«Вільний life:)» + \"подводные камни\"

0
Горожане
+ 2
Местный
Тех, кто писяется кипятком от Лайф в поисках шары, могу немного остудить: З 1 листопаду 2006 року абоненти, підключені до тарифного плану «Вільний life:)», зможуть продовжувати спілкуватися з усіма абонентами lіfe:) по 0 коп./хв. до 31 грудня 2007 року без плати за з'єднання. Крім того, абоненти тарифного плану «Вільний life:)» будуть додатково отримувати 50 безкоштовних SMS для відправлення на всі напрямки , включаючи міжнародні. Єдина вимога , для того щоб спілкуватися без плати за з'єднання й одержувати безкоштовні SMS — необхідно щомісяця поповнювати рахунок мінімум на 25 грн. Таким чином, ці гроші не будуть витрачатися на дзвінки всередині мережі life:) і SMS, але, як за звичай, абоненти можуть витрачати цю суму на дзвінки абонентам інших мобільних операторів, на номери мережі фіксованого зв'язку, на міжнародні дзвінки або одержання інших послуг life:). Довідайтеся більше про умови тарифного плану «ВІЛЬНИЙ lіfe:)» Якщо абонент, підключений до тарифного плану «Вільний life:)», поповнює рахунок на суму більше 25 грн після 1 листопада 2006 року, скільки безкоштовних SMS він отримає? Абоненти, підключені до тарифного плану «Вільний life:)», будуть отримувати 50 безкоштовних SMS для відправлення на всі напрями, включаючи міжнародні, за кожне поповнення рахунку, навіть у випадку поповнення на суму більш ніж 25 грн. Чи існує якийсь строк дії безкоштовних SMS? Так, безкоштовні SMS можуть бути використані протягом 30 днів від моменту їх нарахування. Якщо абонент, підключений до тарифного плану «Вільний life:)», поповнює рахунок на суму менше 25 грн, скільки для нього буде коштувати спілкування з абонентами life:) з 1 листопада 2006 року? Абоненти, підключені до тарифного плану «Вільний life:)», які поповнили рахунок на суму менше 25 грн, зможуть спілкуватися по 0 коп./хв зі всіма абонентами life:), дзвонити на номери інших операторів мобільного зв’язку і на номери мережі фіксованого зв’язку України за тарифом 1,00 грн/хв, оплачуючи додатково 0,25 грн за кожне з’єднання. Безкоштовні SMS не нараховуються. Після 1 листопаду 2006 року протягом якого періоду я зможу спілкуватися без плати за з'єднання, якщо поповню рахунок мінімум на 25 грн? З 1 листопаду 2006 року, поповнюючи рахунок на суму 25 грн. мінімум, Ви будете спілкуватися без плати за з'єднання протягом 30 днів з моменту поповнення рахунка і крім того одержите 50 безкоштовних SMS. Як абонент може отримати інформацію про те, коли йому слід знову поповнити рахунок, щоб отримати 50 безкоштовних SMS і продовжувати спілкуватися зі всіма абонентами life:) без плати за з’єднання? Абоненти, підключені до тарифного плану «Вільний life:)», будуть отримувати інформаційне повідомлення до закінчення строку дії безкоштовних SMS. Чи існує щомісячна абонентна плата у тарифному плані «Вільний life:)»? Ні, щомісячна абонентна плата у тарифному плані «Вільний life:)» не існує. http://www.life.com.ua/index.php?area=mylife&lng=uk&page=1-1 Это ответ на вопрос, в чем прикол и где прибыль.
Горожане
+ 12
Старожил

Цитата:Написано: Junior
Тех, кто писяется кипятком от Лайф в поисках шары, могу немного остудить
...
...

да все нормально, стандартный набор: бесплатный сыр+мышеловка )))
сейчас посижу на лайфе, стартовый мне бесплатно достался, почему бы и не активировать и не попробовать...
не понравится, покопаюсь в старых симках, лично у меня уже 5 симок разных операторов накопилось (лайф - шестой)... есть из чего выбирать... =)
Да пребудет с вами сила, ускорение и проекция момента импульса на ось координат
Горожане
+ 10
Почетный
гражданин
Так давайте пользоваться шарой, пока она есть.
Не привязывайтесь к определённому пакету.
В случае смены пакета, - запишите на автоответчик свой новый номер. И вы нигде не потеряетесь!
Вот и Пчелайн с сегодняшнего дня ввёл новый пакет, и сделал новые акции на старых. Так что выбор есть!
Правильных вам решений!!!
"Как отличить христиан от неверных?" "Режьте всех, бог отличит своих"
Горожане
+ 2
Местный
Акция в первоначальном ее варианте отличная... но, как говорится, шары не бывает. Возникает вопрос: спланированно это или маркетологи лайфа сразу лоханулись, а потом решили исправить оплошность. Думаю если они и далше будут продолжать такую политику (или делать такие ошибки), то им прилепят ярлык "кидалы" как и ЮМС. Напомню, пол года назад они анулировали все бонусы, которые раздавали, когда оператор стартовал.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте