Лев Исаакович Евселевский

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
12:55, 03.12.2011
Товариство, у всіх нас різні погляди в цьому житті. Але є справа яка нас поєднає. Є думка - направити листа до мерії, аби назвати одну з вулиць міста ім"ям Євсилевського. Я так побалакав, то в принципі голосів проти цього не буде. Давайте направимо листи до ради міської з цим проханням. Можна щоб кожен сам від себе і написав. Все таки Лев Ісакович цього достойний
Горожане
+ 180
Великий Гуру
писатель, так - ми різні, але об'єднує нас любов нашого рідного міста, для якого Лев Ісакович так багато зробив. Я погоджуюся з Вами, в тому питанні, що пам'ять про нього має залишитися і у назві вулиці, і в меморіальній дошці на будинку, в якому він мешкав. Також можна буде, с часом, провести наукову конференцію, на посвяту пам'яті про Лева Ісаковича.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
20:07, 03.12.2011

Старший сержант запаса (03.12.2011, 17:22) писал:Я погоджуюся з Вами

Этого совершенно не достаточно. Вопрос должен для начала быть обсужден на кафедре у Вас, а потом подключить ректорат. Университет должен быть инициатором этого дела и он должен подготовить аргументированное ходатайство на мэрию с прочими документами.
Все остальное (письма физ. лиц, коллективные обращения, увещевания, завывания, призывы...) это, простите, обычная массовка.
Кстати, расходы на переименования улиц тоже есть и немалые. И в решении всегда указывается на кого они возлагаются. И не всегда это бюджетные деньги.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:15, 03.12.2011
Не знаю, хто там ким буде - ініціатором чи не ініціатором. У понеділок в 16 годин такий лист покладу у канцелярію мерії. Підпишу сам та колеги теж з інших газет та радіо підпишуть. Цього буде досить. Бо якщо почнемо просте питання обговорювати, то буде "цей дощ надовго". Мова йде про присвоєння назви новій вулиці. В цій справі фінансування додаткове не потрібне.
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
00:06, 04.12.2011

писатель (03.12.2011, 20:11) писал:В цій справі фінансування додаткове не потрібне.



писатель (03.12.2011, 20:11) писал:Не знаю...,


Вот тут и собака зарыта. Поинтересуйся .... ну для приличия хотя бы, чтобы глупость не нести на форуме.

писатель (03.12.2011, 21:48) писал:Підпишу сам та колеги теж з інших газет та радіо підпишуть. Цього буде досить.


Ну такое может сморозить только учащийся 2 курса ПТУ для особо одаренных
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
10:23, 04.12.2011
Додаткове фінансування у цій справі не потрібне - це нова назва вулиці, а не переіменування. Нові вулиці, слава Богу, у місті створюються. Тут Анатолій Миколайович в іншому справа . Від часу коли ви керували в мерії минуло 20 років. Сьогодні для прийняття того чи іншого рішення у цій справі думка спеціальних комісій партійних комітетів КПУ вирішальної ролі не грає. Та і таких партійних комітетів вже немає, як це не дивно.
Але є шлях звернення до органів влади - письмового, або усного. У даному випадку буде письмове звернення від представників ЗМІ. Якщо лист такого змісту направить КНУ - теж добре. Якщо не направить - то теж нічого страшного немає. Достатньо знати, хто в цій комісії з переіменування працює і які там думки.
А решта - ми всі тут особо обдаровані люди. Окремі з нас дуже обдаровані, от тільки толку від цієї обдарованості немає.
Горожане
+ 36
Старожил
А.Бышенко
11:37, 04.12.2011

писатель (04.12.2011, 09:21) писал:Від часу коли ви керували в мерії минуло 20 років.


Неправильно. Только 11. Считать надо правильно.

писатель (04.12.2011, 09:21) писал:
Окремі з нас дуже обдаровані, от тільки толку від цієї обдарованості немає.


Еще одно невольное признание?
Это единственное за что я тебя ценю, жаль только что это не осмысленное явление.

Спорить по процедуре не буду, коль все известно и просто.
Горожане
+ 25
Старожил
Anusik
12:09, 04.12.2011
Я в шоке, мужчины.... Ну когда же мы научимся не делать из благих дел - разборы полетов?

В подтверждение того, что все очень просто, если захотеть.
В прошлом году я написала письмо на Глухова с просьбой про открытие мемориальной доски Н.Колесник на строении Центра реабилитации детей-инвалидов. И представьте себе - доска висит!
Оказалось, что почти год в исполкоме болталось письмо от "коллективов" и т.д. Но как-то все забыли, или зибили.... Мое письмо стало просто толчком. И все помогли - и отдел культуры, и потом нашлись спонсоры, которые доску сделали, и все было прекрасно! И открывали мы ее уже с новой властью.
Я считаю, что мое письмо (дело) в этом деле было самым мизерным. Но главное - я захотела и сделала, а не разводила демагогию.

Писатель, я готова тоже поучаствовать в вопросе - может улицу назвать и не дадут, но открыть доску и сделать конференцию - мне кажется, это посильно. Правда долго все будет, но все решаемо. Если надо - письмо от Фонда могу также дать. Пишите в личку - чем смогу, помогу....

Кстати, подключать Институт, который в непонятных отношениях с властью..... могут все поулыбаться и на том все кончится...

Люди, будьте милосердны, и не используйте Форум для мести за свои старые обиды.
Женщина-тоже человек!
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Тут еще один момент.Исполком может согласиться и назвать его именем улицу где-то на окраине,которая только застраивается.
Лучше бы где-то в более обжитых местах,а еще лучше бы там,где он жил раньше.
Как вариант могу предложить "разорвать" улицу Воровского на две части- до Пролетарской она будет улицей Евсилевского,дальше- под старым названием. На нее попадают корпуса КНУ,где он преподавал когда-то. Надеюсь,что когда приезжий спросит: в честь кого названа улица,то его собеседником окажется студент КНУ,который ему ответит.
Или переименовать переулок Тополевый в Крюкове.
Варианты нужно предлагать в письме,а то власть предложит свой,который может оказаться худшим.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:10, 04.12.2011
Товариство - ніяких політичних суперечок щодо переіменувань тут не потрібно. Так само не потрібно виходити з ініціативою зміни одних назв на інші , бо буде нам як зі зміною вулиці Крупської на вул. Іони Київського, що нічим не завершилося. Мова про нову назву і нову вулицю, які у місті постійно з"являються.
Відповідне рішення про нову назву буде прийнято швидко і без зайвих у цьому випадку суперечок. Як тільки хтось скаже про переіменування старої назви на нову , то одразу в мерії запитають - ви вже порахували скільки коштів для цього потрібно? Бо гроші будуть витрачені не лише на зміну штампів у паспорті та нові таблички на будинках. Є й інше - заміна юридичних адрес, заміна свідоцтв про приватизацію...
Переіменування - це зайве для такого випадку, а рішення потрібне зробити швидко
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте