Мышь. Мышонок, лично не поздравлю тебя, так хоть тут, виртуально. Поздравляю тебя с твоим праздником, Пусть госпожа Удача всегда будет с тобой, солнце всегда будет светить тебе мягко, люди всегда будут приходить с улыбкой, и пусть от тебя никогда не уходит твои энергия и задор. Ну, и главное, здоровья тебе, и твоим близким.
Ну, и позволь то, что я редко делаю. Тост. За тебя. Вернее, за вас всех Это у вас общий праздник.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
адвокат Ульянов, шановний пане Руслане! Від щирого серця вітаю Вас з Днем народження! Бажаю здоров"я, щастя, сімейного затишку, творчої наснаги, виключно виграшних справ, духовного комфорту та матеріальної стабільності Ну, і побажання на десерт - невичерпної потенції, уваги від жінок та до жінок Нехай в Вашому життя буде якомога більше краси та гармонії!
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
адвокат Ульянов, сердечно вітаю Вас із Днем народження! Бажаю Вам завжди зберігати душевну молодість, адже молодість — це чудовий стан очікування прекрасного, це відчуття, що все можливо і все під силу. Бажаю здоров'я, щастя, нехай завжди Вас супроводжують успіх і натхнення! Хай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти Вам нових висот!!! Хай виповняться Ваші заповітні бажання, збережеться все добро і примножаться миті радості, любові і оптимізму.
Сергей
старейшина
Leonid S. Sukhorukov
старейшина