окна. входные металлические двери, отоптитнльные приборы,счётчики, вывод под установку сантехники и электроприборов, штукатурка стен и установка гипсокартона на стены в угловых комнатах. Если жильё социальное, то устанавливаются межкомнатные двери , сантехника и электроприборы.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 4
Местный
Я наводив довідку в "Житлобуд", то входять вікна, двері вхідні, стіни під гіпсокартоном та ті прослойка з теплоізоляційного матеріалу під гіпсокартоном, а також лічильники води та газу, пластикові труби та біметілічні батареї, опалення центалізоване (не автономне :thumbdown: ). При цьому житло вважається елітним (і звісно дорогим - 3150-3350 грн за квадат). А соціальне житло-можна про нього більш подробно? І де воно будується.
Горожане
+ 266
Великий Гуру
Соціальне житло у місті Кременчуці практично не будується, тількі планується будівництво, в відміності від м.Полтава, де соціальне житло будується щорічно. Соціальне житло - це житло, яке розраховано на версти населення, які стоять у черзі на квартиру при міськвиконкомі: богатодітні та малозабезпечені родини, працівники бюджетної сфери, інваліди та ін.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 4
Местный
Я стою на черзі при міськвиконкомі і в фонді фінансування молодіжного будівництва. З фонду ансування молодіжного будівництва мені недавно зателефонували, і запропонували придбати житло. Виявилось, що квадрат житла коштує (!) 5200,00 грн. Причому будинок не в центрі, а за колісним заводом. На Молодіжному той же квадрат коштує від 3500,00 до 4050,00 грн. Цікаво, як відбувається тендер на купівлю житла у Фонді?
Горожане
+ 3
Местный
По улице Карнаухова строится 12-этажный дом (возле парка Воинов интернационалистов). Кто знает, его сдадут в ближайшее время? И все о нем...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте