писатель (05.03.2013, 21:12) писал:То були сльози радості насправді, бо , як написано у Фейсбуку - хтось же написав ці 4 мільйони доносів в НКВС
Ага, спитайте у своїх батьків. Моїй мамі було 13 років, вона мені розповідала про Кременчук 60 років тому: сльози були скрізь, люди були у розпачі, начебто помер хтось дуже близький.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Та в тому то і справа, що запитував. Казали - краще про це не говорити і не згадувати. Бо втікали від НКВС вже після війни аж в Омськ до родичів і там сиділи, поки Сталін не помер
Товариство - це дурна суперечка. Мені вас не переконати. Вас мене теж не переконати. А тому будемо і далі жити як сьогодні Аж поки людей, які вірять у те ж що і ви, буде менше ніж статистична похибка в опитуванні. Це коли ми остаточно не зрозуміємо, що таке за змістом гарне і що таке за змістом погане. Тобто ще років так з 20 пройде. А далі воно попустить
killerbean (05.03.2013, 22:43) писал:А еще что-то кроме смищных картинок умеете? Там слова составлять в предложения, или даже формировать из этих предложений мысли?
Как речь о Сталине, так либералы врут Может просто врать меньше нужно, а оценивать исторические факты исходя из реалий того времени, а не согласно текущему политическому курсу, сидя с выпивоном перед монитором?
Артур Шопенгауэр
(А.С. Пушкин)
старейшина
старейшина
(А.С. Пушкин)
гражданин