Вибори 2012

0
Горожане
+ 3
Гастарбайтер

lyha (28.10.2012, 14:59) писал:ViewPoint, ну вот в том то и дело, что в урну они в таком случае ничего не вкладывают.

Почему не вкладывают?! Есть ещё второй бюллетень. А если сложить его в несколько раз, и так вкинуть в урну - есть большая вероятность что никто ничего не заметит. Кроме того, при современном развитии печатной техники ничего не стоит напечатать бумажку по цвету и размеру, напоминающую бюллетень. И обнаружат её только при подсчёте голосов. А те
люди, которых ловят с бюллетенями на выходе из участка - либо коллекционеры, либо дилетанты, плохо усвоившие инструктаж.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

lyha (28.10.2012, 15:10) писал:Каким же тогда способом можно вычислить "выносящих"?

В принципе, никак. Тех, что поймали, вероятно, банальные неаккуратные лохи.
All we need is love(c)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:28, 28.10.2012
Старший сержант запаса
Хіба за вами встигнеш ?

Тиша і в ОВК - так міліціонери приїхали і поїхали - Оленіч з "Кремня" там скандал невеликий їм закатала. Але це таке - не все ж відром в наперстки грать, як там роблять. Колись потрібно і скандал послухать.
Просила вона , аби вивели в зал монітор, щоб можна було спостерігати за результатами голосування в комісіях. Але який монітор, якщо зайвих немає?
Всі гроші на веб камери пішли

Цитата:Почему не вкладывают?! Есть ещё второй бюллетень. А если сложить его в несколько раз, и так вкинуть в урну - есть большая вероятность что никто ничего не заметит.

Тяжко це - двадцять пар очей на людину дивляться, як вона кидає, що і куди. Та і при такій явці виборців, яка цього року б"є рекорди по нижній планці...
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
долго думала или шаповалов или таран...таран или шаповалов...но за шаповалова проголосовала и за опозицию.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:39, 28.10.2012
Там якщо одна людина в комісію прийшла голосувати - це вже подія. В тій же ЗОШ №10 1828 виборців, а на 15-00 проголосувало 640 осіб . Ледь за третину перейшли, а часу вже не так і багато

Ага мені теж донька каже - хлопець її знайомий теж так проголосував - за Тарана та партію Регіонів. Тобто одночасно і наліво і направо. Тобто в нікуди.

Тобто, у підсумку що буде ? Рівно теж саме що і було - оце і буде
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

писатель (28.10.2012, 15:32) писал:Тяжко це - двадцять пар очей на людину дивляться, як вона кидає, що і куди.

Немного грубо, но сейчас Вы гОните.

Цитата:хлопець її знайомий теж так проголосував - за Тарана та партію Регіонів. Тобто одночасно і наліво і направо

А что делать, если дали такой выбор?
All we need is love(c)
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (28.10.2012, 15:38) писал:Ага мені теж донька каже - хлопець її знайомий теж так проголосував - за Тарана та партію Регіонів. Тобто одночасно і наліво і направо

А я, пане писателю, виключно за "лівих"
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Зробила висновок. Людей мало. На президентських виборах людей було в два рази більше. Дільниця порожня. Прийшла додому і глянула в онлайн. Нічого не помінялося.
Чому ж стало таке відношення до виборів???
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Немного грубо, но сейчас Вы гОните.

Ну чого - спостерігачів багато. Члени комісії теж дивляться. Бюлетені ці різної довжини . Один більший другого вдвічі. Не все так просто зробити. Та ще й дощ пішов

Цитата:Старший сержант запаса

Ну хто ж ваших політичних поглядів не знає ? Всі знають - це не таємниця

Цитата:Зробила висновок. Людей мало. На президентських виборах людей було в два рази більше. Дільниця порожня. Прийшла додому і глянула в онлайн. Нічого не помінялося.
Чому ж стало таке відношення до виборів???

Це не до виборів відношення. Це відношення до себе самого. І голосуємо ми одночасно і наліво і направо. Тобто, стоїмо на місці як євреї в пустелі і чекаємо поки 40 років не завершиться
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Перед виборами погляди змінилися, та думала вже за Королевську голосувати. Але в кабінці моя дитина сказала "ось тут - три". Послухала я дитину і поставила напроти третього номеру. Ну, а від Кременчука як і писала на форумі раніше - погляди не змінилися (Остапец Г. А.)
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация