Чи буде фальшування виборів?

0
Горожане
+ 370
Командировочный
Пропоную в цій темі викладати факти та чутки стосовно випадків фальшування наших кременчуцьких виборів та застосованих технологій. Від випадків купівлі голосів, до пропозицій членам комісій та підозрілих випадків на комісіях. Країна має знати своїх героїв в обличчя. Прошу не зловживати - без чорного піару, тільки те, що реально було або про що реально чули, ок?

Почну перший, надам перепост свого коментарю на один з постій "Кременчуцького телеграфу".

"Почали поступати на рівні чуток тривожні вісті про те, що молоді пропонують до 500 гривень за кожен голос в сторону потрібного кандидата від тієї чи іншої політичної сили.

Технологія наступна: голосуєш, після виходу з дільниці показуєш фотографію бюлетеня на мобільному телефоні темним особам, які платять за твій голос тобі кошти. Це - злочин, як з боку того, хто платить, так і з боку того, хто отримує гроші. Ця технологія купівлі голосів прийшла до нас з Росії, де молодь, яка не хотіла продавати свою совість, але, як будь-яка молодь, потребувала коштів, одночасно знайшла і спосіб боротьби з цією пошестю який полягав в наступному: молода особа заходила в кабінку для голосування, клала на бюлетень у формі галочки ( або плюса) виготовлену канцелярську скрєпку, фоторгафувала, потім скрєпку приймала і голосувала за того, за кого голосувати їй веліло серце. Таким чином, ворогам демократії наносився подвійний удар: ці вороги втрачали гроші, а голоси отримували інші люди. Звісно, рекомендація проти цього зла лише одна: як тільки вам стало відомо про такі брудні пропозиції, дзвоніть за телефоном гарячої лінії, давайте цю інформацію працівникам правоозоронних органів , які розроблять та професійно проведуть операцію з документування цього злочину з боку тих, хто дає кошти і будуть мати шанс навіть вийти на замовника. Ті, хто під контролем правоохоронних органівпроведуть таку операцію з документування злочинців не підлягають кримінальній відповідальності, оскількки не мають умислу на спричинення суспільної шкоди. З боку суспільства таким людям - слава та шана. Даю телефон заступника начальника УМВС в Полтавській області начальинка кримінальної міліції Шило О.Г, який закріплений за Кременчуцькою виборчою комісію та має організувати документування відповідного злочину: 050 - 323-50-84. Переможемо політичну корупцію разом!

При цьому наголошую також і на тому, що в день виборів правоохоронні органи можуть проводити відповідні операції, і особа, яка запропонує вам отримати кошти за ваш голос може виявитись співробітником міліції.Ст. 159 КК України передбачає відповідальність за розголошення волевиявлення громадянина під час виборів обмеженням волі на строк до трьох років. Тому не ризикуйте своїм майбутнім!"

Чекаю інформацію. За вашої активності - може бути цікаво та суспільно корисно, якщо врятуємо разом від фальшування та підкупу хоч один голос. Громадянське суспільство може бути створено лише зусиллям народу та його активною позицією, бо без них демократія мертва, вона вироджується в охлократію.

В принципі, на мою думку, у нас вона вже і є...

Хто хоче залишити інформацію анонімно, то вам в
Блог
Мф.6.33
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Охлократія і так наступить без фальшування. Там на кожній дільниці буде спостерігачів більше ніж тих, хто видає бюлетені. От тільки голосувати будуть за тих, хто лавочку пофарбував і своє прізвище на ній написав.
Горожане
0
Проездом
Скоріш за все, підтасовки на виборах будуть. Зверніть увагу: у Бабаєва було два порушення - суд поновив його на виборах за кілька днів (хто мав справу з судами, хай подумає, скільки м"ясокомбінату це коштувало мертвих американських президентів); у Безкоровайного білборди були вивішені ще з літа, але ось тільки зараз дізналися, що висять вони не законно - коли підняли це питання, то борди зникли ще 28 жовтня, проте окружна комісія навіть не звернула уваги на цей факт порушення; пан Глухов 29 жовтня зігнав людей із заводів, як скотів, на площу перемоги, маючи надію отримати більше голосів, а потім усім, хто був присутній на концерті роздали по 50 гривень (роботяги туди їхало під підпис). Ну от шановні і подумайте, чи будуть будь якою ціною рвати собі перемогу такі горе-кандидати?
Горожане
+ 6
Гастарбайтер
На Молодіжному позавчора ввечері пенсіонерам розносили пакунки з цукром та борошном зі словами "це Вам від ... кандидата". Прізвище, на жаль, батьки не запам'ятали. Тому спасибі добрим людям за дармові харчі
Ще чув на дільниці привезли бюлетнів "трохи" більше, ніж виборців зареєстровано на дільниці. Випадкова помилка? В ТВК рахувати не вміють?
Горожане
0
Проездом
Склоняюсь к тому, что демократических, во всех отношениях, выборов, ну никак не получится!!!
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

Boxter писал:на дільниці привезли бюлетнів "трохи" більше, ніж виборців зареєстровано на дільниці. Випадкова помилка? В ТВК рахувати не вміють?


Это правильно, их всегда больше процентов на 10. Про испорченные бюллетени, про доп. списки и т.д. никто не подумал?

Добавлено спустя 1 минуту 21 секунду:

Mihail_25 писал:Склоняюсь к тому


Давайте склоняться в другом месте.....Вам же сказали, только факты, а не домыслы....
All we need is love(c)
Забаненные
Почетный
гражданин
Не знаю, как там насчет фальшування, а недозволена агітація- пожалуйста : час назад пришла СМС от № тлф. 380504050004 с текстом :

"Просим поддержать Вас партию Рідне Місто. Кандидата Бойко Ю.А."

Какие они там для нас "Рідні", не знаю, а то, что закон нарушают и безграмотные- факт.
......
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Фальшування виборів не буде. Від ПР 200 спостерігачів, від БЮТ - 150, народна партія 100, Сильна Україна 150, Яценюка фронт 100... Партій всього тридцять які направили спостерігачів.
Плюс від кандидатів у мери - ще 400 осіб як мінімум. Хлопці та дівчата - дільниць всього 95, а контролерів тьма та плюс ще рейдових бригад три десятки. Вони, спостерігачі, на дільницях виборчих будуть сидіть одне в одного на колінах не дивлячись на різні партії - стільців для всіх не вистачить, аби всіх розсадить
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
По ул. Советская сегодня утром курсировали две женщины на вид 40-50 лет, одна - блондинка, одета в сиреневую куртку, чёрные высокие сапоги, рост около 1.70, вторая - тёмные волосы, коричневая кожанная куртка, чёрные джинсы, ростом около 1.60. Гуляли они по улице около 1.5-2 часов. Временами к ним подходили молодые люди (студенческого возраста) или люди слегка помятого вида. Подходившие шли со стороны избирательного участка, вероятно после голосования. После минутного разговора, расходились. Выводы не делаю, тем более что факт передачи денег видеть не приходилось.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация