Отключение воды

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Воду відключать, але спраги не буде



На КП «Кременчукводоканал» вирішили не випробовувати кременчужан повним зневодненням. Питну воду у баклажки наливатимуть у семи спеціальних точках.

У п’ятницю, суботу та неділю Кременчук буде без води. Її відключать о 12-ій годині ночі у четвер, а включать лише о п’ятій ранку в понеділок. За цей час фахівці КП «Кременчукводоканал» поміняють 34 великі засувки та проведуть ремонтні роботи на каналізаційних очисних споруд, Власівському водозаборі та хлорному господарстві. Ремонт у повному обсязі почнуть у п’ятницю, а до цього часу чекатимуть, поки вода витече з усіх магістралей.
Віктор Солодяшкін, директор КП «Кременчукводоканал» цього тижня розповів, як буде налагоджено водопостачання у місті під час генерального зневоднення.
Отже, перше, що можна було почути, – до кожного будинку машина з водою не під’їде. А раз так, то варто наповнювати водою все, що є в квартирі. Усе-таки три дні без води – це чимало.
Однак про те, що з кранів на кухнях три дні поспіль нічого не тектиме, людей попередять – розклеять оголошення на кожному під’їзді.
Що робити з тими громадянами, які відповідний запас не зроблять або вип’ють усю воду вже до неділі? На це запитання у фахівців КП «Кременчукводоканал» є готова відповідь. Задекларована обіцянка з цієї теми – людям воду підвозитимуть. Але так як автомобілів для підвезення небагато – всього сім, то, звісно, по мікрорайонах її розвозити не будуть.
Натомість автомобілі після того, як забезпечать водою лікарні та решту бюджетних організацій, чекатимуть на кременчужан у семи місцях.
У Крюкові – біля ЗОШ №9 з 15—00 до 17-00 або біля прохідної КВБЗ (вул. Республіканська) з 13-00 до 15-00.
Якщо людина спізниться до цього часу набрати воду, то іншого шляху, ніж прямувати з відрами до Демурівського водозабору, у неї не буде.
На Молодіжному воду розливатимуть у пляшки теж у двох місцях. Біля ПК «Нафтохімік» автомобіль з водою стоятиме з 9-00 до 10-00 та з 16-00 до 18-00.
Також питну воду можна буде набрати в районі церкви, що у кварталі №278. Час підвезення тут – з 18-00 до 20-00 і з 10-00 до 11-00.
Мешканцям нагірної частини слід буде дійти до ПК «КрАЗ», поруч з яким автомобіль з цистерною стоятиме з 11-00 до 13-00 та з 18-00 до 20-00.
Ще варіант для мешканців цього району – вже поруч з адміністративним будинком КП «Кременчукводоканал» облаштовано спеціальне місце, де можна буде набрати з кранів питну воду цілодобово.
І про допомогу водопостачальників мешканцям центральної частині міста. Автоцистерна з питною водою стоятиме у дні зневоднення на площі Незалежності з 14-00 до 16-00 та з 17-00 до 19-00.
На запитання: що робити тим, хто питну воду до свого будинку з центру міста до віддаленого мікрорайону донести не зможе, у керівника КП «Кременчукводоканал» Віктора Солодяшкіна теж є відповідь. Людям з обмеженими можливостями, які раптом забудуть набрати питну воду, її привезуть до під’їзду. Але для цього потрібно зателефонувати за номерами: 5-66-49, 5-68-69 або 5-66-67 і розповісти, що саме сталося. Дзвінки тут прийматимуть з 8-00 до 20-00. Є ще цілодобові телефони для пояснень та прохань – 2-01-45 або 77-99-40.
На завершення - про оплату за послугу, якої не буде три дні. Запевнення з цього приводу керівників водопостачального підприємства: для споживачів, у яких немає вдома лічильника, буде проведено спеціальний перерахунок. Ті, у кого лічильник є, – теж платитимуть менше. Під час відсутності води, цифри на лічильнику накручуватися точно не будуть.

То так - аби було на всяк випадок - мало хто буде думать - де воду взять?
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте