Есть ли у нас в городе помощь беженцам

0
Горожане
0
Гражданин
Еленка18
21:08, 15.06.2014
Есть ли у нас в городе помощь беженцам из Луганска,Донецка, Крыма в Кременчуге? Есть ли информация о необходимых вещах и т.д. Может кто-то имеет информацию?
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер
Еленка18 (15.06.2014, 20:07) писал:Может кто-то имеет информацию?



г. Кременчуг, ул. Победы, д. 48.
т: 067-754-37-40 (городской Правый сектор)
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Сегодня звонила узнавала webgid.info/news/pomosch_bejentsam_v_kremenchugegumanitarnaya_pomosch_voennim_g_slavyansk
Говорят что принимают все. Находятся на Пушкина 8, с 8:00до 20:00
Горожане
+ 62
Почетный
старейшина
Семья, которая воспитывает премных детей, теперь собирает детей по Славянску. Муторно читать, но нужно :(
Горожане
+ 47
Почетный
старейшина
Мы были вчера на Пушкина,узнавали -там давают контактный номер телефона и сказали, что помогают, обращаться к ним.
На Победы 48 -даже не знала, что такой дом есть -это где? Бывший детский садик?
I will survive
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:59, 27.06.2014
Не в тему трохи, але проблеми э - може э в кого зайве ?
Трьохмісячним дітям біженців потрібна молочна суміш

Трьохмісячним малюкам, які сьогодні разом зі своєю мамою, з Дружковки приїхали до Кременчука, аби перечекати війну потрібна дитяча молочна суміш.
Відповідне прохання оприлюднив до кременчужан представник міського Майдану Леонід Харченко.
«У нас є гуманітарна допомога, є продукти харчування, але немає вітчизняної молочної суміші «Малюк». Вона потрібна тримісячним дітям, які сьогодні разом зі своєю мамою прибули до нашого міста», - просить співрозмовник.
За його словами, для біженців, які сьогодні вдень приїхали до Кременчука, а це ще три родини з дітьми, вдалося підібрати тимчасове житло.
Самі ж жінки, які сьогодні прибули до Кременчука зі Слов’янська та Дружковки й які покидали все нажите за роки й поїхали лише з сумками в руках розповідають про те, що вони пережили і чому втекли.
Втекли, бо там справжня війна й мало що залишилося цілим. У Слов’янську ж взагалі практично повна розруха, натомість бойові дії фактично не припиняються.
Телефон – 0974105069
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
представник Майдану, неужели в вашей организации нельзя собрать по 20 грн. и закупить смесь????Вы еще и на это деньги выпрашиваете??? Да сделайте сами хоть что нибудь, кроме раскрашивания тротуаров и бросания яиц по банку!!!!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень

Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривеньСьогодні вранці до штабу кременчуцького громадського об’єднання «Майдан» завітав кременчужанин Олег Кузьменко, який щойно повернувся з Білорусі. Почувши перед поїздкою до родичів про потреби біженців, що перебувають у Кременчуці, у дитячому харчуванні, він накупив його у сусідній країні, щоби передати через активістів «Майдану» родинам вимушених переселенців.
«Дитячі суміші та консерви у Білорусі виготовляють тільки із натурального, екологічно чистого молока та м’яса. Я вирішив допомогти дітям-біженцям з Донбасу та Криму тим, чим можу», - пояснив свій вчинок Олег.
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень
Він передів чотири валізи із молочними кашами «Белакт» та дитячими м’ясними консервами на загальну суму близько 3 тисяч гривень. Як зізнався небайдужий до чужого горя кременчужанин - це його перша допомога біженцям. А раніше, разом із своїми друзями, він допомагав кременчуцьким артилеристам та бійцям, що воюють в зоні проведення антитерористичної операції.
«Таких небайдужих кременчужан стає в нашому місті все більше. Ми постійно, інколи двічі на тиждень, відправляємо вантажівки із зібраною допомогою нашим військовим в зону АТО. Останнього часу багато людей стали приносити допомогу до штабу «Майдану» і для родин біженців, які були змушені тікати від війни на Сході до Кременчука», - прокоментував надану допомогу активіст «Майдану» Леонід Харченко.
Кременчужанин передав «Майдану» дитячого харчування для біженців на 3 тисячі гривень
Нагадаємо, допомогу для військовослужбовців, що захищають Україну від терористів на Сході, та родин біженців можна передавати в штаб громадського об’єднання «Майдан», який знаходиться на бульварі Пушкіна,8. Вимушеним переселенцям також потрібне житло. Дзвонити щодо надання допомоги та пропозиціям по житлу можна за телефонами:
097-410-50-69 (черговий штабу),
068-743-02-55 (Ганна Павленко – житло для біженців),

В. Крук

У Кременчуці сьогодні очікують на нових біженців зі сходу

Сьогодні до Кременчука прибудуть нові біженці, які втікають від війни з Донецька та Луганська. Очікується, що лише з Луганська до міста приїдуть чотири родини.
Про те, що біженці поступово їдуть до Кременчука, але цими вихідними їх потік був не надто значним, «Програмі плюс» розповіли у міській громадській організації «Майдан», що на бульварі Пушкіна 8.
«Загалом проблема розселення цих людей існує. Але головне – не вистачає матраців, ліжок, дитячого одягу, дитячого харчування й таких побутових речей як праски, б/у холодильники та телевізори й решти», - розповів газеті представник міського «Майдану» Леонід Харченко.
За його словами, у родинах біженців дуже багато малих дітей й єдине на що можуть розраховувати ці люди – на допомогу кременчужан.
Варто додати, що останню таку родину – жінку з грудною дитиною міська громадська організація приймала сьогодні вночі, а вже зранку дитину та її матір було доправлено до міської дитячої лікарні.

Анастасія Лисенко
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте