Сім`я від А до Я

0
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
И я не посочуствую. Вы конечно извините - но писькой они думали когда детей делали - а дальше все им должны. Про пільги глянула тільки поверхньо- і теж виникло питання- скільки ж вони за квартиру не платили , що їм каналізацію відімкнули???????????????? а якщо глянути в квитанцію- так взагалі виходить ідіотизм я плачу міськ водоканалу за 4-ри людини- 20,83 + 19,49 , а якщо зважити , що субсидію їм оформити можна дуже легко - то вони такіж суми приблизно будуть і платити, а то іще й менші. А взагалі ( нехай меня пробачать інші) -саме у таких батьків і потрібно забирати дітей... І не кажіть, що в дитячому будинку їм буде гірше. Тому написано неконструктив- які пільги мають батьки , скільки у них зарплата, як підзаробляють. І те що діти ходять по вулиці та збирають дрова- ви мене вибачте, але я б татові в пику дала сама особисто.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

Леди (23.11.2012, 18:34) писал:а якщо глянути в квитанцію- так взагалі виходить ідіотизм я плачу міськ водоканалу за 4-ри людини- 20,83 + 19,49


так это ж по счётчику? А его ж вам не міська влада поставила? Наверное сами ж посчитали что так гораздо экономней и сами установили? Вот и ещё один вопрос, счётчики стоят в той квартире, где отключили канализацию?
И для полноты картины, возраст всех детей можно озвучить?

писатель (23.11.2012, 17:00) писал:А щодо цих двох сімей, то на його думку, саме ставлення дорослих матерів й заважає їм претендувати на звання мати –героїня. За законом ці жінки вже давно повинні були його отримати. І вони б його отримали, але у міських чиновників є своя думка з цього приводу.


И правильно! Геройство ли просто родить ребёнка? Нет, геройство найти время и дать этим детям настоящее детство, я сейчас не только материальные вещи имею ввиду, больше даже моральный аспект. Сколько бы не было детей мама должна найти время для воспитания каждого ребёнка, она должна найти время чтобы навести порядок в квартире и всех вкусно накормить. Вот это геройство, а родить и пусть на улице воспитывается и побирается - это позор.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не дасте ви татові в пику бо тата нема. Не знаю, де він в цій другій родині. Ніхто не вимагає в цьому випадку жалості до дорослих. Але кажу - в цій ситуації діти, які народилися у таких жінок - не винні. Не писав в цій справі про дорослих - Бог їм суддя. Але діти не повинні тягати помиї ліфтом з восьмого поверху. І діти не повинні збирати дрова по вулицям Жукова та Рядянської Армії . Просив міську владу для тих дітей про елементарні речі

вік дітей - де немає каналізації ( всього шестеро) меншому 6, старшій дитині - 17

Товариство - я не соціальний інспектор, яких сьогодні у нашому місті 100 чоловік по штату. Я можу лише сказати - діти в цій ситуації не винні . Дорослі - да. Але на те у нас є спеціальний відділ в Центрі сім"ї та молоді, є віідділ в соціальному захисті, є відділи з прав дітей в обох районах, у голови рад громадськості в мікрорайонах... Всіх не перерахую
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Леди
21:34, 23.11.2012

Irochka (23.11.2012, 18:41) писал:так это ж по счётчику? А его ж вам не міська влада поставила? Наверное сами ж посчитали что так гораздо экономней и сами установили? Вот и ещё один вопрос, счётчики стоят в той квартире, где отключили канализацию?

Да У меня не по счетчику. У меня вообще особенный дом- у меня тарифы особенные .. ( только не надо завидовать - мои тарифы это не дай Бог кому-то и крайнего вообще нет- ) глянула на тарифы - надо сверить с тарифами бабушки нашей.

писатель (23.11.2012, 17:00) писал:Господар взявся їх замінити.

писатель (23.11.2012, 19:27) писал:Не дасте ви татові в пику бо тата нема.

- они что снимают дом? или кто тогда хозяин?
В чем проблема- надо инициировать , чтобы детей забрали на время в детский дом. Я думаю если нормальные и канализация будет и окна стоять будут, а так рожать - делов то , а вот воспитать .. это сложнее.

писатель (23.11.2012, 19:27) писал:Просив міську владу для тих дітей про елементарні речі

понимаете в чем фигня- да дети то не виноваты, но опять же повторюсь - нельзя помогать таким семьям, их нгадо наказывать. Глядишь - так и начнут рожать думаючи головой. опять же повторюь- детей в детский дом ( тех кто по-меньше) и поверьте мне - через месяц канализация заработает.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:понимаете в чем фигня- да дети то не виноваты, но опять же повторюсь - нельзя помогать таким семьям, их нгадо наказывать. Глядишь - так и начнут рожать думаючи головой. опять же повторюь- детей в детский дом ( тех кто по-меньше) и поверьте мне - через месяц канализация заработает.


Можна впливати на ситуцію по різному - немає тут питань. Головне як це буде і що це дасть
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель (23.11.2012, 19:18) писал:Але кажу - в цій ситуації діти, які народилися у таких жінок - не винні.


Никто ж и не пишет что виноваты дети, но валить всё на чиновников как-то тоже не очень. Нельзя сказать что власть не позаботилась о многодетных семьях, законом предусмотрены льготы для них. Да и квартирку большую они получили только потому что многодетные, правда же? Значит и спрос с родителей хоть какой-то должен быть.
Ну в самом деле, никого же не беспокоит как тяжело мне растить двоих детей не имея совершенно никакой помощи от государства, это мои проблемы. И я сама несу ответственность за своих детей.
Вот честно, больше всего меня возмутило что так однобоко написали какие же бездушные наши чиновники, а о бездарных родителях ни слова. Они в первую очередь должы быть ответственны за своих детей.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:

Цитата:Вот честно, больше всего меня возмутило что так однобоко написали какие же бездушные наши чиновники, а о бездарных родителях ни слова.


Можна впливати на ситуцію по різному - я обрав такий шлях. Хтось обере інший

Коли горить будинок, спочатку гасять полум"я. Потім розбираються - як і чому все запалало. Але це моя точка зору
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель (23.11.2012, 19:42) писал:Коли горить будинок, спочатку гасять полум"я. Потім розбираються - як і чому все запалало.


Ну всё так. А когда выяснят что то сосед подпалил что будет?
Посадят его, вот что будет. Потому что мы ОБЯЗАНЫ нести ответственность за свои действия, да и за бездействия, кстати, тоже.
И я бы очень рекомендовала всё же узнать есть там льготы или нет. И оформить их.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:21, 23.11.2012

Цитата:Посадят его, вот что будет. Потому что мы ОБЯЗАНЫ нести ответственность за свои действия, да и за бездействия, кстати, тоже.
И я бы очень рекомендовала всё же узнать есть там льготы или нет. И оформить их.


Ви праві на сто відсотків. І все б розкручував по іншому не зважаючи, що часу немає - сиджу в газеті як на конвеєрі. Але знаєте, що мене вразило і чому такий вибір? Я трошки знаю їхні штати - там одних соціальних інспекторів сто осіб. А окрім них управління соціального захисту, а окрім них - терцентри. А окрім них - штатні чиновники в радах громадськості. А окрім них штатні чиновники в двох райивконкомах, які опікуються правами дітей. А окрім них ще штатні чиновники в управління сім"ї та молоді міськвиконкому. Там чесно такий великий список, що всіх ще і не назвав
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин

писатель (23.11.2012, 19:54) писал:Я трошки знаю їхні штати - там одних соціальних інспекторів сто осіб. А окрім них управління соціального захисту, а окрім них - терцентри. А окрім них - штатні чиновники в радах громадськості. А окрім них штатні чиновники в двох райивконкомах, які опікуються правами дітей. А окрім них ще штатні чиновники в управління сім"ї та молоді міськвиконкому. Там чесно такий великий список, що всіх ще і не назвав

я ось, що скажу. коли приходить комісія до таких сімей в основному двері не відкривають! Якщо відкривають то не дуже хочуть спілкуватися! Є випадки коли дітям вже 4-6 років а у них немає свідотства про народження. Коли спілкуєшся з мамою та кажеш, що треба йти на роботу, зробити свідотство дитині, поприбирати в квартирі то натикаєшся на не зрозуміння і вислуховуєш, що не треба їх вчити жити! Їх все влаштовує! Або знаєте, що кажуть? Я ще народжувати буду! Дітей забрати також дуже важко! також у них позиція, що всі їм щось повинні зробити.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте