Цитата:По данным окружкома, на округе 146 лидирует Юрий Шаповалов, он набрал 34.45 % голосов избирателей. 1. Юрий Шаповалов 34.45 % 2. Виктор Таран 23.17 % 3. Олег Надоша 17.03 % 4. Дмитрием Богодистом 9.39 % 5. Геннадий Остапец 8.2%
Цитата:Голоса кременчужан в партийных предпочтениях распределяются так: "Батькивщина" 28.63 % Партия регионов 24.35 % Удар 16.24 % Коммунистическая партия 15.05 % «Свобода» 9.02%
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Вибори завершимися і ми маємо наступний результат Приблизно з відривом в 7 тисяч голосів перемагає Юрій Шаповалов Віктор Таран відстає По суті це означає , що переміг заступник мера Кременчука по Верховній Раді ( по інвестиціям) Його конкурент і мій протеже, який за задумом мав стати заступником кременчужан ( не мерії) по зарплатам, пенсіям, виплатам, рівню життя... програв. Це в принципі нормально - особисто я нічого кращого з огляду на суму витрачених коштів на вибори не очікував. У Тарана не було за спиною Ігоря Кушніра з його мільйонами. Але він був у Юрія Шаповалова. Що ще це означає ? По перше - наш новий депутат, завжди підтримуватиме партію Регіонів, хоча її нормальним і повноцінним представником не буде - він пожаліє Уріна та Стасюка, інакше тим би довелося обом розбити голови об стіну. Але суть голосувань за ПР у нашого нового депутата не зміниться - витрачені кошти все одно потрібно буде відробити. Від цього нікуди не дінешся. Наскільки нардеп буде працювати ефективно - побачимо, але в таких випадках завжди є анекдот про три конверти і в першому з них написано - вали все на попередників. Що ще у нас буде - зміниться голова міської організації ПР - поки вони билися за кандидатів - кидали всі разом Надошу, їм вдалося у Кременчуці успішно профукати свою партію. А решти змін не буде. Правляча партія не набирає 300 голосів. Конституцію вона змінити не зможе по великому рахунку. Тож все буде як і було. Буде правляча коаліція, опозиція і все інше, що ми бачимо останні роки. Включно з бійками та киданням яєць у ВР. І останнє - вже до старшого сержанта. Ви ж людина розумна, а тепер кажете про третю силу. Я вас прошу - не кажіть. Ми помнимо Васю Гаврилюка і помнимо чим все це завершилося. Хреново завершилося між іншим для всіх нас
Не знаю, кто кому и что давал, скажу только - я журналист и могу спокойно смотреть всем в глаза. Хуже, что не все мне могут посмотреть. Але це вже справа виховання окремих осіб та справа моралі
Але самі цифри голосування багато про що говорять. Тут немає запитань - думаю кожен з цієї справи зробить висновки і житиме далі
Старший сержант запаса (28.10.2012, 22:19) писал:а що там по 150-му?
Цитата:На Молодіжному, де розташований округ №150, лідирує самовисуванець Костянтин Жеваго. Йому вдалося зібрати прихильність 14470 виборців. А це 54,38. (там обробили 40,15 відсотків протоколів).
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
killerbean (29.10.2012, 07:54) писал:кто таки за регионов голосовал? Откуда такие цифры?
Например, я. Безусловно, всё свальсифицированно и подтасованно.... А кто за Кличко голосовал? Откуда такие цифры?
У меня за Кличко голосовали половина знакомых, другая за Батькивщину. Один единственный человек за ПР. А что вы имеете против Кличка? Я вот категорически не поддерживаю ПР, ничего хорошего (а наоборот) в мою жизнь они не принесли.
старейшина
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина