Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:51, 27.10.2012
Адвокат У в суді сидить. Грошей мабуть хоче - його Оксана Цокур певно розважає. Суді іде, кінця йому не видно. Я втік, бо суд поламав - зламав лавку в залі - щас думаю - скажуть - зроби як було, а в мене інструменту немає. Ото і втік - все одно мова про гроші переважно. Тобто бабло
Залишилось останнє - шукаю куди пропало УНСО, яке вчора мало в Кременчук приїхать - звоню товаришу в Телеграф питаю - друже ти мене виручаєш завжди, скажи - ти дівізію УНСО бачив? Ну 25 тисяч людей, які наступають на Кременчук ?
Каже мені мій товариш - та не не бачив. Ну хоч кажу, двісті чи двадцять чи два чоловіка бачив ? УНСО - вчора казали нам всім, що вони їдуть ? Ось ось доїдуть? Не каже - не бачив. Дурня це.
А кажу - ну добре хоч ми з тобою встигли лапшу з вух познімать. Погано тільки що в інших ця лапша на вухах осталася

Да і сказав мені пан адвокат, що після суду він не буде претендувати на посаду керівника юридичного управління мерії. Дивно, а я думав - йому вже це місце запропонували
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Kanarsky
16:02, 27.10.2012

писатель (27.10.2012, 14:53) писал:Грошей мабуть хоче

Вы про деньги, которые Визит получил за то, что не показал? Вполне нормальное желание.
Так Визит их отдавать не собирается что ли?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
І ше товариство - вже про вибори.
Завтра Кременчук засіватимуть грошима. Стовідсотково це буде - сіятимуть наліво і направо - в основному підвозитимуть на дільниці старих людей: їх приводитимуть, потім даватимуть гроші ( ті розписуватимуться - їм так кажуть - що будуть дивитися на підпис в списках - як вони проголосували. Старих простіше з чими підписами надурити) Підвозитимуть людей десятники і сотники.
Так шо товаристово якщо - телефонуйте. Працюватиму разом з колегами своїми з Телеграфу - їм допомагатиму і вони мені теж. Тож якщо буде шось цікаве - телефонуйте
0964765908, 0665703767

Візит гроші вже повернув - всі
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (27.10.2012, 14:53) писал:його Оксана Цокур певно розважає

Ну может хоть это у неё лучше получается.
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (27.10.2012, 14:53) писал:Я втік, бо суд поламав - зламав лавку в залі - щас думаю - скажуть - зроби як було, а в мене інструменту немає

Отакої!! Це Ви так яйця жбурляли з азартом?:-)

писатель (27.10.2012, 14:53) писал:Каже мені мій товариш - та не не бачив. Ну хоч кажу, двісті чи двадцять чи два чоловіка бачив ? УНСО - вчора казали нам всім, що вони їдуть ? Ось ось доїдуть? Не каже - не бачив. Дурня це.
А кажу - ну добре хоч ми з тобою встигли лапшу з вух познімать. Погано тільки що в інших ця лапша на вухах осталася

Та ні, то Ви вже дуже поганої думки про людей. Бо, щоби повірити в таке безглузддя, потрібно зовсім незповна розуму бути.

Эхе-хе..Завтра голосувати йти. За кого, громадяни? Я все більш схиляюсь за отого М..ця (жодної агітації:-)), бо всі решта..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
До яєць справа не дійшла. - Суд поламав і втік
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Белокурая Жози (27.10.2012, 15:04) писал:Я все більш схиляюсь за отого

Ещё раз кухарок управлять государством поставите? Мало Вам 70 лет?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Жозі і я Вас теж прошу. Чесно. За кого хочте, але спаси нас Бог від всього цього
Горожане
+ 112
Заслуженный
пенсионер
Почитал декларации о доходах .... при таких доходах некоторые имеют неплохие авто и внески куда-то там... Блин я зарабатываю почти так же , но купить БМВ , например , не могу.... Везет людям. А вообще , люди метят в депутаты и уже дают неправдивые данные о себе. Как же им можно доверять ?
Горожане
+ 3
Гастарбайтер

Fogel (27.10.2012, 15:23) писал:Почитал декларации о доходах .... при таких доходах некоторые имеют неплохие авто и внески куда-то там... Блин я зарабатываю почти так же , но купить БМВ , например , не могу.... Везет людям. А вообще , люди метят в депутаты и уже дают неправдивые данные о себе. Как же им можно доверять ?

А что в этом странного. Кандидаты они тоже люди. Поэтому светят в декларациях только ту часть, которая прошла по-белому.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация