ІV регіональна конференція

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Шановні колеги-краєзнавці, журналісти і усі, кому цікава історія нашого міста!
Кафедра українознавства КрНУ імені Михайла Остроградського запрошуємо вас взяти участь у IV Регіональній науково-практичній конференції «КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ КРАЙ В КОНТЕКСТІ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ» яка відбудеться 24 листопада 2014.
Початок пленарного засідання конференції о 10-00.
Мета конференції − організація практичної взаємодії науковців, громадських організацій та органів місцевого самоврядування для збереження історико-культурної спадщини та використання її для патріотичного виховання підростаючого покоління.
Місце проведення: конференц-зала Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Першотравнева, 20, корп. 1, ауд. 1211.
До участі в IV Регіональній науково-практичній конференції запрошуються студенти вищих навчальних закладів, вчені університетів і наукових установ, педагоги, аспіранти, магістранти, державні службовці.
Мова конференції: українська, російська, англійська.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
1. Історія України (від найдавніших часів і до сьогодні).
2. Кременчук: вчора, сьогодні, завтра.
3. Військова історія.
4. Кременчук і кременчужани (спогади кременчужан і не кременчужан про Кременчук; біографічні нариси видатних жителів міста).
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте