Кроками світових геніїв

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру

cupitoshka (08.09.2011, 12:03) писал: володієте цінною інформацією(і хочете нею поділитися з іншими)

Яким чином? Інформація є. Що ви пропонуєте?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
0
Проездом

Старший сержант запаса (09.09.2011, 16:04) писал:

cupitoshka (08.09.2011, 12:03) писал: володієте цінною інформацією(і хочете нею поділитися з іншими)

Яким чином? Інформація є. Що ви пропонуєте?



в кінці жовтня цього року буде проведений круглий стіл для країзнавців, представників міської влади, змі і всіх зацікавлених осіб. ми плануємо створити робочі групи, що будуть працювати в певних напряках - збирати необхідну інформацію, структурувати її...якщо хочете, можете очолити якусь із груп і працювати із однодумцями в тому напрямку, що вас цікавить. пізніше будуть проведені майстер-класи створення презентацій, плакатів. на виході проекту передбачається туристичний маршрут, текстове наповнення якого ми, сподіваємося розроблять саме ці робочі групи.
якщо маєте бажання, можемо зустрітися за кавою і поговоримо про співпрацю. якщо маєте власні пропозиції - пропонуйте.
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
17:55, 10.09.2011
Виктор Иванович ! Я Вам предлагаю предложение (цитата в переводе) в новом проекте предложить предложение для работы первый раздел висящий в статике. Пусть отработают и выпустят такой каталог для отработки его в предстоящем проведении мастер-класса, подразумевающего на выходе с плакатом и презентацией в туристический маршрут с текстовым наполнением разработанным рабочей группой на выходе проекта.
Как Вам мое предложение и идея ? Ей богу будет польза для дела.

cupitoshka (09.09.2011, 21:08) писал:ми плануємо


Убедительная просьба разъяснить кто такие МЫ (фамилии, должности, род занятий, образование и т.п.) а также четко сформулировать и изложить конкретную цель и продукт мероприятия
Горожане
0
Проездом
шановний пан бишенко, перечитайте перший пост. там написано якою організацією реалізовується проект(є навіть посилання на сайт), мета і продукти реалізації проекту. якщо вас дуже сильно цікавить моя освіта - то я інженер-електрик.
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
10:24, 11.09.2011

cupitoshka (10.09.2011, 23:05) писал:перечитайте перший пост.


Перечитал и не один раз, поэтому и предложил взяться за составление каталога белых пятен общегородской истории, а для пущей убедительности попытался использовать термины из Вашего поста, чтобы понятней было, что я предлагаю.
Или предложенная тема , а точнее проблема, не входит в сферу Ваших интересов ?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Товариство є думка. У нас справді багато особистостей відомих. І не тільки у межах держави, але і міста теж. Газету тримаю в руках з Черкас "Козацький край". І там на другій сторінці - "На "FACEWALL" з"явилося фото холодноярівського атамана"
То чого б нам таку стіну з фото чи табличками, на яких - відомі люди нашого міста, не зробити у себе? Місця для такої стіни в центрі багато не потрібно. Але на ній можна було б справді по завершенню вашої акції вшанувати прізвища наших відомих попередників. І Тьомкіна, і Калачевського...
Коштує така стіна небагато, але пам"ять для мешканців міста про тих, хто жив раніше - залишилася.
Горожане
+ 266
Великий Гуру

писатель (12.09.2011, 14:09) писал:Газету тримаю в руках з Черкас "Козацький край". І там на другій сторінці - "На "FACEWALL" з"явилося фото холодноярівського атамана"


писатель (12.09.2011, 14:09) писал:То чого б нам таку стіну з фото чи табличками, на яких - відомі люди нашого міста, не зробити у себе? Місця для такої стіни в центрі багато не потрібно.


писатель, идея интересная. Только я не поняла, где это должно быть, - в газете или на какой-то стене?
Ход Ваших мыслей непонятен.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
У Черкасах як бачу на фото - це велика стіна в їхній "Долині троянд". На стіні фото людей, які жили у Черкасах і живуть. Таких фото аж 5 тисяч. У нас є площа перед мерію. Поблизу Укрсоцбанку можна зробити таку ж стіну.

FACEWALL - назва стіни-мозаїки. Відкрили урочисто цього року
Горожане
+ 266
Великий Гуру
ruda98
16:16, 12.09.2011

писатель (12.09.2011, 14:46) писал:це велика стіна в їхній "Долині троянд".


писатель (12.09.2011, 14:46) писал:Поблизу Укрсоцбанку можна зробити таку ж стіну.


И кто нам даст там что-то делать? В Черкассах это было, наверняка, инициированно мэрией.

Чтоб людям было понятно, что это за "стена" выкладываю информацию, правда старую, но понятную

У Черкасах до Дня міста встановлять 30-метрову Facewall
30 травня 2011 о 13:58

sergiyodarych.livejournal.com
У Черкасах на День міста, яке відзначатиметься цього року 4 червня, створять FACEWALL «Ми – черкасці».

У Долині троянд встановлять спеціальний стенд висотою 2,5 м, завдовжки 30 м. На нижній частині стенду зображуватимуться Дніпровські краєвиди, у верхній частині – силуети черкаських будівель. Основна – центральна частина – величезна мозаїка, викладена з 4000 плиточок розміром 1010 см. На кожній плиточці – портрет жителя міста.

«Мета цього проекту така ж, як і мета «сусідських» столів до Дня Перемоги – об'єднати містян в одну родину, сім'ю, плем'я, громаду. Щоб кожен усвідомив себе не лише жителем, а ГРОМАДЯНИНОМ міста, – ділиться ідеєю міський голова Сергій Одарич на своєму блозі. – На стіні будуть обличчя наших сучасників – сусідів, друзів, знайомих... Обличчя наших славетних предків – Дашковича, Вишневецького, Симоненка, Нарбута… Обличчя почесних громадян міста… Портрети індивідуальні, портрети з коханим чи коханою, портрети цілими сімействами… І головне – завдяки вдалому розміщенню плиточок з різною кольоровою гамою на мозаїці читатиметься напис: «МИ – ЧЕРКАСЦІ!»

За словами мера Черкас, стенд розміщуватиметься в Долині троянд до зими, а потім його перемістять до музею.

До 29 травня по місту діяли фотопункти, у яких можна було за 30 грн сфотографуватися на фотоплитку для мозаїки. Фотоплитка — це фотозображення на склі, у якому сторона із зображенням обернута до стенду. Скло захищає портрет від царапання, фарбування та іншого вандалізму.

Монтаж мозаїки розпочнеться 3 червня о 17.00 і триватиме до 18.00 4 червня. Кожен, хто замовив фотоплитку, зможе прийти до Долини троянд, отримати своє замовлення і власноруч вмонтувати його у самостійно вибране місце. Ті фотоплитки, які не будуть вмонтовані замовниками, будуть розміщені волонтерами-організаторами.

За словами організаторів, більшість коштів, отриманих від черкасців за фотографування, будуть спрямовані на придбання та висадку трояндових кущів у Долині троянд, щоб повернути цій місцевості первісний зміст.

Використані матеріали сайту rada.cherkassy.ua

«Рідна країна»


Эта стена посвящена современным горожанам. Вот, как она выглядит
Ничего общего с тем, о чём Вы, писатель, пишите. И создателем является, естественно, мэрия.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (12.09.2011, 14:09) писал:То чого б нам таку стіну з фото чи табличками, на яких - відомі люди нашого міста, не зробити у себе?


И повесить туда наших "гениев" депутатов гор- и райсоветов?! Более известных у нас нет Каждый раз одно и то же.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте