Сім`я від А до Я

0
Горожане
+ 509
Аксакал

familyshou (18.09.2012, 12:46) писал:комментарии имеется в виду на ютубе или тут??


Комментарии на ютьюбе пусть там и остаются. На форуме нужны свои комментарии. Иначе это будет расценено мною, как неинформативный пост и удалено.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
0
Проездом
Леди, не я не Комаровский) но мне за это платят)
Белокурая Жози, так я только за комменты, но я то не могу сам всё комментировать)

Было бы здорово вообще получить от Вас отдельный раздел к примеру "Семья от А до Я" и Вам хорошо у вас будет целая коллекция сюжетов о семье, и мне, просмотры и возможные подписчики.
Горожане
0
Проездом
Сім'я від А до Я: Успіх у вихованні дитини



Усі батьки мріють бачити своїх дітей розумними, турботливими, самостійними і успішними. А якщо дитина росте невігласом, забіякою і егоїстом мама і тато приречено зітхають: «Такий вже вродився ...». Насправді, діти хорошими не народжуються, а стають. Причому, ніяк не без допомоги і розумного контролю розуміють і дбайливих батьків.
У цьому сюжеті Ви знайдете відповіді про те, як домогтися успіху і уникнути невдач у вихованні дітей? Як зрозуміти дитину? Індивідуальність дитини. Сприйнятливість дитини. Який у дитини характер і як правильно себе поводити, щоб не нашкодити самооцінці дитини?
Горожане
+ 509
Аксакал

familyshou (18.09.2012, 13:17) писал:Было бы здорово вообще получить от Вас отдельный раздел к примеру "Семья от А до Я" и Вам хорошо у вас будет целая коллекция сюжетов о семье, и мне, просмотры и возможные подписчики.


familyshou, у Вас что, креативные или уникальные ролики? Почему вы так плохо думаете о наших форумчанах, будто они сами неспособны по мере надобности найти тот или иной сюжет на ютьюбе?
Ждем, что отпишется хоть кто-то о нужности этой темы. если она окажется бесполезной для форумчан - я ее закрою.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
0
Проездом
ЛЮЮЮЮЮДИИИИ спасите тему)) реально дорогие друзья, если Вам интересны ролики, что я выкладываю, прошу оставляйте комменты
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Яке воно – життя багатодітних родин у Кременчуці?

Одна діти тягають дрова по вулиці і складають їх вздовж дороги, аби взимку можна було топити пічку, інші – виносять помиї з квартири на 8-у поверсі, бо у них відключена вже півроку каналізація.

Щонайменше дві багатодітні сім»ї Кременчука, у кожній з яких по 6-ро дітей й які перебувають, начебто, під соціальним супроводом, живуть нині у жахливих умовах. Діти в таких сім’ях, або вимушені збирати дрова по вулиці щоб затопити вдома піч та зігрітися (вул. Жукова), або вимушені носити відра з помиями надвір, бо у них комунальники відключили каналізацію. Причому, каналізацію їм відключено ще у березні цього року. (Мова про родину в якій 6-ро дітей, що мешкає на Молодіжному).
Про таке життя багатодітних сімей у Кременчуці розповів заступник міського голови Віталій Малецький.
Твердження заступника мера - ці сім»ї знаходяться під соціальним супроводом. Тобто, до них регулярно навідуються представники влади, які запитують – чи їли щось сьогодні підлітки (діти завжди кажуть – так їли) й чи були вони сьогодні у школі?
«Ми постійно допомагаємо цим сім»ям, але вони теж мають засукати рукава. Тим більше є такі ж приклади, коли багатодітні родини нашого міста живуть у невеликих кімнатах, але там чисто і все акуратно», - зазначає заступник мера з приводу зауважень фактичної відсутності допомоги таким сім»ям.
А щодо цих двох сімей, то на його думку, саме ставлення дорослих матерів й заважає їм претендувати на звання мати –героїня. За законом ці жінки вже давно повинні були його отримати. І вони б його отримали, але у міських чиновників є своя думка з цього приводу.
Аби пересвідчитися, що ці сім»ї – проблемні заступник мера запросив представника газети особисто переконатися у такому твердженні. Захід, що мав назву – перевірка представниками влади умов життя багатодітних віце - мер очолив особисто. Однак, на що він розраховував – на «спасибі» за турботу, якої насправді немає – незрозуміло.

Чому багатодітні не люблять чиновників?

Вони дзвонять, але дверей їм не відчиняють. Вони телефонують, але телефони вимкнено. Це перший пункт призначення – дев»ятиповерхівка на Молодіжному, де мешкає багатодітна родина.
Гірше, що в цій родині, де ще в березні міська влада відключила дітям каналізацію, до міської влади свої почуття. А за ними чиновників, яких на перевірку зібралося аж п»ятеро, просто ігнорують. Двері ніхто не відчиняють, а діти, які розмовляють за заступником мера терпляче пояснюють останньому, що ключів у них немає
Тож у будинку №51, на вул.. Героїв Сталінграда чисельну бригаду перевіряльників чекає велике розчарування.
«У них там ще коти вдома живуть і собаки», - розповідає Віталій Малецький про життя першої проблемної родини. Звідки згадка про котів від заступника міського голови – ймовірно, аби довести, що ці люди не вмирають з голоду від владної «турботи». Інакше б шестеро дітей та двоє дорослих точно б поїли всіх своїх домашніх тварин.
Ще з розповідей – відомо, що до цих багатодітних недавно приходила соціальний інспектор. У родини є батько, який працює на автозаводі, є мати, яка не працює… Твердження контролерів за дітьми – родина не така, тому і двері не відчиняють. А яка вона має бути, якщо люди під опікою заступника мера вже півроку сидять без каналізації, Віталій Малецький не сказав.
Тож останнє – це діалог комісії з сусідами. Їх розповіді – так діти бігають, але начебто ніхто в цій квартирі не свариться. В усякому випадку, криків від них вже не чули місяців зо два.

За замерзлих дітей замовимо слово

Друга зупинка – вулиця Жукова і напіврозвалена хата багатодітної кременчужанки Савицької. Ця родина теж знаходиться під владною опікою. І знаходиться так, що в напіврозваленому будиночку немає нічого. Немає вікон, замість них плівка, немає меблів – замість них матраци та розвалений диван. Стільців тут теж немає і взагалі нічого окрім пічки немає. Але є десятирічний хлопчик Рома, який довірливо відповідає на запитання заступника міського голови.
Де інші представники родини ? На роботі. Чи був у школі - так був. А що з вікнами? Господар взявся їх замінити. В хаті – плюс 5, але піч горить. Гірше, що окрім вікон, яких немає. також двері не зачиняються, але ця деталь повз комісії проходить непоміченою. А що помітили, так це величезна купа дров біля хати. Дрова натягали діти, збирали їх самотужки, аби було чим топити. Звідси і обнадійливий висновок міського начальника – поки ці дрова не завершаться – ніхто з них не замерзне. А якщо і замерзнуть, то приблизно в січні. Але до цього часу можливо цій сім»ї буде надано допомогу. Зокрема, вже після складання відповідних списків, комунальники завезуть до хати ще дрова, аби малі діти не ходили по вулицям в їх пошуках.
А от щодо родини на Молодіжному, то вочевидь їй допомога від міських начальників не світить – достатньо й того, що відключили каналізацію і тепер діти возять ліфтом відра з помиями. Отака вона – любов міської влади до дітей нашого міста. Мабуть діти в цьому випадку мають сказати «спасибі». От тільки за що його сказати і кому – меру, першому заступнику мера чи просто заступнику міського голови?
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
ну ну..а забыли написать почему в такие условия рожают столько деток? а я вам скажу! рожают что бы жить за деньги от государства, есть семьи которые набрались кредитов и рожают что бы кредиты погашать! нормальный человек в такие уловия рожать не собираеться! детей надо забирать у таких родителей! потому что дети мучаються! а мамаш надо "чистить" что бы не рожали больше.

писатель (23.11.2012, 17:00) писал:Отака вона – любов міської влади до дітей нашого міста. Мабуть діти в цьому випадку мають сказати «спасибі». От тільки за що його сказати і кому – меру, першому заступнику мера чи просто заступнику міського голови?

спасибо пускай своих родителям скажут что родили в такие условия! даные семьи ждут от моря погоды! они ничего не делают и не собираются делать для нормально жизни своих деток! и кричать что власть плохая все могут а вот посмотреть правде в глаза желания нет. я уже промолчу про другие семьи что есть в нашем городе! у которых истории такие что волосы дыбом становяться.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Забаненные
Почетный
старейшина
vinus,

Цитата:мучаються

Цитата:становяться.

Цитата:

пускай своих родителям скажут

/ Жестко как то, Вы .Особенно вот это

Цитата:даные семьи ждут от моря погоды

Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
О как красиво всё высосано с пальца. Писатель, ответьте:
1. Многодетным положены многочисленные льготы, но чтобы их оформить нужно очень изрядно помотаться. В эти семьях они оформлены?
2. Какие начисления по ком. услугам и сколько они оплачивают по факту?

писатель (23.11.2012, 17:00) писал:Ми постійно допомагаємо цим сім»ям, але вони теж мають засукати рукава


Что не так? Они, кроме того что рожают детей вообще ничего не должны? Это какой же должен быть долг чтобы отключили канализацию?
Порассуждать ни о чём все могут. А Вы дайте факты, напишите чётко какой доход официальный у них, какие начисления и сколько они фактически оплачивают, какие льготы положено и какие фактически оформлены.
Ну давайте будем обьективными, эти семьи прилагают хоть какие-то усилия для решения своих проблем?
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
kztu, это жизнь! я лично видела такие семьи! и жалко детей но не родителей!
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте