Автокразбанк – крадій чи надійний партнер?

+ 1
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Поставив на Фейсбук. Може проти цього банку демонстрацію зробимо . Наробимо плакатів, погукаємо телеканали, постоїмо поруч з ним годинку, дві ...?

Читачів у Кременчук онлайн багато - чого б не вплинути, якщо справді дістали й захист потрібен ?
Забаненные
+ 2
Гастарбайтер
Можно подъехать на машинах к банку и начать дико сигналить
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не - сигналіти не потрібно. Зібралися з гаслами, постояли проти входу , пофоткали, телеканали погукали, журналісти прийшли...
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
если надо выйти - значит давайте поддержим!
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (05.09.2012, 14:11) писал:Може проти цього банку демонстрацію зробимо . Наробимо плакатів, погукаємо телеканали, постоїмо поруч з ним годинку, дві ...?

Хороша пропозиція!Треба залучити до освітлення цієї події якомога більше ЗМІ. В нашому місті скільки газет? Скільки з них розмістили інфу про дії банку? І телеканал маємо - Візит. Можливо, журналісти по своїм каналам змогли б запросити колєг з центральних телеканалів для більшого розголосу справи.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Забаненные
Почетный
старейшина
woland
22:32, 05.09.2012

адвокат Ульянов (15.08.2012, 12:29) писал:
Цікаво, чому ці сєруни не написали на своєму сайті про те, як вони наклали повні штани та примусили власника сайта змінити доменого реєстратора, щоб у цього " реєстратора" не було проблем?

Пусть теперь именам попробуют проблемы устроить
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Спасибо всем за поддержку!
Не ожидал, если честно Писем столько, что не знаю когда всем и отвечать.
Предлагают и юридическую поддержку, и даже деньги.

Продолжаем по нарастающей...
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Забаненные
Почетный
старейшина
Серега, деньги бери, не отказывайся
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Горожане
+ 28
Местный
vayn
10:19, 06.09.2012
Серега-
Видел инфо на сайтах банковского направления
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Коли демонстрація буде - скажіть - запросимо журналістів . Всі прийдуть - новини всім потрібні

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте