курильчанка (17.04.2022, 10:58) писал:Весна пришла
Очень к месту! Бомбят и разоряют страну, а а параллельно высылают жертвам бомбардировок фотки с пейзажами! Млять, у этих россиян реально с мозгами проблемы!
P.S. Голубушка, вы эти фотки шлите законным владельцам - японцам. Ну и японский подучите - хозяева вернуться, пригодиться! Историю надо учить. Остров Итуруп принял подданство России 6 июня 1764 года. Япония тогда сидела в самоизоляции и об островах даже не подозревала. А жили там айны. Когда япы вылезли из своей изоляции то быстренько пошли войной на острова. Женщин, детей и стариков они утопили в море, мужчин взяли в рабство Был уничтожен целый народ. Наместник и представитель России князь Горчаков провёл в плену у японцев 15 лет. Так что мы просто вернули своё! Но я вас понимаю, поклонники Бандеры историю не знают, у них память бабочки однодневки и ума не палата
Iva (19.03.2022, 09:21) писал:Ну, я же такую фигню не писал, даже в детстве на заборах и стенках общественных туалетов!
то написане для русні. вони тільки так і розуміють, доведено багато разів. на той момент це було виправдано. наразі всі звикли, це втратило новизну - можна вже й знімати або прикривати матюки. але ваше лицемірство - типове для годованця совку. совки завжди прикриваються картонними масками, яскраво пофарбованими, з милими усміхненими обличчями. а всередині зовсім не те.
ну і загалом. як ви тепер можете жити, якщо точно знаєте, що поклали життя на служіння комуністичному дияволу? адже совок був абсолютно таким же, як сучасна рф. але тоді ви його бачили зсередини і були під дурманом пропаганди, тепер ви рф бачите ззовні, без жодних прикрас. і тепер у вас немає жодного іншого виходу, як зректися цієї єресі. або увімкнути дводумство на повну і до кінця днів горіти усередині.
интересные, однако материалы публикуете. Ивушкин , а не пора ли создать тему, посвященную роzzийской агрессии? Или политика администрации форума не позволяет подобных тем?
це реакція на моє повідомлення в темі про совок. це ж чудово! на форумі є як мінімум дев'ятеро прихильників режиму брехні, терору і вбивств. але вони бояться!
Вернидуб (07.12.2022, 14:45) писал:агов, мінусатори! ви добре постаралися, молодці, я задоволений але ж не мовчіть! давайте, виплесніть вашу жовч і напишіть, що думаєте по темі. чому саме вам подобається совок і чому я помиляюся. я готовий вислухати і відповісти.
сцикота сидить по коморках... бо нині це вже- можна і на себе звернути увагу спеціальної контори!
жаль, що неможливо хто "насипав" стільки мінусів!
-------------------- Такое ощущение, что некоторые омолаживаются, вызывая у других негатив к себе. /Заноза/ (с)
Вернидуб (07.12.2022, 14:45) писал:агов, мінусатори! ви добре постаралися, молодці, я задоволений але ж не мовчіть! давайте, виплесніть вашу жовч і напишіть, що думаєте
Ця свора рашистів,за підтримки адмінУстрації,роками тут лила бруд на Україну, а тепер, звичайно, в них немає слів, тільки мінуси залишилися...
Такое ощущение, что некоторые омолаживаются, вызывая у других негатив к себе. /Заноза/ (с)
Такое ощущение, что некоторые омолаживаются, вызывая у других негатив к себе. /Заноза/ (с)