Може хтось відкликнеться сам або хто знає що-небудь про випускників 11-Б класу Великокохнівської школи, випуск 1964 року. Ось деякі їх прізвища: Мамонова Людмила, Степанова Оля, Дзюба Алла (мабуть в Рівенській області), Гаврильченко Валя Дзюба Галя, Савельєва Галина, Погрібняк Анатолій, брати Самойленко Петро і Михайло, Гнідаш Валентин, Олійніченко Микола Литвиненко Володимир Тимко Борис (2а останні мабуть вже військові пенсіонери, якщо не генерали!), Литвиненко Анатолій (Можливо в Москві), Горохович Анатолій та інші хлопці і дівчата з Кохнівки, Рокитного, Савиного і т.д. Прівища дівчат - ДІВОЧІ! Можливо їхні діти та онуки взнають кого-небудь.
Вітаю і бажаю почути також і випускників з 11-А і 11-В класів. Чекаю на відповідь по E-mail. Филонич Микола.
До речі, хтось підкаже - який зараз номер моєї школи - колишня Великокохнівська загальноосвітня середня школа з виробничим навчанням? Так, похоже, вона називалася.
Може все таки хтось забреде сюди, то ото - на жаль, як стало мені відомо, вже немає Дзюби Алли, обох братів - Самойленко (горілка згубила братів). Та і я був похований. Ось так...
Нарешті знайшов! Точніше - мене знайшли. Правда, не тут на форумі, а Vkrugudruzei.ru/, але знайшлась одна однокласниця! Це Олеrсіїнко Аня з паралельного класу!
пенсионер
пенсионер