Частный сектор, строительство и ремонт своими руками

0
Горожане
+ 30
Местный
Поднимаю тему и повторюсь:кто может показать булерьян в работе (за пиволитр, если надо). И еще, где у нас можно нанять "гастарбайтеров" для черновой физической работы на участке (бери побольше, кидай подальше)? Местных алкашей не хоцца...
Чему бы жизнь нас не учила, но сердце верит в чудеса!
Горожане
-1
Залетный
Химера, могу выделить пару чел (подсобников), по деньгам сами договаривайтесь...
Горожане
+ 4
Местный
Є потреба в шпаклюванні гіпсом більш меньш рівної стелі в саманному будинку під фарбування. Гугл нічого конкретного по шпаклюванні стіни з глини не дає, а до стелі ІМХО ще більш сурові вимоги. Є думки з цього приводу?? Раніше стеля була під обоями
Горожане
+ 30
Местный
У меня та же ситуация. На даче сейчас сняты обои, штукатурка - глина и еще что-то. Но ровность терпимая, держится хорошо. В выходные будет работать штукатур (произвела первое впечатление разбирающегося специалиста), сказала, можно легенько пройтись сатенгипсом, а потом прогрунтовать. Но у меня потом будут обои. Я перерыла массу информации на эту тему, пришла к выводу, что такой способ имеет право на существование и в случае последущей покраски.
Чему бы жизнь нас не учила, но сердце верит в чудеса!
Горожане
+ 4
Местный
Вчора здер зі стін і стелі обої. Місцями разом з обоями відпадала і глина. В дальньому куті, найбільш холодному, під обоями була пліснява. Порозпитавши і погугливши приходжу до висновку що потібно убрати плвсняву, зняти спочатку вузьким шпателем, а потім і щіткою по металу рихлі шари глини, прогрунтувати глибокопроникаючою грунтовкою і прошпаклювати ізогіпсом армуючи склосіткою.
Куди подівались майстри, які до цього розповідали про свої досягнення в темі "Частный сектор, строительство и ремонт своими руками"????
Горожане
+ 30
Местный
Там где была плесень надо противогрибковую пропитку, можно раствором медного купороса, если пропитка дорого. Мастер мне так сказал - "подобное к подобному", т.е. глину к глине. Убрать всю рыхлую глину, простучать, отбить там где "бухтит" и штукатурить глиной+песок+соль. Соль создаст условия для плесени и всякой бяки некомфортные. ПотОм можно пройтись сатеном и/или изо. Сетка нужна, если придется набрасывать толстый слой, но по глубокой грунтовке может и так держаться. Еще знаете, чего делают в целях экономии, что б на сетку не тратиться? Взять полипропиленовый мешок от сахара, прополоскать его хорошенько, порезать на шворочки и эти полоски растрепать на обрывки-волоконца сантиментра по 3-4. А потом эту рванку - в штукатурный раствор. У меня небольшой участок такой смесью на даче недавно обработан (вокруг дверных проемов). Ну, пробуйте, я сейчас тоже активно "в ремонте"!
Чему бы жизнь нас не учила, но сердце верит в чудеса!
Горожане
+ 4
Местный
Квадратний метр сітки коштує 3 грн, а її структура набагато міцніша ніж волокна від мішка.
Позавчора стелю очистив від шару білої глини і рихлих частин саману попередньо намочивши щоб не було пилу. Заодне і повідкривав щілини і трущини в кутках. Промазав глибокопроникаючою грунтовкою Профлайн з добавленням протигрибкової хімії. Вчора тонким шаром намазав стартовий, він же ізо гіпс, наклав склосітку і вирівняв щоб не було горбів і ямок. Сьогодні ще замажу вертикальні кути армуючи сіткою, а завтра нанесу сатен.
Проблема з цвіллю виявилась не проблемою. Цвіль, яка була поверх білої глини, легко і без перешкод знімалась вузьким шпателем. А щоб там вона більш не появлялась я обробив протигрибковою хімією. Джерело плісняви, мені так здається, була в тому що ця кімната, яка ще є кутовою, взимку погано опалювалась. На об"єм кіснати в 15 м. кубічних (2,3 х 2,4 х 2,7) було лише 4 секції чугунних батарей, до того ж теплоносій, який туди доходив, вже був доволі прохолодний, так як ця кімната в системі опалення знаходиться остання. Тому тепле повітря з інших кімнат заходило в цю кімнату, остивало, а зайва волога осідала на стелі і стінах.
Горожане
+ 4
Местный
У кого є досвід знімання старої фарби з підлоги? Розчин для зняття фарби не допомогає, так як занадто товстий шар старої фарби. А знімаю я її так як на дерев"яній підлозі почала шарами відслоюватись. Болгарка з кругом із шліфшкурки також малоефективна, та ще і дуже пильна
Горожане
+ 85
Заслуженный
пенсионер

makey_s (30.07.2012, 08:13) писал:У кого є досвід знімання старої фарби з підлоги? Розчин для зняття фарби не допомогає, так як занадто товстий шар старої фарби. А знімаю я її так як на дерев"яній підлозі почала шарами відслоюватись. Болгарка з кругом із шліфшкурки також малоефективна, та ще і дуже пильна


Я старую краску на даче с окон и прочая, снимала промышленным феном, поддевая краску шпателем , она прям тает , качественно и главное быстро.
Гляньте, плиз
У настоящей любви нет срока годности:-)
Горожане
+ 4
Местный
мене спасла бензинова паяльна лампа - набагато швидше працює ніж фен
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте