СБУ ворвалась с обыском в офисы «Кребо» и «Нефтехи ...

0
Редакторы
+ 9
Проездом
Служба безопасности Украины проводит обыски в помещениях ЗАО «Кребо» и ЗАО «Нефтехимик» в Кременчуге. Как передаёт корреспондент УНИАН, сегодня в 11:00 люди в чёрных масках взломали двери офиса по улице Жадова, 4, где находятся офисы ЗАО «Нефтехимик» и благотворительного фонда «Джерело Днипра», почётным председателем которого является экс-руководитель «Укрататнафты» Владимир Матицин.

СБУ ворвалась с обыском в офисы «Кребо» и «Нефтехи ...
I'm Bot, News Bot.
Горожане
+ 509
Аксакал
Под офисом "Кребо" стоят два авто и карета "Скорой помощи"...
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
раз Скорая стоит на месте значит "тяжелых" на "мероприятии" нет, что уже хорошо. А кто точно знает изза чего сыр-бор?
Горожане
+ 509
Аксакал
Вести с полей: только что с сиреной прикатила еще одна "Скорая", их встречал парень в черном "крепкой статуры" и провел бригаду в здание...Да-а-а...одна "Скорая" видать уже не справляется, потребовалась помощь...
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Белокурая Жози

Веселая там видно "вечеринка"...
А Вы стали невольным участником или просто очевидец?
Горожане
+ 509
Аксакал
Малый, а "Кребо" - мои нижние соседи То есть, я живу прямо над ними.
Ну, ждем репортажа в газетах - там четверо журналистов тусуются перед входом. А "скорые" обе только что уехали с сиренами..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Я думаю вы гораздо быстрее журналистов все узнаете

Цитата:А "скорые" обе только что уехали с сиренами..



Может кто то оказался такой глупый что начал оказывать спротивление? А может и сердечко у кого то прихватило...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Олігархічні війни по кременчуцькі.

За авіаційне пальне постраждав бізнес почесного кременчужанина.

Люди в масках, камуфляжі та зброєю в руках 22 липня відвідали наше місто. Столичні сили СБУ наводили “порядок” у кременчуцькому бізнесі – спеціальними фомками ламали двері одразу у двох місцевих офісах: в центрі міста – крушили двері ЗАТ “Нафтохімік” та на Молодіжному – робили теж саме з ЗАТ “Кребо” господарем яких є колишній керівник ЗАТ “Укртатнафта” Володимир Матицин. В цей же час інша група спецназу ламала двері вже у Бориспільському аеропорту, де теж є офіс компанії “Кребо.”
Люди зі зброєю дружно виконували судове рішення Бориспільського районного суду, який зобов’язував провести конфіскацію документів, що стосується виробництва авіаційного пального на підприємстві підпорядкованому В.Матицину.
Сержанти в масках, а їх завітало в Кременчук два десятки були небагатослівні - вони успішно й без ключів виламували двері сейфів та виносили з кременчуцьких офісів ящики з документами. Те, що для пересічних глядачів розігрується спеціальна вистава, можна було зрозуміти, поглянувши на автомобілі гостей. Правоохоронці не часто приїжджають до міста на автомобілях, на яких замість номерного знаку стоїть напис “Чемпіон”.
Складнощі у СБУ теж виникли – столична бригада не розрахувала, що офісів, де розташовані нафтові компанії в місті декілька, а комплект інструментів для відкриття сейфів з Києва привезли лише один. Тож конфіскувальникам доводилося своїм авто возити під охороною спеціальну фомку з одного місця в інше.
Останнє – про те, хто постраждав під час “правоохоронного рейду”. Найгірше було депутату міської ради й голові міської ради ветеранів війни та праці Віталію Сельцову. Його, бо приїхав подивитися що сталося, до офісу компанії “Кребо” пропустили, але назад не випустили...
“ЗАТ СП “Кредо” повідомляє, що 22 липня 2009и року офіс підприємства захопили невідомі особи, які назвалися працівниками міліції та СБУ. Захоплено офіс ЗАТ “Нафтохімік”, приміщення благодійного фонду “Джерело Дніпра”, приміщення ЗАТ “Градосфера” та офіс “Кредо” в місті Бориспіль. Люди в масках повідомили , що їх цікавлять документи компанії “Кребо”, яке здійснює діяльність з заправки літаків в аеропорту Бориспіль... Вказані рейдерські атаки здійснюються з метою заволодіння бізнесом в аеропорту Бориспіль, оскільки “Кребо” протягом останніх 15 років ьбуоло лідером на ринку заправок в аеропорту Бориспіль та заправляє рейси, котрими перевозять Президента України, Прем”єр-Міністра та інших вищих посадових осіб держави”, - говориться у спеціальному прес-релізі розповсюдженому постраждалою кременчуцькою стороною.
“Тут немає ніякої політики. Лише перерозподіл бізнесу, який стосується продажу авіаційного бензину. У цій справі багато досить потужних конкурентів, інакше б СБУ не бралося за виконання судових рішень”, - так прокоментував те, що всталося один з працівників кременчуцької компанії. Його точка зору - далі буде бізнесово-правоохоронна боротьба, приклади якої спостерігаємо сьогодні скрізь. Оперативно утворений комітет в підтримку кременчуцького підприємництва вже оголосив, що наступним має відбутися спеціальна прес-конференція в УНІАН, на якій обговорюватимуть захоплення й рейдерство, яке нині успішно живе і квітне.
"Програма плюс"
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Ага, у всех сердечки прихватили. Только обыск начинают, так сразу все директора и бухгалтера в обмороке. Все показывают шоу. Помню когда Матыцина под следствие взяли, то через время обьявили, что у него рак. Вот кого по телеку показывать надо, чудесное исцеление.
Горожане
+ 509
Аксакал

Малый писал:Я думаю вы гораздо быстрее журналистов все узнаете



Вряд ли С другого балкона увидела микробус силовиков, стояший возле "черного хода" Кребо...Видать, работы у них еще много, а мен уже пора уходить. На этом репортаж разрешите закончить:-))
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте