Лига Чемпионов, Лига Европы, сезон 2009-10

0
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

Valentine писал:Неужели? Я матч не смотрю - не знаю где можно посмотреть, вижу только текущий результат. Пока он радует. Их ничья нам только на руку.

Я тоже матч не смотрел, я читал его - http://football.ua/games_online/14833/online.html
Горожане
+ 43
Почетный
гражданин

jenyok писал:Я тоже матч не смотрел, я читал его

Спасибо за ссылку. Кину в закладки
Ну что, пожелаем нашим ребятам удачи. Ушла вболівати...
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер
Фантастическая Барселона, фантастический Месси...
Тут может помочь только фарт...

P.S. А в голе то виноват СаШо
Горожане
+ 43
Почетный
гражданин
Месси превосходен во всех смыслах. 72:28 - процент владения мячом в пользу Барсы -что сказать?. Мяч Месси СаШок должен был тянуть - однозначно. На последней минуте было стремно - думала будет гол. Здесь уже СаШо был на высоте. С голом Вукоевича не совсем поняла - вразумительного повтора не показали - пассивный офсайд, что ли? Думаю, что во втором тайме Динамо может помочь только суперфарт. Чего им и желаю.
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер
Это не футбол... Не люблю я смотреть матч, где одна команда играет, а другая выполняет роль помехи при разыгрывании комбинаций первой. И, что самое печальное - претензий к игрокам Динамо нет никаких. Есть, конечно, по мелочи, но в целом...

Добавлено спустя 15 минут 51 секунду:

jenyok писал:Я думаю, будет 2:0 не в нашу пользу... Причем, пропустим быстрый гол 100%.

Горожане
+ 43
Почетный
гражданин
Барселона провела мастер-класс для Динамо. Тоже полезно...
Горожане
+ 180
Великий Гуру
[quote=Старший сержант запаса]Проиграем, 2:0 или ещё хуже. [/quote]
Хуже не получилось. И на том спасибо.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
0
Командировочный
На майбутнє: можна переглядати всі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи на сайті http://livetv.ru
Закачайте спочатку рекомендовані програмулі!

Завтра чекаємо гри Шахтаря, а Динамо - самі винні, аж зла не вистачає. Ця свята трійця Хачик - Алмейда - Маграо, та щей півник Ярмоленко реально вбивають. Невже можна випускати таких гравців на такі матчі???? Хіба можна, щоб ці куцуваті футболісти вчилися на таких грандах як Барса??? Таке відчуття, що ми вже вийшли в плей-оф і Газзаєв дає можливість пограти молодим. Зате Бетао, Діакате, Гіоане і Нінкович сидять у запасі, а Саблича взагалі ніхто до уваги не приймає? Що це за експерименти????
Минулого року Динамо в груповому турнірі за 6 матчів пропустило 4 голи - одна з найкращих захисних ліній Європи! А цього сезону вже за 2 гри пропущено 3 голи!!!!!!! Газзаєв тренер непоганий, але нащо так "уродувати" команду????
Хай би ще випустив вчора Мандзюка, Гармаша й Зозулю! Хай хлопці теж вчаться! Нащо вчитись на "Зорі" або "Арсеналі", адже є Барса, Інтер, Рубін!
Ех, прямо як у Розенбаума : "Летать, так летать, стрелять, так стрелять. ГУЛЯТЬ, так ГУЛЯТЬ"!
Горожане
-582
Заслуженный
пенсионер

nacionale писал:Завтра чекаємо гри Шахтаря, а Динамо - самі винні, аж зла не вистачає. Ця свята трійця Хачик - Алмейда - Маграо, та щей півник Ярмоленко реально вбивають. Невже можна випускати таких гравців на такі матчі???? Хіба можна, щоб ці куцуваті футболісти вчилися на таких грандах як Барса??? Таке відчуття, що ми вже вийшли в плей-оф і Газзаєв дає можливість пограти молодим. Зате Бетао, Діакате, Гіоане і Нінкович сидять у запасі, а Саблича взагалі ніхто до уваги не приймає? Що це за експерименти????

Ви хоч самі розумієте про що кажете? )
Діакате після травми та без ігрової практики.
Гіоане в захист? Вам нагадати як зіграло Динамо в Турині, коли тренер пішов на експеримент і поставив Тіберіу в захист?
Нінкович. А коли це він грав у захисті?
Що стосується Бетао, то він вийшов у другому таймі. В як результат? Барса менш гостро атакувала?
А Сабліч... Ну не смішіть, чесне слово. Людина сидить в глухому запасі, і тут на, біжи на поле, зараз будеш грати проти кращої команди світу.

nacionale писал:Минулого року Динамо в груповому турнірі за 6 матчів пропустило 4 голи - одна з найкращих захисних ліній Європи! А цього сезону вже за 2 гри пропущено 3 голи!!!!!!!

Минулого року у суперниках Динамо були Порту, Фенербахче та Арсенал, котрі СЛАБШІ Барси, Інтера та Рубіна. Чи не так?

nacionale писал:Газзаєв тренер непоганий, але нащо так "уродувати" команду????

Чим він "уродує", розкажіть більш детально? Тільки не потрібно нести абстрактні речі.

nacionale писал:Хай би ще випустив вчора Мандзюка, Гармаша й Зозулю! Хай хлопці теж вчаться! Нащо вчитись на "Зорі" або "Арсеналі", адже є Барса, Інтер, Рубін!

Я думаю, головному тренеру видніше, кого випускати на поле, чи не так? І замість кого ви б випустили вищеперелічених футболістів? Шева, Мілевский, Гусєв, хто?

Не потрібно кидатись в крайнощі, адже в цьому турнірі різниця м’ячів теж грає важливу роль. Динамо зіграло в свою силу, чудеса трапляються, але не цього разу. Це вчора був би злочин проти футболу, якщо Барса не перемогла б. Чи вона цього не заслужила?
Горожане
0
Командировочный
Ладно. Теперь болеем за "Шахтер"!
Надо набирать коэффициент УЕФА, чтобы обойти Россию. Да и нам самим Румыния уже в затылок дышит....

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте