Відпишу свою точку зору як кореспондента "Програми плюс", який був в суді і намагався на процесі дивитися в очі всім сторонам, аби для себе зрозуміти , що відбувається. Де кажуть чесно, а де, як у того лікаря , відомого "психолога" з нашого наркодиспансеру, - відверта неправда. До речі - після почутого більше не вітаюся. Думаю, що цей чоловік багато від цього не втратив і я теж... В цій справі стосовно апеляції головну роль грають дві речі. Перша - гроші. Друга - теж гроші. Там правильно указували, що справа переглядається виключно за наполяганням міської прокуратури. І все. У розмові з журналістом адвокат затриманого Сніжко, не спростував і не підтвердив інформацію, що всім потерпілим по цій справі було виплачено по 1 мільйону гривень. Останнє дало можливість написати на всі інормагенства, що ціна цього питання - мільйон гривень кожному. Спростування не було, хоча часу вже минуло досить багато. Про те, що у представників постраждалих немає матеріальних претензій, про що вони написали - заявлялось на засіданні суду. Друге, що стосується грошей - інколи йдучи по місту, бачу одного капітана нашої міліції, який розслідував цю справу. Товариш у погонах їде на новому Фольксвагені, який він звісно чесно купив на свою міліцейську зарплату. Ще роль грошей в цій справі - суду, судді, по моєму Тамарі Сировєтнік, не вдалося довести, що винний був у стані алкогольного отруєння. Це не довели, хоча відомо що товариш був нетверезим. Згодом , генерал майор міліції, начальник ГУ УМВС Полтавської області Михайло Цимбалюк, відповідаючи на запитання газети скаже, що аналізи крові було підмінено. Але що з цього має виходити - тиша... Загалом в цій справі ми маємо розуміти дві речі. Перша, Господи прости, - чи можна виміняти життя на мільйон гривень? Аргументи "за" - залишилися діти, яких потрібно виховувати. Аргументи "проти" - я б особисто не хотів бути учасником цієї торгівлі з будь якої сторони. Думаю, що все таки у цій справі Бог віддасть всім винним по повній. Ми ж пам"ятаємо, що відповідають по цій справі перед Всевишнім самі її учасники, їх діти та їх майбутні онуки...
писатель писал:Ми ж пам"ятаємо, що відповідають по цій справі перед Всевишнім самі її учасники, їх діти та їх майбутні онуки...
А дети с внуками при чем?
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Юридической ответственности дети за родителей не несут. Но по линии религии - несут. Так Бог может наказать родителя за какие то его грехи, например, каліцтвом дитини. И страдать то ронятно ребенок будет, который ни в чем не виноват, но это - наказание родителю за какой то большой грех.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
писатель писал:Загалом в цій справі ми маємо розуміти дві речі. Перша, Господи прости, - чи можна виміняти життя на мільйон гривень? Аргументи "за" - залишилися діти, яких потрібно виховувати. Аргументи "проти" - я б особисто не хотів бути учасником цієї торгівлі з будь якої сторони. Думаю, що все таки у цій справі Бог віддасть всім винним по повній. Ми ж пам"ятаємо, що відповідають по цій справі перед Всевишнім самі її учасники, їх діти та їх майбутні онуки...
Я Вас лично прошу не трогайте Вы чужие деньги, понятно, что из гуманности не нужно брать деньги, что не было жилья у вдовы, а теперь есть, что ребенок никогда не увидит папу, и он должен по-вашему и по-божьим канонам, смириться и принять утрату. У дочки , одного из погибших по крайней мере- есть, где жить и какие минимальные сбережения, чтобы была возможность выучиться, стать на ноги.О какой замене жизни Вы говорите? Взяли деньги, потому что взяли, их никто не заставлял брать, не Вам их осуждать, досталось им сполна, поверьте. А так получается не надо денег, к чему это гордость, к чему? Жаба что ли давит или все такие праведники собрались? Сегодня говорила с вдовой, всю ночь не спала, плакала, узнала, что дальше начнется этот ужас под названием суд, она хочет всё забыть, но вот как раз работники СМИ и прочие доброжелатели, пытаются навязать ей своё мнение, оставьте людей в покое и пусть усопшие покоятся с миром. Нет слов, противно всё так.
А я бы закрыл уже эту тему и почистил бы ее от финансово-нравственных вопросов и прочей трепотни, оставил бы соболезнования и и все, а то как в грязи искупался прочитав ее.
писатель писал: Сніжко, не спростував і не підтвердив інформацію, що всім потерпілим по цій справі було виплачено по 1 мільйону гривень.
Если есть четкая информация- пишите, если на уровне сплетен- не подтвердил или не опроверг, то о каком уровне журналистки можно говорить, писать абы писать, рейтинг газеты поднять можно и другим способом.
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
гражданин
гражданин
гражданин
пенсионер
Сергей
пенсионер