Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:58, 09.11.2012
Дякую. То перемога, звісно, але це все не те. Нам би щось цікаве та гарне на цей номер газети
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

ras (09.11.2012, 13:32) писал:Поздравляю с победой!

+1
Поздравляю Юлию!
А в школе после этого что-нибудь изменилось?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина

Kanarsky (09.11.2012, 14:08) писал:А в школе после этого что-нибудь изменилось?

Конечно нет :) Бабаев пока еще мэр и его дочка пока еще учится.
писатель, Вітаю
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Наскільки я знаю, то зміни справді є. Невеликі. Щодо відносин в школі у самому колективі точно є. І так само там були питання по шкільній формі.
Але тут врешті -решт газета відстоювала права учнів і права вчителів
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (09.11.2012, 13:58) писал:Дякую. То перемога, звісно, але це все не те. Нам би щось цікаве та гарне на цей номер газети

Сашко, то та гучна історія, яку ми розбирали минулого року? Навіть, позаминулого? Чи я щось ще пропустила?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ага - все воно.
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (09.11.2012, 14:39) писал:Ага - все воно.

О, я пам"ятаю!! Поздоровляю журналістів і пані Юлію з перемогою!
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:59, 09.11.2012
Жозі - це не та перемога та свято. Це так собі все. Нам потрібне щось гарне і хороше - вибух, землетрус, хабар, розборки у владі за гроші, війна в міських партіях за крісло голови... Оце головне
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (09.11.2012, 14:59) писал:Жозі - це не та перемога та свято. Це так собі все. Нам потрібне щось гарне і хороше - вибух, землетрус, хабар, розборки у владі за гроші, війна в міських партіях за крісло голови... Оце головне

Ну, то тоді треба подумати про те, як акредитуватися, щоб стати першим та єдиним журналістом Апокаліпсісу:-)))
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:30, 28.11.2012

Цитата:Журналисты Кременчуга обратились к Януковичу, Пшонке, Удовиченко и НСЖУ с просьбой провести проверку фактов нарушения прав СМИ властями города

Сегодня, 16:59Просмотров: 155Комментариев: 1
Лист буде змінено в найближчий час загальними зборами міської організації СНЖУ. Але зміст залишиться приблизно таким же

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте