Украинские неонацисты против футбола в Украине

0
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин

vpnsudoplatov (29.09.2013, 23:28) писал:В который раз убеждаюсь что политика это такое бля....во !



Скоріш конкретні політики бл**і Не буду називати імен.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
shadow
09:26, 30.09.2013
Вот первоисточник

Цитата:In the preliminary competition match for the 2014 FIFA World Cup Brazil™ between Ukraine and San Marino, played in Lviv, Ukraine on 6 September 2013, both the referee and the match commissioner reported several incidents involving pyrotechnical devices. Moreover, FIFA was informed by FARE (Football Against Racism Europe), by means of a report submitted by the FARE observer for the aforementioned match, that several racist and discriminatory incidents were apparently perpetrated by local supporters during the match, in particular by displaying neo-Nazi banners and by making “monkey noises and gestures” as well as Nazi salutes.


За пиротехнику предупреждали неоднократно

Retro (29.09.2013, 23:27) писал:Не відходьте від теми. Якщо карати - то всіх. Чому не карають збірні Молдови та Хорватії? Вибіркове правосуддя ФІФА на догоду східним спонсорам?


Может ничего нет в отчетах рефери и наблюдателей? Болгар и венгров тоже наказывают

Цитата:Международная федерация футбола (ФИФА) не смягчила санкции в отношении сборных Болгарии и Венгрии, наказанных проведением одного матча без зрителей за расистское поведение фанатов.
Как передает Gazeta.ru, ФИФА в начале января обязала сборную Болгарии провести ближайший матч при пустых трибунах из-за расистских оскорблений болгарскими болельщиками футболиста сборной Дании Патрика Мтилиги в игре, которая состоялась 12 октября (1:1).
Сборная Венгрии также должна сыграть ближайший матч на пустом стадионе за агрессивные действия, провокационные и антисемитские выкрики своих болельщиков в матче с Израилем в Будапеште, который прошел 15 августа.

Горожане
+ 298
Великий Гуру

Мамай (29.09.2013, 22:26) писал:Як шось критикувать так одразу "пруф", а як язиком виляти, та пальцами клацати - так що завгодно.

видно и "обезьян" и нацистское приветствие

И ещё из отчета FARE:

20.14 - В секторе 10-А развернуто 5 баннеров СС "Галичина"

20.55 - В секторе 9-А замечена футболка с номером 88 (нацистская цифровая символика)

Кстати. Руководителями Восточноевропейского проекта FARE являются поляки - Рафал Паньковский и Яцек Пурский. Может именно поэтому FARE хотели снять со сборной Украины 3 очка. Чтобы у Польши появился шанс
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

Скат (30.09.2013, 10:33) писал:Кстати. Руководителями Восточноевропейского проекта FARE являются поляки - Рафал Паньковский и Яцек Пурский. Может именно поэтому FARE хотели снять со сборной Украины 3 очка. Чтобы у Польши появился шанс


Скат,
Но версия несостоятельна, потому как уводит в сторону от козней злобного Мордора. Да и наверняка спонсором FARE является кто-то из Газпрома, а может даже дух Сталина
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
Мамай
13:43, 30.09.2013


І правда до чого тут Мордор?

Скат (30.09.2013, 10:33) писал:видно и "обезьян" и нацистское приветствие



Побачив як дві людини підіймають руки. Де тут нацизм? Про мавп взагалі нічого нема.


У околофутбольному середовищі є такий заряд "зіга-зага" де декілька сотень - тисяч вболівальників підіймають таким чином рученята та гукають "зіга - зага". То це нормально. Це з пісні англійського рок гурту і такий заряд поширився з Англії і використовується у всьому світі до наших днів. А коли два чоловіки два рази підняли руки, то це штраф, матч без вболівальників, заборона стадіону на 5 років. Лише попки могуть радіти з такого, тим більше з власної біди.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

Мамай (30.09.2013, 12:38) писал:Лише попки могуть радіти з такого, тим більше з власної біди.


А ніхто не радіє. Ні українські вболівальники, ні збірна, навіть в Мордорі не оголосили національного свята. Звикайте виконувати закони і положення регламенту УЄФА та ФІФА.
Горожане
+ 298
Великий Гуру

Мамай (30.09.2013, 12:38) писал:Побачив як дві людини підіймають руки. Де тут нацизм? Про мавп взагалі нічого нема.

В приведенной мной ссылке есть видеоролик. На котором четко видно как с 0.25 секунды несколько десятков людей выполняют нацистское приветствие.
А до этого видно как в том же секторе изображают обезьяну. Это происходит в тот момент когда объявляют что гол забил Эдмар.

СЛИВ ЗАСЧИТАН.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
Гражданин
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (29.09.2013, 23:07) писал:Під цим прапором "бандерівці" з УПА одночасно боролися проти червоного і коричневого фашизму. І з поваги до їх подвигу міжнародним символом "антифашистів" справедливо мусить бути червоно-чорний прапор.

На жаль для Тетяни Чорновол про це невідомо у Європі, особливо полякам. Дуже хотілося б дізнатися про здобутки у боротьбі ОУН-УПА проти фашистів й комуністів: цифри, факти й т.д.

Retro (29.09.2013, 23:27) писал:Вибіркове правосуддя ФІФА на догоду східним спонсорам?

Dura lex, sed lex. Треба відповідати за конкретні дії львівських вболівальників і робити з цього уроки, у тому числі політичні.
1. Ніхто у Європі не визнає колабораціоністів та ультранаціоналістів героями - з цим треба змиритися.
2. Існують європейці І, ІІ і ІІІ гатунку - ніякої рівності у ЄС не існує. Поляки - ІІ гатунок, нам і до ІІІ (болгари, румуни) ще далеко.
3. Ніяке плазування українських політиків перед ЄС не призведе до відкритого конфлікту єврочиновників з Росією. Путін - політичний важковаговик, він це довів у ситуації із Сирією, якщо потрібно буде він і ЄС на місце поставить. Це у Європі розуміють, тому дозволяють нашим євроінтегратором лише "тявкати на Слона".
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
Гражданин

Старший сержант запаса (30.09.2013, 17:27) писал:DТреба відповідати за конкретні дії львівських вболівальників і робити з цього уроки, у тому числі політичні.


Нісенітниця. "Мухи окремо, котлети окремо" - я к колись написала панні Ганна П. та отримала декілька куль за Макарова у власному підїзді від ВВП. Здогадились про кого?

Старший сержант запаса (30.09.2013, 17:27) писал:[
2. Існують європейці І, ІІ і ІІІ гатунку - ніякої рівності у ЄС не існує. Поляки - ІІ гатунок, нам і до ІІІ (болгари, румуни) ще далеко.


Скаргу написал київський вболівальник "Арсеналу". Ви знову плутаєте. До чого поляки? Чи ви пропагуєте міжнаціональну ворожнечу? Цікаво, ви це і студента в університеті розказуєте?

Старший сержант запаса (30.09.2013, 17:27) писал: Путін - політичний важковаговик, він це довів у ситуації із Сирією, якщо потрібно буде він і ЄС на місце поставить. Це у Європі розуміють, тому дозволяють нашим євроінтегратором лише "тявкати на Слона".


Дякувати Богу, що Ви політологію не викладаєте
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация