Тема, яку я б хотів обговорити, не стосується Кременчука та навіть України, але я не знайшов розділу, який більше підходив би для її створення, позаяк вона напряму пов'язана і з історією, і з географією. Йдеться про трагічний випадок, який стався у лютому 1959 р., коли група з дев'яти туристів під керівництвом Ігоря Дятлова вирушила в похід та за вельми неоднозначних умов загинула в горах Північного Уралу. Тут можна знайти досить докладну інформацію про зазначенией випадок, а тут -- документи, щоденники, матеріали карної справи й т.д. Розумію, що, як кажуть, "літер багато", але кому цікаво -- той прочитає.
Я не є прихильником усіляких містичних теорій, та й взагалі завжди був матеріалістом. Але причини загибелі цих 9 людей до сих пір, півстоліття потому, залишаються нез'ясованими, а будь-яке припущення має бодай один серйозний недолік. Я чітко усвідомлюю те, що однозначну відповідь на питання щодо причини їхньої смерті наразі ніхто дати нездатний, і досить вірогідним є те, що цю таємницю ніколи не буде розкрито. Але все одно хотілося б послухати думки інших дописувачів.
AD, xlm, дякую, що долучилися до обговорення. Я вже, чесно кажучи, думав, що цей випадок взагалі нікого не цікавить. Виявляється, що ні. Сам я до останнього часу дотримувався думки, що до вбивства туристів так чи інакше причетні військові, а також, можливо, засекречена зброя масового знищення. Зараз я невпевнений і у цій версії. AHTOH, а чому б і не обговорити? Он у сусідній темі щодо мовного закону й Верховної (з)Ради все полемізують...
бодя (06.07.2012, 12:13) писал:Интересно, обращался ли кто-то к экстрасенсам? Что они говорят? Вся загадка здесь - это почему ребята ушли из палатки.
Інформації про це в Інтернеті мало. Наприклад, тут є дещо: "Экстрасенсы, привлеченные мною для анализа ситуации, настаивают на вмешательстве параллельных цивилизаций." Вилами по воді.
"Ти знаєш, що ти — людина?" В.А. Симоненко
Доступ закрыт.
свернуть
развернуть
закрыть
Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.