писатель, Я не проти гендерної рівності, я проти насильства і за права людини, мало того - я не проти Віктора Васильовича. Я навіть хотів би, щоб він став народним депутатом, але не цього разу і не від Кременчука.
Цитата:Ланцелот может победить? - Ланцелот? - Стоп, не идиотничать! Без казенных восторгов, как отец сыну: да или нет? - Может победить или не может? - Может. Но не Дракона, и не в этот раз. И не Ланцелот. - Я сказал, не идиотничать. - И не победить.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель (25.10.2012, 21:36) писал:Та куди ви спішите ? Мова про пенсії між іншим та пенсійний вік
Я ж Вам написав вище Між іншим, відомий у місті політолог (не Стасюк) навіть не розглядає Вашого кандидата як ймовірного переможця.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Надошу троллить запретили, так наш адвокат Ульянов начал троллить Визит :) Вы слушаете?)
На самом деля зря Вы так активны в эфире. Это выглядит как-то... крикливо. Пошли бы уже навстречу, иронично и выше этих перекрикиваний. Боюсь это может сыграть против Шаповалова.
И что за ролик в новостях Визита так возмутил предпринимателей города?
У взрослых мальчиков нет аргументов - они не могут сказать - почему "за". Они не говорят про газету которую сами выпустили и в которой напомнили у кого родные какой национальности и кто чем болел.
Они могут сказать только почему против. Та хоть слово скажіть чому "за"
Пішов процес - про субвенції мова, які дерібанить хочуть на місцевому рівні. Да бабло - це велика справа
писатель (25.10.2012, 22:01) писал:Пішов процес - про субвенції мова, які дерібанить хочуть. Да бабло - це велика справа
Не встиг подивитися: знову усе вимкнули
Телефонує мені два тижні тому один з прихильників кандидата і каже - давайте я напишу до газети - чому я проти того та іншого. Та спасибі за це - кажу, але напишіть краще - чому ви за свого кандидата. І так він нічого не написав - не зміг. Це буває
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
пенсионер
пенсионер