А что предвыборная агитация уже стартовала?

0
Горожане
+ 46
Гражданин
сначала хотел в юмор.... но потом еще раз прочитав передумал
Президент отчитался о "досягненнях" и поделился планами... своими

особо понравилось сплошное "Я" и "при мне", короче говоря один только президент пашет аки пчёлка,интересно, что ж другим кандидатам ставить себе в заслуги?


Досягнення
Упродовж президентської кампанії 2004 року я пообіцяв українцям реалізувати Програму «10 кроків назустріч людям». Тут викладено підсумки того, що нам вдалося досягти разом на шляху до покращення нашого суспільства:

Крок №1: Створення мільйонів робочих місць

Незважаючи на світову економічну кризу, що негативно вплинула на процес створення нових робочих місць, на кінець третього кварталу 2007 року в Україні було створено 3,2 мільйони нових робочих місць.
Я скасував понад 5000 неефективних регуляторних актів.
Я створив 250 точок прискореної реєстрації підприємств малого бізнесу за принципом єдиного вікна, таким чином скоротивши процедуру реєстрації до одного дня.
Я запровадив механізм часткової компенсації, що надається малому та середньому бізнесу. Таким чином, малий та середній бізнес отримали 27 мільйонів гривень.
Середньомісячна заробітна плата зросла удвічі з 806 гривень до 1773 гривень станом на сьогодні.

Крок №2: Забезпечення пріоритетного фінансування соціальних програм

З 2004 року і по нині ми засвідчили зростання середнього розміру пенсій з 182 гривень на місяць до 751 гривень на місяць (тобто, збільшення на 400%), таким чином я виконав свою передвиборну обіцянку збільшити розмір пенсій до 432 гривень.
Ми надали матеріальну допомогу для оплати за газ та електроенергію, а також для оплати комунальних послуг усім родинам, які цього потребують. 350000 родин, більшість із тих, хто звернувся за допомогою, отримали субсидії для оплати за газ і опалення, а також 663400 родин отримали субсидії для оплати комунальних послуг, що становить 91,7 % від загальної кількості родин, що звернулися по державні субсидії.
Було збільшено заробітну плату працівникам системи охорони здоров’я, а витрати на охорону здоров’я відтоді зросли втричі. Ми збудували нові лікарні та клініки, а витрати держави на фінансування медичних послуг на одну особу зросли втричі з 223,3 гривень у 2004 році до 622,7 гривень у 2008 році.


Крок №3: Збільшення бюджету і зменшення податків
Надходження до Державного бюджету зросли удвічі з 90 мільярдів гривень у 2004 році до понад 220 мільярдів гривень на сьогодні завдяки тому, що ми домоглися, щоб усі чесно платили податки.
Як я й обіцяв, коли балотувався в Президенти, я забезпечив проведення приватизаційних процесів відповідно до принципів прозорості та справедливості. Прикладом цього може бути прозора приватизація Криворіжсталі у 2005 році, завдяки чому було отримано майже 6 мільярдів доларів, а це сума, що перевищує надходження від усіх попередніх приватизацій разом узятих.
Прямі іноземні інвестиції (ПІІ) зросли на більше, ніж 425%, відтоді як я обійняв посаду у 2005 році - з 8,4 мільярдів наприкінці 2004 року до понад 35,7 мільярдів доларів.
Українська продукція завойовує нові ринки збуту у Європі та Азії, а з того часу, як я став Президентом у 2004 році, український експорт зріс удвічі - з 32,7 мільярдів до 67 мільярдів доларів.
З часу обрання мене Президентом наш валовий внутрішній продукт зріс удвічі до 140 мільярдів доларів, і це незважаючи на світову економічну кризу.


Крок №4: Примусити уряд працювати на людей; рішуче боротися з корупцією

Упродовж мого першого року на посаді моя адміністрація змінила 19000 урядових посадовців. Я боровся з корупцією, і завдяки цьому лише за перші дев’ять місяців 2008 року ми змусили 4300 посадових осіб надати звіти про свою діяльність, а серед них було 990 високопоставлених державних службовців. До того ж, до відповідальності було притягнено 1230 посадовців, серед них 42 держслужбовці 1-3 категорії та 454 інших держслужбовців, у тому числі 9 голів райдержадміністрацій, 8 голів районних рад, 14 міських голів та 413 сільських голів.
У 2008 році Державна служба безпеки розкрила 1152 злочини, пов’язані із зловживанням службовим становищем, у тому числі 243 злочини за статтею 368 Кримінального Кодексу (“Отримання хабаря”). Державна служба безпеки розпочала 357 судових справ із підозрюваних правопорушень у правоохоронних органах, контролюючих органах та в Збройних Силах.
За час мого президенства ми двічі провели парламентські вибори, під час яких вдалося запобігти фальсифікаціям та маніпуляціям, а міжнародна спільнота оцінила наші вибори як “вільні та справедливі”. Відійшли у минуле ті часи, як ми мали до 2004 року, коли фальсифікації та використання адміністративного ресурсу заплямовували репутацію нашої країни.
Стосовно антикорупційних заходів у судах, Генеральна Прокуратура розпочала 52 судові справи, у тому числі 17 судових справ стосовно хабарництва. Унаслідок цих антикорупційних заходів чотири працівники Вищої Ради Юстиції було звільнено.
Крім того, унаслідок антикорупційних заходів розпочато 31 судову справу в митних службах та в інших державних органах у зв’язку із зовнішньоекономічною діяльністю. Вищі посадовці у Державній митній службі України звільнили 28 працівників митних служб, у тому числі 10 посадовців управлінського рівня. 57 працівників було притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
Запроваджено об’єктивне тестування абітурієнтів при вступі до усіх вищих навчальних закладів з метою боротьби із корупцією у закладах освіти.
Організація “Міжнародна прозорість” (Тренсперенсі Інтернешенел) визнала, що корупція в Україні зменшилася і за цими показниками ми піднялися із 122-го місця у світі у 2004 році на 99-е місце у 2006 році. Проте у зв’язку зі змінами та переходом конституційних повноважень до Прем’єр-міністра та парламенту мої безпосередні обов’язки у цій площині були значно обмежені. З огляду на це наша країна зісковзнула на 134 місце у світі за показниками боротьби з корупцією, за оцінками шкали Тренсперенсі Інтернешенел (організація “Міжнародна прозорість”) у 2008 році. 1
Наша позиція щодо боротьби зі злочинністю примусила багатьох колишніх високих державних посадовців втікати з України, зокрема, колишнього міністра внутрішніх справ Білоконя, колишнього голову Державного управління справами Ігоря Бакая, колишнього міського голову міста Одеси Руслана Боделана, колишнього губернатора Київської області Анатолія Засуху, колишнього заступника голови Державної служби безпеки Ігоря Сацюка і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, котрий, як стверджують, здійснив самогубство, аби не відповідати за свої злочини перед судом. Колишнього губернатора Закарпатської області Різака було визнано винним за злочини в Україні.

Крок №5: Посилити верховенство права, забезпечуючи виконання принципу «закон один для всіх»

Я посилював верховенство права, забезпечуючи виконання принципу «закон один для всіх» для звичайних громадян та високих державних посадовців.

Крок №6: Захист сімейних цінностей, прав дітей, повага до батьків

Одним із моїх перших кроків на посаді Президента було запровадження законодавства щодо матеріальної допомоги при народженні дитини, що стало виконанням моєї передвиборної обіцянки. Якщо мати залишає свою професійну діяльність заради догляду за дитиною, вона повинна отримувати належну соціальну винагороду. Закон забезпечив надання допомоги родинам у розмірі 8400 гривень при народженні першої дитини, і це є головним здобутком моєї адміністрації. Ця програма була настільки успішною, що ми збільшити такі виплати до 12000 гривен кожній родині за народження першої дитини, 25000 за народження другої дитини і 50000 за народження наступних дітей.
Завдяки такій ініціативі в Україні народилося на 20% більше дітей, ніж у 2004 році.
З часу, відколи я вступив на посаду, кількість укладених шлюбів зросла на 16%, оскільки молоді сім’ї більш оптимістично оцінюють своє майбутнє.
Упродовж останніх чотирьох років за час мого перебування на посаді ми також засвідчили 20% зростання кількості усиновлених дітей.

Крок №7: Зміцнення демократичних, моральних і духовних цінностей

«Дім Свободи» уперше у своїй оцінці рейтингу свободи підвищив рівень України з категорії «частково вільної країни» до «вільної країни».
Українські ЗМІ є найбільш вільними серед ЗМІ усіх держав-членів СНД, що становить разючу відмінність від ситуації кілька років тому, коли журналістам регулярно погрожували і навіть вбивали.
Українська демократія, що є ще недосконалою та постійно еволюціонує, є зразком для усього СНД.
Ми створили толерантне суспільство, де люди, що належать до різних етносів та сповідують різні релігії, можуть вільно жити та процвітати. Етнічні росіяни, євреї, кримські татари, так само як і протестанти, католики та мусульмани - усі вони однаковою мірою є українцями.
Ми запросили до Києва Патріарха Константинополя для підтримки зусиль з об’єднання усіх православних віросповідань у єдину церкву.
Ми збільшили фінансування видатків на збереження пам’яток мистецтва та культури, а також археологічної спадщини, музеїв та історичних пам’яток, у чотири рази (з 300 мільйонів гривень до майже 1,2 мільярдів минулого року).
За допомогою дипломатії та розсекречення конфіденційних архівів КДБ ми досягли визнання світом та міжнародною спільнотою Голодомору 1930-их років.
Ми поширили та популяризували вживання української мови та українських традицій, одночасно зберігаючи за кожним громадянином право вживати мову свого вибору.

Крок № 8: Сприяння розвитку українських сіл

За останні 4 роки збільшилося виробництво сільськогосподарських культур: цукрових буряків та соняшникової олії.
У період з 2004 року дохідність аграрного сектора суттєво зросла і тепер знаходиться на рекордно високому рівні. 6
2008 рік був найврожайнішим з усіх років.
Реалізовано велику кількість проектів, спрямованих на покращення стану доріг у сільській місцевості; завершено роботи з газифікації і водопостачання у селах, забезпечені сприятливі умови для отримання якісної освіти.
Бюджетні кошти були передані органам місцевого самоврядування, щоб вони могли приймати рішення на місцевому рівні відповідно до своїх пріоритетів та потреб.

Крок №9: Створення професійної армії

Українські миротворчі сили були виведені з Іраку, таким чином ми виконали ще одну передвиборну обіцянку.7
Ми зменшили строки проходження обов’язкової військової служби в армії з 2 років до 1 року та 18 місяців для військово-морського флоту (та 9 місяців для випускників вузів).8
Організація колективної безпеки НАТО та наша країна ведуть посилений діалог з питання про вступ України до альянсу, а також НАТО надала щорічний національний план щодо посилення наших Збройних Сил.

Крок №10: Здійснення зовнішньої політики на користь і в інтересах України
Україна стала членом Світової Організації Торгівлі (СОТ).
Одним із здобутків нашої дипломатії стало скасування урядом США поправки Джексона-Веніка, що обмежувала торгівлю, надання державних кредитів та кредитних гарантій.
Значний прогрес було досягнуто в рамках Плану дій ЄС-Україна, який в кінцевому результаті дозволить нам стати членом Європейського Союзу.
Україну було вибрано як країну для проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Завдяки скасуванню візових обмежень для громадян Європи та США кількість туристів зросла з 6 мільйонів осіб у 2004 році до 20 мільйонів у минулому році.
Територіальна цілісність України була збережена, незважаючи на протидію сепаратистських сил.
З 2004 року ми збільшили торгівлю з Росією на 70%, до 25 мільярдів доларів на рік.
Забезпечений безвізовий режим з Росією для підтримки наших взаємних зв’язків



источник http://www.krokua.org/ua/
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
А о какой стране идет речь ? Вроде бы об Украине, но очевидно , это не та Украина , в которой живешь....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

sleep писал:Примусити уряд працювати на людей; рішуче боротися з корупцією


sleep писал:забезпечуючи виконання принципу «закон один для всіх»


да-да
Горожане
+ 17
Почетный
гражданин
^А что предвыборная агитация уже стартовала?^
а что она когда-то финишировала?
Давайте-ка, ребята, покурим перед стартом... ;)
Горожане
+ 46
Гражданин
Немного "постебаюсь", добавлю "важливе досягнення" (ИМХО)


.... тільки завдяки моєї присутності на футбольних стадіонах 3 українські клуби дійшли до 1/8 фіналу КУЄФА, і навіть більше - 2 з них грають у чвертьфіналах цього турніру.
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

sleep писал:.... тільки завдяки моєї присутності на футбольних стадіонах 3 українські клуби дійшли до 1/8 фіналу КУЄФА, і навіть більше - 2 з них грають у чвертьфіналах цього турніру.


Я бы сказал
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
По первому пункту всё верно!
На должность безработных, только в нашем городе, принято на порядок больше людей чем было.
И армия наша самая профессиональная армия в мире! Все казармы, высшие училища и академии снабжены керосиновыми фонарями и буржуйками, таким образом они стали полностью независимыми от газовых происков России и продажных украинских чиновников из облтеплоэнерго. Что несомненно поставило на новый уровень боеспособность нашей армии.
Я уверен, что и по остальным пунктам найдутся множество достойных примеров!
Хочу заметить, что эти достижения можно поставить и в заслугу нашего правительства, профильным комитетам Рады и всей Рады в целом!
Особая благодарность от многочисленных трудящихся нашего и других городов: теперь вместо тяжёлого и изнурительного труда на благо капиталистов, они могут предаться своим любимым увлечениям, беззаботному отдыху, дачам и огородам!

Добавлено спустя 3 минуты 38 секунд:

sleep писал:.... тільки завдяки моєї присутності на футбольних стадіонах 3 українські клуби дійшли до 1/8 фіналу КУЄФА, і навіть більше - 2 з них грають у чвертьфіналах цього турніру.



Выбить золотыми буквами на всех стадионах Украины!
Горожане
+ 33
Гражданин
уже как-то писал что чиновник работает не на результат, а на создание видимости работы, этот отчет точная иллюстрация видимости работы и того кто отчитывается и того кто писал этот отчет.

а так хочется чтобы этобыло написано про страну в которой живем :)
Великие умы обсуждают идеи, средние умы - события, мелкие умы - людей.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Мне вот эти достижения по-душе

Цитата:За допомогою дипломатії та розсекречення конфіденційних архівів КДБ ми досягли визнання світом та міжнародною спільнотою Голодомору 1930-их років.
Ми поширили та популяризували вживання української мови та українських традицій, одночасно зберігаючи за кожним громадянином право вживати мову свого вибору.

"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Забаненные
0
Почетный
старейшина
Ну про "создание" рабочих мест и так все понятно.

Интересная заслуга : "Забезпечений безвізовий режим з Росією для підтримки наших взаємних зв’язків" - это его личная ?
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация