ДТП на Дворце КрАЗ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Кошмар Ирода

В одній з розмов, коли журналісти розбиралися : що і як - така цифра пролунала. І пролунала між іншим вона, по моєму, від адвоката. А далі - чесно, якщо у вас є бажання, розібратися скільки саме в гривнях, то я можу підказати - в кого запитать. Мені ж ця тема не дуже цікава. Представники постраждалих і на суді це лунало заявили, що всі матеріальні збитки їм компенсовано. Далі - нехай кожен вирішує сам що і як? Варто чи не варто ? Газети не можуть радити читачам, як їм поступати. Можуть лише писати - що було і що з цього виходить
Горожане
+ 85
Заслуженный
пенсионер

писатель писал:В одній з розмов, коли журналісти розбиралися : що і як - така цифра пролунала. І пролунала між іншим вона, по моєму, від адвоката.

На уровне, вроде бы в такой то теме писать не стоит, пишите, пожалуйста факты.

писатель писал:А далі - чесно, якщо у вас є бажання, розібратися скільки саме в гривнях, то я можу підказати - в кого запитать.

Пишу Вам, что знаю сколько кому досталось, цифры знаю точные, но зачем это озвучивать Вам, тем более не точно, и опять осуждать людей, которых Вы лично не знаете, я знаю девочку- дочку погибшего, прошу Вас от её имени, не пишите неправды или не точную информации. Ничего хорошего из этого не получится.
У настоящей любви нет срока годности:-)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Боже - чесно я нікого не осуждаю і не збираюся цього робити. Ми всі люди і хто знає, що у кожного з нас ще попереду? І які кожному з нас випадуть труднощі ? Прошу вибачення, якщо я Вас чимось образив. Я просто висловив свою думку та не більше того. Думка ж може бути і невірною
Горожане
+ 85
Заслуженный
пенсионер

писатель писал: Прошу вибачення, якщо я Вас чимось образив. Я просто висловив свою думку та не більше того. Думка ж може бути і невірною

Та передо мной Вам извиняться не за что, плохого ничего не сделали, просто, я читая Ваш ранее написанный пост поняла, что мотивы потерпевших о взятии денег Вы осуждаете.
У настоящей любви нет срока годности:-)
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
[quote=Кошмар Ирода]я читая Ваш ранее написанный пост поняла, что мотивы потерпевших о взятии денег Вы осуждаете.[/quote]
Я собственно тоже. Не надо в этом гадском случае детьми прикрываться. И на жалость давить.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 266
Великий Гуру

писатель писал:Господи прости, - чи можна виміняти життя на мільйон гривень?

Жизнь бесценна! Поэтому и кара за то, что её отобрали должна быть соотвествующей. А деньги - это тоже мера ответственност за содеянное: у погибших остались дети, которые должны жить и развиваться. Слишком много позволено мажорам и слишком легко они уходят от ответственности.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Кошмар Ирода

Я не суддя і ніколи ним не буду. Тож судити правильно зроблено це чи, ні - не мені. Інколи для того, щоб зрозуміти як краще чинити людині - ставиш себе на її місце. І не більше того. Як би ми вчинили на місці постраждалих? А якби вчинили на місці винного? У кожного з нас є діти - малі та дорослі. Що має зробити людина, опинися вона, не дай цього Боже нікому, в тій жахливій ситуації. Де тут межа нашого вибору. ( До речі - газета ставить такі запитання теж, але ніколи на них не відповідає. Бо справа відповіді - за кожним з нас.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
В свое оправдание - нашла в телеграфе заметку про аппеляцию.

Цитата:4 березня Верховний Суд України скасував вирок Леоніду Нефедовичу, якого засудили на шість з половиною років позбавлення волі за смерть трьох пішоходів.Про це повідомили у судовій палаті у кримінальних справах Верховного Суду України.
– Буде новий розгляд справи. Вона повернеться назад в Автозаводський районний суд, який вже призначить дату розгляду, – каже співробітник суду.
Поки ж Нефедович залишається в спецпоселенні, де він відбуває раніше призначене покарання.
Нагадаємо, що вночі 5 квітня 2008 року, в районі зупинки «КрАЗ» водій позашляховика Porsche Cayenne збив трьох пішоходів, яких від сили удару буквально розірвало на шматки. За це його засудили на 6,5 років ув’язнення. А 14 квітня минулого року обвинувачення подало апеляційну скаргу, в якій вимагало збільшити засудженому строк ув‘язнення.

Вывесила всю заметку , бо одна фраза не пляшет.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 164
Почетный
старейшина

писатель писал:Перша, Господи прости, - чи можна виміняти життя на мільйон гривень?

По крайней мере это лучше чем какой нибудь забулдыга на жигулях, который не возместит ни копейки, но отсидит по полной все 10 лет. Потом это можно будет назвать "торжеством правосудия"?
Ежедневно на Украине погибает 20 человек в ДТП. Я не защищаю Нефедовича, просто этот случай не самый проигрышный. Мажоры в любом случае откупятся, все, что можно сделать это поднять нефиговую шумиху вокруг процесса, ибо она как снежный ком влечет за собой увеличение расходов в геометрической прогрессии, что положительно скажется как на компенсации пострадавшим, так и как назидание будущим гонщикам-уродам.
Внимание(!) сообщение заговорено.
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Горожане
+ 2
Залетный
А вот интересно, кто теперь владеет ТМ "Тульчинка"? Реклама по телеку шпарит во всю. Там еще голос Билык за кадром звучит, песня такая добрая. А у меня ассоциации совсем другие возникают
Наношу добро, причиняю пользу

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте