Отдам / продам / возьму / куплю кошку

0
Горожане
0
Проездом
Tanchic
18:41, 29.06.2016
Помогите пристроить четыре котенка , два мальчика и две девочки, возраст - 2 месяца. 068-955-30-32






[right][/right]
Горожане
0
Проездом
Наталя Надточій
09:12, 10.09.2016
Все вопросы по номеру 0960285236
Кошечка родилась 25.06.16
Окрас - черная с шоколадными полосами
Город - Кременчуг
Прекрасная, активная, ласковая и игривая кошечка. Самостоятельно кушает пищу, и освоила лоток. Мама скотиш-фолт blue cream point, папа скотиш-страйт мраморного окраса. Родители очень чистоплотные с отличными породными данными.



Горожане
0
Проездом
Olga Krotenko
22:06, 10.10.2016
Привет всем-всем! Кому нужна малявка? Недавно шла домой вечером,вечер оказался холодным и дождливым... и вдруг я заметила маленького котенка ,который не знал где спрятаться.. мне стало очень жаль его ,и потому забрала к себе. Теперь ищу ему хозяев! Сразу говорю оставила б себе,но у меня 2 кота уже имеются ) вообщем расскажу о котенке ! Он очень милый, черный окрас , гладкошерстый ,зеленые глазки ) очень ну очень ласковый мальчик ,добрый!!! Любит спать на шее)) да-да маленькая грелка) тихий) ну прям душка ,а не котенок ))) моя кошка приняла его как родного,но папа ругается ,3 й кот это для него слишком! Поэтому моя миссия найти ему дом!) Кстати он в еде не привередлив! Ест все) картошку ,борщ,хлеб) это все его родное))) на вид ему месяца 2 ) !! Хозяин отзовись 096 995 35 75


Горожане
+ 2
Командировочный
Громадська організація «Екорух «Зелена планета» 14 травня 2017 до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї у місті Кременчуці на площі Перемоги планує провести благодійний захід:
Всеукраїнський костюмований парад тварин
«Кубок Хатіко»

Захід має символічну назву «Кубок Хатіко» в честь японського пса породи акіта-іну, який протягом дев'яти років щодня в один і той же час приходив на вокзал зустрічати померлого господаря. Цей пес є символом вірності і відданості.

Учасником параду може стати кожен, хто має вдома породистого або просто непородистого домашнього улюбленця у створеному костюмованому образі.

Участь у параді беруть тварини (собаки, коти інші) та їхні господарі.
Собаки повинні бути на повідках - небезпечні мають бути у наморднику.

Будуть проводитися конкурси: номінація «За вірність і відданість» - кубок «Хатіко»; конкурс - «Самий креативний костюм для улюбленця»; конкурс - «Юний власник»; конкурс - «Мій ненажера»; конкурс - «Моя модниця»; конкурс - «Найспритніший». конкурс - «Мій безпородний друг» Фотосесія – конкурс глядацьких симпатій (інтернет-голосування).

Акція «Знайди собі друга» - кожен бажаючий може знайти собі пухнастого друга і забрати його додому з притулку для тварин або у волонтерів, за це - отримає приз.
Захід спрямований в першу чергу для дітей і для захисту безпритульних тварин. Метою є залучення громадськості до проблем безпритульних тварин і до цивілізованих способів їх вирішення; об'єднати власників породистих і непородистих тварин для спілкування в неформальній обстановці. Під час заходу відбуватиметься збір благодійних коштів на допомогу безпритульним тваринам. На параді буде безкоштовна консультація ветеринара та кінолога. І , звичайно ж, призи та подарунки усім учасникам костюмованого параду!

Конкурсна комісія:
1. Кригіна Ганна - голова комісії
2. Бозирєва Наталія - член комісії
3. Долина Марія - член комісії
4. Заможська Алла - член комісії
5. Гориславець Лариса - член комісії
6. Митрофанова Яринка - член комісії
7. Кожушко Марина - член комісії
8. Трофимова Марина - член комісії

Вже зараз усі бажаючи можуть подавати заявки на участь.
Для учасників костюмованого параду обов’язкова попередня реєстрація:
прізвище, ім’я господаря, скільки років / який улюбленець приймає участь, в якому образі. / контактні дані (місто, моб.тел.) - надсилати за електронною адресою: kremenchuk.ua@gmail.com з поміткою «учасник костюмованого параду тварин»

До цього благодійного проекту -заходу запрошуємо меценатів, спонсорів, волонтерів та усіх небайдужих. Просимо долучитися до співпраці виробників, дистрибьютерів, реселерів кормів, ветеринарних ліків та товарів для тварин (зоомагазини, ветаптеки) і ін. комерційні та некомерційні організації.

Довідка за телефоном +38(096)-300-1999 голова оргкомітету Геннадій Олександрович Тертичний https://www.facebook.com/TertichniyGennadiy



Горожане
+ 30
Местный
Химера
23:39, 17.12.2016
Извините, темы подходящей не нашла. Перенесите, или ткните носом куда: СРОЧНО! приму в очень добрые и ждущие ручки МАЛЬЧИКА волнистого попугая. Имеется самочка (дама в приятном возрасте, не отвратительной наружности, с хорошими аппартаментами, между прочим (клетка большая);)), стала нести пустые яички, пытается на них сидеть, не получается.... ну со всеми исходящими. Изводится барышня... жениха надо. Купить возможность имею, хочу дать шанс "ненужной" птице. Админы - помогите, плиз, разместить, куда нужно. Пишите ЛС.


Все, жениха НАШЛИ!
Чему бы жизнь нас не учила, но сердце верит в чудеса!
XC
Горожане
+ 1
Гастарбайтер
XC
00:06, 23.07.2017
Удалено.
"...в асфальтированном рае места нет твоей душе..."
Забаненные
0
Проездом
подскажите, кто-нибудь разводит мейн кунов? нужен котенок, желательно мальчик. наличие документов на животное значение не имеет.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте