Цитата:Обидва лікарі, але перший раб - і голосувати він буде за комуністів та ПР, а другий - вільна людина, і голосувати він буде за тих, за кого буде йому говорити його розум і хто близький йому за духом.
Ржу нимагу адвокату не понять, что во втором случае "вильна" людина голосует за алигарха, т.е. за рабовладельца, и проголосовав автоматически подтверждает свое рабство.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 18:22) писал:мова йде про психологічного раба
Я это и имел в виду, естественно.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 18:22) писал:Другий після роботи додатково вчиться, знаходить підробіток....
Вы же прекрасно понимаете, о чём я. Все так не могут, как врач в примере. И не потому, что не хватает таланта. А потому, например, что профессия не позволяет. (Кстати, Вы за другие категории не написали.) И потом, Вы пишете о выживании, а я говорю про жизнь.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 18:22) писал:Раб - це той, хто опустив руки та бажає, щоб ним опікувався хтось інший.
АУ, от чесно, інколи Ви мене дивуєте
адвокат Ульянов (09.10.2012, 18:22) писал:Є два лікаря. У них невеликий заробіток в державній лікарні.
1. Є два міліціонери. Далі по тексту. 2. Є два фізика-ядерника. І т.д.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 18:22) писал:Один з цим мириться і тупо чекає, поки йому його підвищать та скиглить про погане життя на кухні ( форумі)
Другий після роботи 1. Зустрів Вас, дав по потилиці, забрав гаманець 2. Зробив грязну бомбу з підручної сировини. І зовсім не важливо, хто за кого буде голосувати. Бо перший - "психологічний раб" наодинці зі своєю совістю, а другий налагодив власний бізнес. Зрозумійте, що не кожному дано організувати власний бізнес, особливо з нуля, особливо в Україні.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 20:08) писал:Вважаю, що той, хто мріє про повернення в СРСР - живе в ментальній деградації.
Я думаю таких набереться відсотків 5 з загальної кількості, і то лише за умов повернення в СРСР 70-х
адвокат Ульянов (09.10.2012, 20:08) писал:Конструктивом є не соплі про те, як було гарно в СРСР, а тверезі роздуми про досягнення та про те, як ці досягнення зберегти та примножити.
адвокат Ульянов (09.10.2012, 20:30) писал: Той, хто бачить в СРСР гарні сторони та погані, і хоче зберегти досягнення СРСР на майбутнє, а поганого позбавитись - той живе в нормальному розумі.
А много ли таких среди "свидомых? Мне кажется они рискуют повторить ошибку так не любимых, и постоянно критикуемых, ими большевиков, т.е. сначала разрушить до основания, а затем...
Вадим 58 (09.10.2012, 20:41) писал:А много ли таких среди "свидомых? Мне кажется они рискуют повторить ошибку так не любимых, и постоянно критикуемых, ими большевиков, т.е. сначала разрушить до основания, а затем...
Пане, бур'ян з городу виполюють, а не умовляють його не мішати іншим рослинам. Те ж саме роблять з раковою пухлиною.
(А.С. Пушкин)
пенсионер
пенсионер
гражданин
гражданин
гражданин
(А.С. Пушкин)