Печатные строки

0
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина
Я читаю Комсомолку в пятницу- хотя она запрещена в моей семье как пророссийское издание и Программу +, Телеграф - как программу.
У нас провинциальные газеты, у нас 1 местный канал Визит (кошмарный), но вообщем то, все не так плохо и талантливые молодые журналисты попадаются, а содержание все газет достаточно похоже - город то маленький
I will survive
Горожане
+ 11
Гастарбайтер

AD писал:приличная газета пишет и про другое. А не затыкает полгазеты содранным из интернета...


А для этого в "приличной газете" должен быть "приличный" и немалый состав журналистов, которые получают\зарабатывают приличную (это без кавычек) зарплату. И чтоб "ноги кормили". А так политика\позиция другая. Написать\описать "задание хозяина", остальное пространство заполнить. А это легче всего, не вставая со стула "просмотреть весь мир" посредством "паутины". Но не забывайте и тот момент, что это для нас, имеющих НЕТ - весь мир на ладони, как привычное уже понятие. А вот статистика говорит, что из всех жителей Украины НЕТом пользуются постоянно не более 12%
Вот и всё, что я могу сказать по этому поводу.
(Форест Гамп)
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Филин
Ну да, так работать и жить проще...
А что касается плохой оплаты труда сотрудников СМИ , то всем другим тоже плохо платят... Неужели журналистам "хуже всех"(с)?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Журналисты такие же люди, как и все. А газеты в городе нормальные за некоторым исключением. И далеко не провинциальные.

Цитата:Написать\описать "задание хозяина", остальное пространство заполнить. А это легче всего, не вставая со стула "просмотреть весь мир" посредством "паутины".



Об этом тоже уже говорили и могу сказать следующее - первое, все газеты в городе частные. Но конкуренция между ними - жестокая. Отсюда - тот, хто делает заказы, очень быстро начинает проигрывать. И в этом случае можно какое то время "катиться" вниз по инерции, но результат будет не очень хорошим. Поэтому, в первую очередь все газеты ( корреспонденты) ищут актуальные материалы, которые бы кременчужане читали. У каждого свой взгляд на актуальность и получается у одних лучше, у других хуже. В конечном итоге, все определяет спрос читателя. Это альфа в газетном деле... Но еще есть принципы, - журналист не имеет права на очень многие вещи, а про спрос обыкновенного человека писал Фрейд с римлянами - о хлебе и зрелищах. Наши газеты пишут о проблемах кременчужан, исходя из этих постулатов. Но это не провинциальность - если бы газеты переписывали "Зеркало Недели" или УНИАН, то кто бы это читал ? У нас не очень много читателей, которые разбираются в делах "Укрспецэкспорта" или в в том брал Иосиф Винский деньги с "Укрпочты" - 13 миллионов грн., или нет, или о том нужен ли владельцу ВАТ "ПГОК", ХК "АвтоКрАЗ" и проч, Костантину Жеваго завод в Кремиковце (Чехия) . Или тоже самое - кому в Кременчуге интересен Дмитрий Корчинский или мер Киева Леня Космос (Черновецкий)?
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Есть такая бездонная тема , как краеведение.
Но интереснее писать о том, о чем пишут....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Тема нашего города интересна. В местных газетах ее периодически дают
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Хто у Кременчуці найкрутіший?

Щоб ми всі жили на матеріальну допомогу, як наші чиновники в міськвиконкомі.
Найбагатший чиновник нашої мерії - перший заступник міського голови Андрій Погрібний. “Найбідніший” - заступник мера Віталій Малецький, який, на відміну від своїх колег, усе ще їздить на «Таврії», хоча в його молодій сім’ї на рахунку в банку лежить 160 тисяч гривень...
Чиновники міського виконавчого комітету оприлюднили декларації про прибутки за минулий рік і нині можна казати, що зміни у їхньому житті - покращення, якого всі так чекали, вже настало. Аби воно настало швидше - керівники мерії не гребують отримувати при всіх своїх прибутках та дивідендах матеріальну допомогу з міського бюджету.

Мер міста фінансової допомоги не просив

Міський голова Олег Бабаєв за минулий рік заробив 161 тисячу 490 гривень, з яких заробітна плата складає лише 105 тисяч гривень. Решта прибутків – дивіденди та відсотки з банківських вкладів.
Як і раніше, мер нашого міста є непоганим землевласником. Серед його нерухомого майна - дві земельні ділянки загальною площею 3300 квадратних метрів. Ще у нього є квартира площею 98 квадратів, садовий будинок площею 92 квадратних метри та відносно невеликий гараж - 8,6 м.кв.
У Олега Бабаєва також є цінні папери номінальною власністю 477 тисяч гривень. А от чого у нього немає - так це автомобіля, хоча на роботу мер приїжджає на престижному "Мерседесі" з номерами ВР, тобто Верховна Рада.
Окрім прибутків, у своїй декларації міський голова також зазначив і витрати. На утримання майна, зафіксованого у розділах декларації, Олег Бабаєв витратив майже 23 тисячі гривень.
Минулого року фінансова декларація міського голови була кращою. За рік свого нардепства він отримував офіційну зарплату у розмірі 183 тисячі гривень. А от дивідендів минулого року отримував менше – лише 347 тисяч гривень. А чого міський голова минулого року взагалі не робив, на відміну від усіх своїх заступників, – так це не отримував матеріальної допомоги з міського бюджету.

Андрій Погрібний – двічі мільйонер!

Перший заступник мера Андрій Погрібний теж мільйонер. Вірніше, мільйонером у декларації про прибутки виступає його дружина Юлія. Сам Андрій Погрібний заробив минулого року 89197 гривень та отримав ще 3017 гривень матеріальної допомоги від бідності. Його дружина такої допомоги не отримувала. Натомість за нею - дохід від відчуження майна у сумі 1,9 мільйона гривень та ще 454 тисячі гривень - дохід від підприємницької діяльності. Якщо до цієї суми додати заробітну плату дружини, то виходить, що минулого року родину Погрібних витягувала саме вона. Сукупний дохід дружини Юлії минулого року склав 2 мільйони 391 тисячу гривень.
На ній також зареєстрована земельна ділянка площею 801 квадратний метр, житловий будинок площею 336,7 квадратних метри та джип Мersedes-ВЕNZ ML 350.
На її чоловікові нерухомість не записана, але у нього є автомобілі. Таких аж чотири. Найбільший - вантажний МАЗ 1993 року випуску. Найменше авто – ЗАЗ-1102. Також у першого віце-мера є Фольксваген 2004 року та Джип Мersedes-ВЕNZ 2008 року випуску.

Віталій Малецький вирвався з бідності

Заступник міського голови Віталій Малецький уже не бідує. Минулого року на своїй посаді він заробив 88859 гривень. 2010-го – лише 47 тисяч грн. Також заступник мера, аби не збідніти, отримав минулого року матеріальну допомогу у сумі 9425 гривень. Дружина віце-мера минулого року отримала заробітну плату майже удвічі меншу, ніж у чоловіка - 40657 гривень. Але жінка ще й отримала відсотки у сумі 29 тисяч гривень, тобто з чоловіком майже зрівнялася.
У власності заступника міського голови - лише половина квартири загальною площею 49,7 квадратних метри.
На роботу Віталій Малецький приїжджає на «Таврії» 2005 року випуску. Якби не кошти у банку загальною сумою майже 160 тисяч гривень, то Віталія Малецького можна було б вважати найбіднішим чиновником мерії.
Останнє - про витрати родини Малецьких. Капітальних надбань родина чиновника не робила, лише сплатили кредит на суму 4166 гривень та погасили відсотки за нього - 734 гривні.

Василь Івко нарешті розбагатів

Василь Івко, секретар міської ради, який теж є одним з професійних чиновників, минулого року заробив 131 тисячу гривень. Також він отримав з міського бюджету ще 11606 гривень матеріальної допомоги та 5532 гривні у вигляді відсотків і дивідендів. У секретаря міської ради є два гаражі, одна земельна ділянка одна квартира площею 66 квадратних метри і дачний будинок такою ж площею. У Василя Івка також є власний автомобіль – «Тойота Авенсіс» 2008 року випуску.
Окрему графу складають капітали декларанта та його родини. Лише минулого року Василь Івко поклав у банк 183 тисячі гривень і тепер його капітал сягає 284 тисячі грн.
Також у банку є рахунки членів сім’ї секретаря міської ради й на них і ще 447,7 тисячі гривень. На утримання свого майна чиновник мерії витратив минулого року 12258 гривень.

Володимир Тараторін уже з будинком

Заступник міського голови Володимир Тараторін, який відає у мерії транспортом та інвестиціями, минулого року отримав 82 151 гривні сукупного доходу, з яких зарплата складає 74480 гривень і ще 9672 гривні - матеріальна допомога. Минулого року заробітна плата й прибутки чиновника були удвічі меншими. Члени сім’ї віце-мера - дружина й донька заробили грошей більше - 82 тисячі гривень, а матеріальної допомоги отримали менше - лише 3240 гривень. Також рідні отримали ще 9332 гривні інших доходів.
У власності заступника міського голови є житловий будинок площею 84,2 метра квадратних та гараж - 28 квадратів. Де саме розташовано будинок – у Криму, звідки Володимир Тараторін приїхав до нашого міста, чи у Кременчуці – у декларації не уточнюється.

Заступник мера Віктор Калашник – уже мільйонер


Віктор Калашник, заступник мера з питань освіти та медицини, минулого року отримав не так і багато - лише 76666 гривень. Це лише втричі більше, ніж раніше. Втім загальна сума сукупного доходу самого віце-мера інша - він отримав ще 9581 гривню матеріальної допомоги та 63 659 гривень - відсотків і дивідендів. Натомість родина віце-мера - його донька та син - отримали значно більше батька - 326,2 тисячі гривень заробітної плати та ще 6967 гривень доходу від майна, переданого в оренду. 2010 року прибутки родини Калашників були приблизно такими ж – лише 307 тисяч гривень.
У заступника міського голови Віктора Калашника також є у власності дві земельні ділянки площею 50 та 967 метрів квадратних, квартира площею 84 метри, садовий будинок (52 квадратних метри), гараж площею 48 метрів та інше нерухоме майно.
У самого заступника мера власного автомобіля немає. Але у його родини таких аж два - КІА 2008 року випуску та старенький ВАЗ-21102.
Останнє - про те, що наявність старих «Жигулів» у забутому гаражі ще нічого не означає. У заступника мера Віктора Калашника на рахунку в банку лежить 1 мільйон 40 тисяч гривень. Де йому вдалося заробити перший мільйон, якщо 2010 року про це нічого не було відомо?

Валерій Медведовський на роботу човном не їздить

Заступник міського голови Валерій Медведовський минулого року заробив приблизно стільки ж, як і його колеги, - 86484 гривні. Також віце-мер отримав матеріальну допомогу - ще 8738 гривень. Чому він отримував допомогу, зрозуміти можна. До свого призначення у мерію нинішній заступник міського голови працював директором збіднілого нині КП “Кременчукводоканал” і отримував не нинішні “копійки”, а нормальні 146 тисяч гривень за рік.
У власності Валерія Медведовського є лише один садовий будиночок площею 43 квадратних метри та моторний човен "Крим" 1970 року випуску. Чи виходить із цього, що віце-мер живе на дачі й ходить пішки? Важко сказати, але
ще ніхто не бачив, аби цей чиновник на роботу припливав старим човном. Вочевидь, бідність людині не загрожує, бо лише минулого року Валерій Медведовський поклав у банк на свої рахунки 53 тисячі гривень.

У головного фінансиста кризи не буває

Заступнику міського голови Тетяні Неїленко за минулий рік вдалося покращити свій фінансовий стан. У неї серед заступників мера найбільший стаж роботи і відповідно зросла офіційна заробітна плата - 161 тисяча гривень. Також у головного фінансиста є ще кошти, отримані від викладацької діяльності - 2588 гривень. Тетяна Неїленко отримала інших доходів на суму 4679 гривень та ще 160 гривень - відсотків і дивідендів.
У неї також є три земельні ділянки, загальною площею 1739 метрів квадратних, дві квартири площею 25 та 38 квадратних метрів і гараж на 33 квадрати.
Минулого року Тетяна Неїленко поклала на власний рахунок у банку 25 тисяч гривень і віддала 6543 гривень кредитів. За узятий кредит їй також довелося повернути 378 гривень відсотків та ще 4492 гривні витратити на утримання майна, про яке йдеться в декларації.

Руслану Шаповалову без допомоги не прожити

Керуючий справами мерії Руслан Шаповалов, молодий чиновник і відносно нова людина у мерії, лише починає свою кременчуцьку кар’єру. Тож минулого року він заробив лише 74 тисячі гривень. Його дружина Ольга - значно менше - лише 24,7 тисячі гривень.
Аби якось вижити у скрутні часи, родина вдалася до отримання матеріальної допомоги. Її керуючий справами отримав у сумі 9619 гривень 33 копійки. Ще 2123 гривні допомоги отримала його дружина. У що родина вклала отримані кошти – у декларації не повідомляється.
О.Курилов
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Пшонка наше фсё

Цитата:Бывший топ-менеджер группы «Интер» «купил» телеканал у сына беглого Пшонки?
16:40 17.06.2016

На прошлой неделе я рассказывала вам о том, что экс-директор канала К1 Сергей Затула, владеющий 10% запорожского цифрового телеканала ВПТВ, стал его единоличным бенефициарным собственником. А теперь выяснилось, что у этой истории немало интересных нюансов, которыми мне с вами очень хочется поделиться.

Напомню, на прошлой неделе Нацсовет по вопросам телевидения и радиовещания утвердил смену собственников вещателя: вместо трех никому неизвестных физлиц (Михаил Буров, Андрей Евченко, Лилия Еременко) и трех компаний из Краматорска («Торговый дом Астрон», «Вестастрой» и «Промстроймонтаж») владельцам вещателя стала киевская компания «Арт-инфо», находящаяся в собственности Сергея Затулы (10%) и некой Елены Павелко (90%) через кипрский офшор «Марконис». Ранее Затула числился только директором канала.

По информации издания «Наши деньги. Запорожье», предыдущие структуры относятся к сфере влияния Константина Машненкова – экс-депутата Донецкого облсовета, одного из отцов-основателей Партии регионов в Краматорске, владеющего теми самыми строительными компаниями «Промстроймонтаж» и «Вестастрой». Но и это еще не все: Машненков, оказывается, имел тесные связи с беглым генпрокурором Виктором Пшонкой. Сообщается, что Машненков шел на местные выборы по квоте Пшонки, а также он якобы приходится «украинскому Цезарю» кумом.

А теперь – полная санта-барбара: Михаил Буров является совладельцем торгового дома «Укрзолото», приписываемого жене Виктора Пшонки. Помощницей нардепа Артема Пшонки является Людмила Любим, известная как руководитель компании «Донбасс Инвестмент Сенте», совладельцами которой являются, в частности Евгения Бурова (жена Михаила Бурова) и «Вестастрой» Константина Машненкова. Любим была депутатом Запорожского облсовета (от «Партии регионов») и возглавляла благотворительный фонд «Твори добро» Артема Пшонки. Андрей Евченко был главным редактором краматорского издания «Восточный экспресс» и директором «МГНП», а с июня стал главредом «Кременчугского телеграфа».

Говорят, канал ВПТВ – «Вільний простір ТВ» (странно, что не ТБ, раз уж назвали по-украински) – подал признаки жизни только весной 2014-го, а до этого был типичной пустышкой. Телеканал вещает из Запорожья, но его «менеджмент» находится в Киеве. На вещатель, как сообщалось ранее, обижен собственник запорожского телеканала «Алекс» Вячеслав Богуслаев («МоторСич»), который уверен, что ВПТВ специально застолбил место в запорожской «цифре», что бы оно не досталась «Алексу», который до сих пор работает без цифровой лицензии в регионе. За сколько Затула купил канал у сына Пшонки – вопрос риторический, поскольку, поскольку все в этой истории указывает на то, что никакой сделки не было. А была лишь фикция – чтобы отчитаться перед Нацсоветом в связи с вступлением в силу закона о прозрачности медиасобственности.

МЕДИАНЯНЯ
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте