Штаб в день выборов раньше был ценен тем, что в нём находился сетевой телефон, на который с участков стекалась информация. Сейчас, с распостранением мобильных телефонов и мобильного интернете, штаб можно организовать в любом автомобиле. Поэтому не надо переоценивать "заминирование".
Выли не только собаки, но даже лошади. А.П. Чехов.
Капець... Кума сказала , что им надо проголосовать до 9-30 и отзвониться руководителю. Правда голосовать можно за кого хочешь но отчитаться что голосовал обязан.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Цитата:Виявляється, хтось "замінував" Фокстрот, в якому находиться штаб одного з кандидатів. Міліція прибула негайно в кількості кількох десятків чоловік в повному обмундируванні, всіх вигнали з приміщення та щось "шукають".
Цитата:То проти кого і що застосовують, панове писатель?
Не хотів сказати - але Вам скажу. Я вчора не тільки суд поламав і втік . Каюся, я ще й замінував Фокстрот. А ще я його обпісяв. А ще вночі привіз трьох своїх котів і вони теж все обпісяли. А ще зверху насипав білого порошку. Отак. Не судіть мене строго. А більше там нікого не мінували ? Бо якщо ще когось мінували, то теж я зробив. Кино та й годі. Знущаються своєю лапшою над нами як самі хочуть. Як тут про вила не згадать
Цитата:zzz-cd, радше психологічний тиск.
То не на них тиск, а на нас їхнє бабло тисне - аби ми швидше ідіотами ставали
Вот и началось. Карусель в действии. "В Кременчуге на участке №63 ( 531063) задержали двух человек с чистыми бюллетенями.", сообщает «Телеграф». Интересно, бюлетени были желтого или зелёного цвета?
Выли не только собаки, но даже лошади. А.П. Чехов.
Ще рано - то так собі . Після обіду почнеться цирк - спочатку хлопчики та дівчатка які проводять екзіт пол зателефонують і повідомлять куди потрібно, що у них вийшло. А потім почнеться засівання грошима
Інколи як глянеш в "чесні" очі окремих товаришів, то одразу і розумієш - що буде, де і коли
На 11-00 цифри Отримали бюлетні і проголосували в Автозаводському районі - 22361 чоловік У Крюківському -8305 Загалом це трохи більше 20 відсотків Коли будуть дані на 13-00 - ніхто не знає. На 12-00 - теж ніхто не знає. Як каже "Програмі плюс" голова ОВК №146 Олександр Крижанівський - в комісіях все ще рахують
Щось погані у них калькулятори
Ги - читаю на Телеграфі інформацію про "напад УНСО" - - оце комедія. Ні - не комедія. І не трагедія . Точно - це дурдом. Станіславський плаче, Утьосов ридає. Боже , які у нашому місті таланти пропадають. Недаром все таки я діверсію зробив. Щас газету допишу, та зателефоную Денису Захарченку в міліцію. Скажу, що я їх теж замінував, а тепер готую масову акцію протесту з перевертанням кіосків та магазинів. Боже який дурдом
старейшина
А.П. Чехов.
старейшина
А.П. Чехов.