Только вот хотел бы совет дать. Изготовление оружия - это уголовная ответственность. Все-таки
Цитата:МЕТОДИКА КРИМІНАЛІСТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ХОЛОДНОЇ ЗБРОЇ ТА КОНСТРУКТИВНО СХОЖИХ З НЕЮ ВИРОБІВ
1. ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ 1.5. Метальна холодна зброя - предмети та пристрої, які призначені для ураження цілі на відстані. Метальна холодна зброя розподіляється на: - просту метальну холодну зброю (ураження цілі обумовлено її контактом з предметом, який отримав направлений рух внаслідок безпосереднього прикладання до нього м'язового зусилля людини - метальні ножі, сюрікени та ін.); - механічну холодну зброю (ураження цілі обумовлено її контактом із снарядом, який отримав направлений рух внаслідок прикладання м'язового зусилля людини до механічного пристрою - луки, арбалети, пращі, тощо).
Чтоб обезопасить себя, советовал бы уточнять, по каким параметрам изделие не попадает под статью. Это совет не чтоб придраться к чему, а совет для личной безопасности и спокойствия.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
Делай что должен и будь что будет
пенсионер