АДА (15.06.2012, 15:31) писал:Его съели после матча со Швецией:)
За что?! Он жеж вроде победу наших предсказал:-)
Ежевика (15.06.2012, 15:41) писал:ха-ха я в той игре Украина-Швеция, некую сумму у мужа выиграла, в этот раз опять ставки ставим))))
С мужем неинтересно, муж в любом случае будет должен, даже если выиграет:-)) Я вот предлагала форумский тотализаторЮ но народ жмется со своими кровными расставаться:-)
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Подумав тільки що і ось який мій прогноз. Є впевненість що французи заб'ють один м'яч-все-таки не завжди українські захисники впевнено грають, Хачеріді може занервувати. Але характер у наших є- це вони довели + підтримка "Донбас-арени", отже будемо сподіватися на "шведський сценарій"! Мій прогноз - 2:1 на користь НАШИХ! ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА!!!!
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Кай (15.06.2012, 17:34) писал:...добре, добре, з мене 100 граммів та пончик, якщо так і буде..
Чекай, чекай..я записую:-))
Старший сержант запаса (15.06.2012, 18:04) писал:Мій прогноз - 2:1 на користь НАШИХ! ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАЇНА!!!!
Доречі, хряк Фунтік теж дав такий прогноз:-)) Хто з вас кому підказав?:-) Взагалі б добре було, звичайно! Мої діти вже дзвонили з фан-зони! Людеееееей!!!
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Белокурая Жози (15.06.2012, 18:16) писал:Доречі, хряк Фунтік теж дав такий прогноз:-)) Хто з вас кому підказав?:-)
Він мені з ранку телефонував! І харківський тхір також.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
старейшина
пенсионер
пенсионер
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр