Кременчугский приют для животных

0
Горожане
+ 2
Командировочный
Громадська організація «Екорух «Зелена планета» 14 травня 2017 до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї у місті Кременчуці на площі Перемоги планує провести благодійний захід:
Всеукраїнський костюмований парад тварин
«Кубок Хатіко»

Захід має символічну назву «Кубок Хатіко» в честь японського пса породи акіта-іну, який протягом дев'яти років щодня в один і той же час приходив на вокзал зустрічати померлого господаря. Цей пес є символом вірності і відданості.

Учасником параду може стати кожен, хто має вдома породистого або просто непородистого домашнього улюбленця у створеному костюмованому образі.

Участь у параді беруть тварини (собаки, коти інші) та їхні господарі.
Собаки повинні бути на повідках - небезпечні мають бути у наморднику.

Будуть проводитися конкурси: номінація «За вірність і відданість» - кубок «Хатіко»; конкурс - «Самий креативний костюм для улюбленця»; конкурс - «Юний власник»; конкурс - «Мій ненажера»; конкурс - «Моя модниця»; конкурс - «Найспритніший». конкурс - «Мій безпородний друг» Фотосесія – конкурс глядацьких симпатій (інтернет-голосування).

Акція «Знайди собі друга» - кожен бажаючий може знайти собі пухнастого друга і забрати його додому з притулку для тварин або у волонтерів, за це - отримає приз.
Захід спрямований в першу чергу для дітей і для захисту безпритульних тварин. Метою є залучення громадськості до проблем безпритульних тварин і до цивілізованих способів їх вирішення; об'єднати власників породистих і непородистих тварин для спілкування в неформальній обстановці. Під час заходу відбуватиметься збір благодійних коштів на допомогу безпритульним тваринам. На параді буде безкоштовна консультація ветеринара та кінолога. І , звичайно ж, призи та подарунки усім учасникам костюмованого параду!

Конкурсна комісія:
1. Кригіна Ганна - голова комісії
2. Бозирєва Наталія - член комісії
3. Долина Марія - член комісії
4. Заможська Алла - член комісії
5. Гориславець Лариса - член комісії
6. Митрофанова Яринка - член комісії
7. Кожушко Марина - член комісії
8. Трофимова Марина - член комісії

Вже зараз усі бажаючи можуть подавати заявки на участь.
Для учасників костюмованого параду обов’язкова попередня реєстрація:
прізвище, ім’я господаря, скільки років / який улюбленець приймає участь, в якому образі. / контактні дані (місто, моб.тел.) - надсилати за електронною адресою: kremenchuk.ua@gmail.com з поміткою «учасник костюмованого параду тварин»

До цього благодійного проекту -заходу запрошуємо меценатів, спонсорів, волонтерів та усіх небайдужих. Просимо долучитися до співпраці виробників, дистрибьютерів, реселерів кормів, ветеринарних ліків та товарів для тварин (зоомагазини, ветаптеки) і ін. комерційні та некомерційні організації.

Довідка за телефоном +38(096)-300-1999 голова оргкомітету Геннадій Олександрович Тертичний https://www.facebook.com/TertichniyGennadiy


Забаненные
0
Проездом
как сейчас дела с приютом? давно сообщений не было. много ли там животных?
Горожане
0
Проездом
как приятно осознать, что мир еще не без добрых людей. Есть люди которые занимаются приютом. Вы умнички!
Горожане
0
Командировочный
marynka
21:41, 24.10.2021
У нас есть приют для котов "Любимые бездомыши".
Более 200 животных. Занимается котами Кирпич Татьяна.
Она все время находится в приюте. Убирает, готовит и т.д
Был о них сюжет на Визите.
Я лично с этим человеком в жизни не встречалась. Но она с большим сердцем точно)
Иногда финансово помогаю, чем могу. Вот ссылка на профиль в инстаграме https://www.instagram.com/bezdomishi/

В инсте @bezdomishi
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте