Вибори 2012

0
Горожане
+ 2
Залетный
Морская, а как же левые и правые? Мне кажется сложно определить где там коммунисты, а где националисты.
Горожане
+ 36
Почетный
старейшина
lyha, они могут быть как самостоятельными, так и под БЮТ и ПР, впрочем, ничего исключать нельзя.
"То, что люди говорят обо мне, никак не характеризует меня. Но очень хорошо характеризует их."
Горожане
+ 2
Залетный
адвокат Ульянов, не поделитесь чем всё закончилось?
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Штаб в день выборов раньше был ценен тем, что в нём находился сетевой телефон, на который с участков стекалась информация. Сейчас, с распостранением мобильных телефонов и мобильного интернете, штаб можно организовать в любом автомобиле. Поэтому не надо переоценивать "заминирование".
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Капець... Кума сказала , что им надо проголосовать до 9-30 и отзвониться руководителю. Правда голосовать можно за кого хочешь но отчитаться что голосовал обязан.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:59, 28.10.2012

Цитата:Виявляється, хтось "замінував" Фокстрот, в якому находиться штаб одного з кандидатів. Міліція прибула негайно в кількості кількох десятків чоловік в повному обмундируванні, всіх вигнали з приміщення та щось "шукають".

Цитата:То проти кого і що застосовують, панове писатель?

Не хотів сказати - але Вам скажу. Я вчора не тільки суд поламав і втік . Каюся, я ще й замінував Фокстрот. А ще я його обпісяв. А ще вночі привіз трьох своїх котів і вони теж все обпісяли. А ще зверху насипав білого порошку. Отак.
Не судіть мене строго.
А більше там нікого не мінували ? Бо якщо ще когось мінували, то теж я зробив.
Кино та й годі. Знущаються своєю лапшою над нами як самі хочуть. Як тут про вила не згадать

Цитата:zzz-cd, радше психологічний тиск.

То не на них тиск, а на нас їхнє бабло тисне - аби ми швидше ідіотами ставали
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Вот и началось. Карусель в действии. "В Кременчуге на участке №63 ( 531063) задержали двух человек с чистыми бюллетенями.", сообщает «Телеграф». Интересно, бюлетени были желтого или зелёного цвета?
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:34, 28.10.2012
Ще рано - то так собі . Після обіду почнеться цирк - спочатку хлопчики та дівчатка які проводять екзіт пол зателефонують і повідомлять куди потрібно, що у них вийшло. А потім почнеться засівання грошима

Інколи як глянеш в "чесні" очі окремих товаришів, то одразу і розумієш - що буде, де і коли
xlm
Горожане
+ 32
Гражданин
Голосуйте за Лупана!!!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:30, 28.10.2012
На 11-00 цифри
Отримали бюлетні і проголосували в Автозаводському районі - 22361 чоловік
У Крюківському -8305
Загалом це трохи більше 20 відсотків
Коли будуть дані на 13-00 - ніхто не знає. На 12-00 - теж ніхто не знає. Як каже "Програмі плюс" голова ОВК №146 Олександр Крижанівський - в комісіях все ще рахують

Щось погані у них калькулятори

Ги - читаю на Телеграфі інформацію про "напад УНСО" - - оце комедія. Ні - не комедія. І не трагедія . Точно - це дурдом. Станіславський плаче, Утьосов ридає.
Боже , які у нашому місті таланти пропадають. Недаром все таки я діверсію зробив. Щас газету допишу, та зателефоную Денису Захарченку в міліцію. Скажу, що я їх теж замінував, а тепер готую масову акцію протесту з перевертанням кіосків та магазинів. Боже який дурдом

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация