адвокат Ульянов (25.10.2012, 15:55) писал:Я звичайний собі громадянин, проголосую радше за "Свободу" та Ю. Шаповалова. Бо БЮТ мені ніяк не до вподоби, щоби там жалісно не співали
А вот интересно что народ в Кременчуге думает про эту партию, всё еще верят в страшилки про Гитлетра, или уже есть изменения в лучшую сторону?
Я интересуюсь не из праздного любопытства, а так как сам собираюсь на них голосовать.
адвокат Ульянов (25.10.2012, 15:55) писал: От мені саме інтелект і не дозволяє цього зробити Я звичайний собі громадянин, проголосую радше за "Свободу" та Ю. Шаповалова.
адвокат без обид. я сам такой. это у нас с тобой не интеллехт. это у нас шиза с тобою пойти напица чоль сегодня?
Цитата:От мені саме інтелект і не дозволяє цього зробити
У нас у всіх інтелект - тільки від цього років життя та розуму не додається. Я не голосуватиму за кременчуцьких мільйонерів ні за Олега Надошу, ні за Юрія Шаповалова. Підтримаю Тарана, бо решті ми точно не нужні. Щодо партій , то думаю, що підтримаю теж Свободу. У них практично немає мільйонерів. Але тут точно ще не знаю - можливо мова піде про БЮТ . Там Гриценко і керівник ТВі, забув прізвище і Томенко - вони люди чесні.
писатель (25.10.2012, 17:28) писал:Я не голосуватиму за кременчуцьких мільйонерів ні за Олега Надошу, ні за Юрія Шаповалова. Підтримаю Тарана, бо решті ми точно не нужні.
Тарану ми точно не потрібні-це довело його депутатство у 1994-1998 роках, коли він обирався по Автозаводському району міста Кременчука (правда тоді він був тільки Тереном, без Тарана). Що він корисного зробив для Кременчука, перерахуйте, будь ласка! Кременчужани віддячили горе-депутату у 1998 році і "прокатили" його: на тих виборах переміг інший пустобрех - Григорій Омельченко. Отже, якщо ми хочемо знову наступи на ті ж граблі що й у 1994 - підтримуємо Тарана-Терена. І ще чому, на мою думку, не слід обирати Терена - це відверта зневага до кременчуцької громади зі сторони партійних босів ОО "БЮТ та Ко": проігнорувавши справжнього патріота нашого міста Миколу Несена, який мав йти по нашому округу нам нав'язали "професійного політика й депутата": нехай у цьому містечку їдять те, що ми їм запропонуємо.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (25.10.2012, 19:15) писал:не слід обирати Терена - це відверта знвага до кременчуцької громади зі сторони партійних босів ОО "БЮТ та Ко": проігнорувавши справжнього патріота нашого міста Миколу Несена, який мав йти по нашому округу нам нав'язали "професійного політика й депутата": нехай у цьому містечку їдять те, що ми їм запропонуємо.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
адвокат Ульянов (25.10.2012, 20:14) писал:Сьогодні буду виступати на Візиті з агітацією від Шаповалова - є у когось питання, які він хотів би, щоб були освітлені?
В якій годині вмикати телек?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
адвокат Ульянов (25.10.2012, 20:14) писал:Якщо хтось хоче також вказати, по яким питанням щодо Надоші слід пройтись - також буде враховано
Пане адвокате! Ви по нашим теренофілам проїдьтеся: адже змішана система дає можливість обрати молодого, енергійного депутата-кременчужанина, а є люди, які бажають щоб наші інтереси захищав київський дідусь. Усе це було у 1990-ті.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
старейшина
старейшина
Артур Шопенгауэр
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
пенсионер
Артур Шопенгауэр